Aşk İlişkileri Aramızda güçlü bir çekim olduğuna inandığım biri var acaba o da hissediyor mu? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Hisseder misiniz biriyle aranızda olan arzulu çekimi?Karşılıklı mıdır acaba? Aramızda güçlü bir çekim olduğuna inandığım biri var acaba o da hissediyor mu? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
Affedilmeyen Takip Et FenomenMentor Yaş: 42 +1 yıl olursa karşılıklıdır bu fark edilir aslındabir taraflı ise fazla sürmüyor o çekim 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Bende bazen böyle hissediyorum ki hislerimde kuvvetlidir burcun ne 1 6 Yorumla Soran +1 yıl Oğlak Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Benimde burcum oğlak yükselenim akrep Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Peki bu kişiyle bir sohbetin falan var mı Yorumla Soran +1 yıl Benim de aynen😂 İş sohbetleri işte.. ama bana yürüdüğü birkac an oldu o akadr başka bişey yok Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Ben yanımda olmasa bile hissedebiliyorum bence bunlar gerçek his 🙂 Yorumla Soran +1 yıl Bence de gerçekten ben de öyleyim Yorumla
Hfdd667 Takip Et Xper 2 Yaş: 29 +1 yıl Boyle his varsa ikinizdede vardir enerji cekim var aranjzda 1 0 Yorumla
YeahYes Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Evet Kesinlikle var... Çok tutkulu... 1 0 Yorumla
tutkidogru Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Hissediyordur 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
olursa karşılıklıdır bu fark edilir aslında
bir taraflı ise fazla sürmüyor o çekim
Bende bazen böyle hissediyorum ki hislerimde kuvvetlidir burcun ne
Oğlak
Benimde burcum oğlak yükselenim akrep
Peki bu kişiyle bir sohbetin falan var mı
Benim de aynen😂
İş sohbetleri işte.. ama bana yürüdüğü birkac an oldu o akadr başka bişey yok
Ben yanımda olmasa bile hissedebiliyorum bence bunlar gerçek his 🙂