İlk uyardığımda bir daha olmayacak dedi ve hâlâ eklemeye ve fotoğraflarını likelamaya devam ediyor. Nasıl anlatabilirim?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılHayır normal değil. Senin de keza yapıyorsan eğer erkek eklemen ce konuşman, ama söyleyince kıskançsın diyip soğuyorlar. Aslında bunun kıskançlıkla alakası yok. Şunla alakası var. Bir taraf ciddi ilişki düünürken diğer taraf ilişki bile düşünmüyor. Laylay lom geçinip bir insanın duygularıyla oynayıp günaha giriyor. Olay bundan ibaret.
Bence terk etmelisin. Böyle kiiiler yalnız kalmaya, sanaldda sahte insanlar ile takılmaya mübah.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı.
+1 yılTapulu malınız mı? Demekki sizin ile her şey sandığınız kadar mükemmel değil, tas tamam değil, yok mu daha iyi anlaşabileceğim biriler de çocuk. İşin bir de bu yönüne baksanız diyorum...
00 Yorumla
Takip ettiği kişileri tanıyor mu ne tarz fotoğraflarını beğeniyor onlarla iletişim kuruyor mu bunlarında cevaplarını bilmen lazım ayrıca bir insan bir şeyi kendisi düşünür yapma demekle olmaz sen görmezsin yine gizli gizli yapar bugün uyarırsın yarın başka hesap açar rahat rahat takılır yani bu işler insanın içinden gelir gözü dışarıdaysa yapma demekle oturup saatlerce anlatmakla olacak iş değil
07 Yorumla- +1 yıl
Ne yapmalıyım peki ona nasıl anlatmalıyım bu durumu
- +1 yıl
Eğer böyle bir şey yapmak ona normal geliyorsa ben devam etmek istemiyorum diyip ayrılıcam
- +1 yıl
Ama aynısını ben de yaparsam haksız konuma düşerim
- +1 yıl
Konuşmakla anlayacağını sanmıyorum içinde var ki yapıyor demekki benim sevgilim instayı kullanmaz pek 6 kız takip ediyor benimle birlikte bir kaç tanesi akrabası gelen istekleri bile kabul etmez bu durum seni çok rahatsız ediyorsa ayrıl çünkü önüne geçebileceğini sanmıyorum onun kişiliğide bu demekki
- +1 yıl
Evet kişiliği olabilir belki ama ilk uyardığımda yapmayacağım bir daha dedi ikincisinde arkadaşına suç attı hesap onda diye şimdi ne diyecek bilmiyorum kişiliği buysa niye başta haklısın dedi o zaman anlamıyorum
+1 yılAnlatmak yerine kendini geri çek. Seven insan karşısındakini şüpheye düşürecek şeylere bile mahal vermez. Yerinde olsam böyle bir durumda hem soğur hem de kendimi geri çekerdim.
21 Yorumla- +1 yıl
Spğudum zaten sadece sevdiğim için şans vermek istiyorum yapmamalıyım belki de çok kararsızım
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
60
Cevap
52Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
u +1 yılNormal değil, uyarını dikkate almıyorsa ekledikleriyle baş başa bırak.
101 Yorumla- +1 yıl
Bu son uyarışım zaten sonraki aşama ayrılık hiç uğraşamam
- Aşk İlişkileri konusunda 261,2b cevap paylaştı.
u +1 yılNormal değil bence
00 Yorumla
+1 yılSenden bu sebeple ayrılıyorum de. Ciddiyetini ortaya koy. İnstagramdan veya wp den engelle onu. Ayrıldınız sanıp panikleyip geri dönecek ve yaptığı hatayı anlayacaktır. Ama bir adım bile geriye atarsan başkalarını beğenir durur. Zaten takipleşmekle kalmıyordur mesaj atıp sulanıyordur, kendisine yazan varsa da sevecen şekilde cevap veriyordur. Sağlam bie tepki koymazsan aldatılırsın. Denendi onaylandı.
