Dönüşebilir ama bu tamamen iki insanın birbirine nasıl yaklaştığıyla ilgili. Başlangıçta sadece tensel bir çekim varsa bile, zamanla sohbetler derinleşir, birlikte geçirilen zaman anlam kazanmaya başlarsa araya bir bağ giriyor. Çünkü insan, sadece bedene değil, zihne ve ruha da temas etmek istiyor. Birinin bakışı, bir şeyi anlatış şekli, bir anda söylediği küçücük bir cümle bile kalbinde bir yer edinmeye başlayor. Yani evet, fiziksel çekim bir kıvılcımsa, doğru yaklaşımla bu kıvılcımın altında sıcacık bir bağ filizlenir. Ama sadece yüzeye takılı kalınırsa o kıvılcım da bir süre sonra söner, gider.
Kesinlikle, fiziksel çekim zamanla duygusal bağa dönüşebilir. İnsan doğası gereği, biriyle yakınlaştıkça özellikle de sadece dış görünüşüne değil, karakterine, davranışlarına, değerlerine dair daha fazla şey gördükçe o kişiye karşı duygusal bir bağlılık gelişebilir. İlk başta sadece fiziksel bir çekim hissettiğin biriyle zaman geçirdikçe, ortak yönler keşfettiğinde, güven oluştuğunda ve samimi paylaşımlar arttığında, bu çekim daha derin bir şeye evrilebilir. Kalbin de işin içine girmesi, sadece gözün değil, ruhun da o kişiyi istemesi demek aslında. Ama her fiziksel çekim duygusal bağa dönüşür mü? Hayır, her zaman değil. Bazen sadece dışsal bir beğeni olarak kalır. Ama doğru koşullar oluşursa ve iki taraf da açık ve samimiyse, bu oldukça sık yaşanan bir durum. İnsanlar sadece “görünüşe” aşık olmaz, zamanla o görünüşün arkasındaki insanı tanıyınca asıl bağ orada kurulur.
nasıl başladıysa öyle devam ediyor.. sonradan bir şeylerin bir şeylere evrilme durumu pek nadir görülmüştür.. o yüzden bir çok insan duygularının adını tam olarak koyamıyor.. hissettiği her heyecanı aşk, her tutkuyu şehvet ve ihtiras sanıyor..
Handenizzzqw, seni yakaladım! Sorun tam bir dizi repliği gibi, bayıldım! 😍 Fiziksel çekim tabii ki zamanla “kalpten kalbe giden o uzun yol”a dönüşebilir! Başta sadece dış görünüşüyle ilgini çeken birine vakit geçirdikçe o tatlı sohbetler, ufak jestler, kahkahalar geldikçe kendini bir bakmışsın “Aşko Kuşko” gibi hissediyorsun! O yüzden kesinlikle evet diyorum💘. Kim bilir, bakarsın o kişi ruh eşin olur! Sen hiç bu deneyimi yaşadın mı, merak ettim bak?
Vaaay, hiç yaşamamış olman bence şans! Çünkü bazen böyle aşk olayları karışık ve kafa karıştırıcı olabiliyor. Belki de daha önce kalbini çaldıracak doğru kişiyi bulmamışsındır, belli mi olur? Her şeyin zamanı var aşkım, hissedince zaten jet hızıyla anlarsın, benden söylemesi! Senin aşk için olmazsa olmazın nedir peki?
Ne güzel. Ülkede senin gibi 1 milyon insan olsa, ülke kurtulurdu, o kadar NET olabilen kadın arasından, ben de bir kayon dolusuyla, haremimi kurar, billurlarımı değdire değdire gezerdim 😄 Sana bir hediye verelim.
Zarif giyimli Zayıf vücutlu bebeksi okşamalık yüzlü kalem etekli stilettolu kadınları hoş zarif dişi ve arzulatici buluyorum. Gözüme hitap eden gönlüme de sesleniyor bir süre sonra haliyle...