20 YorumlaÖyle birisi misal benim sevgilim olamaz. Abartmıyorsun yani.
22 Yorumla- +1 yıl
Bence de abartmıyorum ilişkin varken karşı cinsten birini eklemenin hiçbir açıklaması olamaz
Arkadaşı olabilir neden böyle bir tepki kıskançlık olur tamam da bu abartı ama yani
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı. Eklerler beğenirler hatta ve hatta sana oranı kapat buranı kapat diyip kendileri kıçı başı açık kız takip edip beğenirler erkek milleti canım hepsi böyle bunların 🙂
21 Yorumla- +1 yıl
Evet bana da öyle yapıyor açık bir şey giymemi istemiyor ama diğer kızlara gelince her şeyi beğeniyor beyefendi nasıl bir olaysa
+1 yılcanım mı ayol bu kız arkadaşı olan başka kızları likelar mı hiç ay bu erkeklere ilişki öğretene kadar dünyanın sonu gelecek ne zaman öğrenecekler merak ediyorum.
11 Yorumla- +1 yıl
Cidden ya ömrümüzü yediler ömrümüzü
Bir şey anlatmak zorunda değilsn ask engelle sen varken gözü başkalarındaysa ve bunu senin gözüne soka soka yapıyorsa seni asla sevmeyecek hatta özr dlrm canım yerine koyuyor erkek arkadaşları varsa ekle hepsini onlarla konusmaya başla buju da engelle
11 Yorumla- +1 yıl
Onun yaptığı şeyi yapmam herkes kendine yakışanı yapar
+1 yılNormal değil
Ben olsam bende istemezdim
Tanıdığı bir kızsa ona tamam ama yine de mesafeli olmalı
Ama hiç tanımadığı kızları ekleyip bir de fotoğraflarını beğeniyorsa olmaz o iş118 Yorumla- +1 yıl
Evet oradan buradan kız ekliyor sorunca da dedi ki hesap arkadaşımda o yaptı inanmalı mıyım 🙄
- +1 yıl
Yürü git diyeydin
Hesap arkadaşındaymış oldu canım.
İnanma kız - +1 yıl
Arkadaşının da sevgilisi varmış bu arada hahahah trajikomik resmen
- +1 yıl
Kendisi de diyebilirdi benim sevgilim var diye
- +1 yıl
Çok saçma sapan şeyler
- +1 yıl
Kesinlikle inanmıyorum da
- +1 yıl
İnanma zaten. Ben olsam ben de inanmazdım
- +1 yıl
Nasıl anlatabilirim ona bu durumu
- +1 yıl
Ne desem bir daha yapmaz sence
- +1 yıl
Sende aynısını ona yap😄
- +1 yıl
Erkekler öyle anlamıyor ya gerçekten açık açık söylemen gerekiyor
- +1 yıl
O zaman açık açık söyle
- +1 yıl
Öyle yapıcam
- +1 yıl
👍🏻👍🏻
- +1 yıl
Konuştuktan sonra aynı şeyleri yapmaya devam ederse koy totosuna tekmeyi
- +1 yıl
Ne kadar süre tanıyayım gözlemlemek için
- +1 yıl
Ne kadar zamandır tanışıyorsunuz
- +1 yıl
2 ay
- Aşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu tarz erkekler laf anlamaz. En iyisi erkek arkadaşının sosyal medyasını karıştırma. Ama ben olsam ondan ayrilirdim. En baştan madem baktın soylemeseydin bir şey. Bu seni kendine güvensiz gösterir.
00 Yorumla Bence normal değil, ben izin vermezdim sevgilime bu konuda ama aynı şekilde ben de karşı cinsten birini takip etmez ya da fotoğrafını likelamazdım.
03 Yorumla- +1 yıl
Ben yapmıyorum zaten 400 istek duruyor hiç dokunmadım bile dm den yazıyorlar bakmıyorum bile ben böyle yaparken onun böyle yapması kırıyor açıkçası beni
- +1 yıl
Kesinlikle ben de anlam veremiyorum olmaması gereken bir şey keşke o da anlasa
+1 yılbence ses çıkarma görmezden gel bunun önüne geçemessin. senin yapman gereken ilgiyi kendi üzerine çekmek. erkekler bunu yapar ilişkisi nasıl giderse gitsin arada bi gözleri dışarıya kayar. gözlerini kapatırsan senden bıkar. o yüzden sen ilgiyi kendi üzerine çekmeye çalış.
10 Yorumla
+1 yılEkler bea ne olacak hemen gidip de başka kızla çakışacak hali yok ya erkek adam her kızı keser konuşur da memleket meselesi haline getirmeyin
02 Yorumla- +1 yıl
Sevgilisi varsa kesmeyecek kardeşim bu kadar net
- +1 yıl
Benim için devlet meselesinden de önemli
Normal değil. Sen varken başka kızları eklemesi doğru olmaz.
21 Yorumla- +1 yıl
Kesinlikle keşke o da bunu anlasa
+1 yılBir daha da uyarmana gerek yok , bırak uğraşmana değecek biri değil
03 Yorumla- +1 yıl
Çok seviyormuş gibi hissettiriyor ben de seviyorum ama sevgi ilişkiyi ayakta tutmak için yeterli değil maalesef bir daha olursa hiçbir şey demeden direkt bitireceğim
- +1 yıl
Seven kişi böyle bir şey yapmaz ve üzemek istemez seni niye surakli takip ettigi kizlar degisiyormus sevgiden mi
- +1 yıl
Yarın konusunu açıcam ilkinde bir daha olmayacak haklısın dedi ikincisinde suçu arkadasina attı bu sefer ne bahane bulacak ben de merakla bekliyorum
+1 yılNormal değil tabikide at tribini mıç ağzına hâlâ devam ediyosa bas tekmeyi aşko
06 Yorumla- +1 yıl
Soğuk yapıyorum yarın da buluşmaya çağırıp yüz yüze konuşmayı planlıyorum bir daha olursa uyarmam diyicem ve olduğu anda bitiricem
- +1 yıl
Belki son şansı vermekte bile hata yapıyorum ama bilmiyorum
- +1 yıl
Kesinlikle hata yapıyorsun bebiş ama yinede sen bilirsin
- +1 yıl
Ayrıldım
- +1 yıl
Bebiş çok iyi yapmışsın önüne bak hayırlısı olsun hakkında 😚
- +1 yıl
Çok canım yanıyor ama unutmaya çalışıyorum
Aşk İlişkileri konusunda 484 cevap paylaştı. Sen de ekle onları, beğen. Arada benimkini beğendiysen arada ödünç vereyim de elemanı etiketle :P
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBence abartmıryosun aksine tepkini göstermen gerekiyor daha fazla sevgilin senin sözünü itibar etmiyor ve bu konuda olan düşünceni hiçe sayıp böyle bir adım atmıyor ben olsam çok sert tepki gösterirdim hatta onunla konuşmazdım.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Abartmaa ya bence hiç sinirlenme sonuç ta seni seviyo
01 Yorumla- +1 yıl
Beni seviyorsa böyle şeyler yapmasın o zaman rahatsız olduğumu söyledim kaç kere
Aşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı. Uyandın anlamıyormu ozamann bay bay de bukadar basit
02 Yorumla- +1 yıl
3 kere uyardım
Varlığında uslu durmuyorsa yokluğunla terbiye et. Bazı şeyler elden kaybolmayınca kıymeti bilinmez miş 😒
00 Yorumla
+1 yılistemediğini belli edip yaptığın Uyarına rağmen bunu yapmaya devam ediyorsa bence normal değil.
01 Yorumla- +1 yıl
Evet 3 kere uyardım yetmiyor galiba
Gizli Üye(25-29)+1 yılValla kanka ben de aynı durumdayım ekliyor kızları çıkart dedim tm dedi sonra dedimki fotoğrafımızı koy baktım hayir dedi bende şüphelendim benim varlığımi bilmesini istemediği biri vardır
01 Yorumla- +1 yıl
Evet evet beni de hiç koymadı çıkarıcam deyip çıkarmadı aynı durum ve bu bende çok güvensizlik oluşturuyor boyle giderse ayrılık
+1 yılAyrılarak anlatabilirsin çok da net ve yerinde olur
06 Yorumla- +1 yıl
Son bir şans vericem yine devam ederse bitiricem artık
- +1 yıl
Ne işin son bir şans anlamadım. Yaptığı şey mekanik bir olay değil ki adam bariz sen hayatında olmana rağmen arayışta. Evet zaman vermiş olursun yerini dolduracak kişiyi tam olarak bulmuş olur o da bu sayede
- +1 yıl
Ne yapıcam peki
- +1 yıl
Noktayı koy
- +1 yıl
Gerçekten sevdiğini düşünüyorum ama düşüncelerime değer vermiyor
- +1 yıl
Yanılıyorsun işte
Anlatamazsın hayatım çabalama ayrıl hatta engelle, seviyorsa gelir şifreleri verir 😂
11 Yorumla- +1 yıl
Olması gereken o değil mi zaten :)
+1 yılYa erkek ekleseydi, daha mı iyi olurdu? Bir de böyle düşün 😄
02 Yorumla- +1 yıl
Şaka mısın
- +1 yıl
Genç çocuk aşkları sosyal medyada böyle oluyor anlaşılan 😄
+1 yılanlatmana gerek yok ne yapiyorsa sende aynısını yap baska cözümü yok!!
112 Yorumla- +1 yıl
Onun seviyesine düşmek istemiyorum o istediğini yapsın haklıyken haksız konuma düşmek istemem
- +1 yıl
onun gibi yapmasan onun seni gercekten sevip sevmedigini anlayamazsın
- +1 yıl
Asıl bunu ben ona yaparsam ben de haksız olacağım
- +1 yıl
sen o farketsin ve empati kursun diye yapacaksın bunu
- +1 yıl
Peki fark ettiğinde daha da hırslanıp daha fazlasını yaparsa?
- +1 yıl
o zaman hem suclu hem güclü olur sana dusen onu şutlamak olacak ;-)
- +1 yıl
Bir kere daha uyarıcam yine aynı şey olursa uyarmam
- +1 yıl
Bırakırım direkt
- +1 yıl
uyarıyle olmaz ama sen bilirsin.. seni sevseydi zaten uyarını dikkate alirdı
- +1 yıl
Bir daha aynı şeyi yaparsa uyarmıycam zaten bırakıcam
- +1 yıl
hadi bakalım.. takipleselim mi
- +1 yıl
Olur
- Aşk İlişkileri konusunda 23,1b cevap paylaştı.
+1 yılKızım normal değil , değil normal , NORMAL DEĞİL , anladın mı normal deeeeğiiiil
01 Yorumla- +1 yıl
Bence de değill
- Aşk İlişkileri konusunda 588 cevap paylaştı.
+1 yılvalla kafasında olanı yapıyor bellı senı takmıyor bu kotu bır durum
14 Yorumla- +1 yıl
Niye o zaman çok seviyor gibi davranıyor
- +1 yıl
e her erkek oyledır kı :)
- +1 yıl
what a pity
- +1 yıl
yes yess
sen abartıyosun fmfmf ne olur yani 3-5 kızla her gece grup yapsa dkdkd sonuçta seni seviyor
03 Yorumla- +1 yıl
Ahahah beni seviyor (!)
- +1 yıl
Peki 😝
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılYok normal değil. Gözü dışarda. Sana saygısı yok.
00 Yorumla
+1 yılsizin yaş grubununda sorunları böyle şeyler dimi Allah başka dert vermesin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 308 cevap paylaştı. Sende sosyal medya kullanıyorsan hoşuna gitmeyecek bir iki fotoğraf paylaş
00 Yorumla
+1 yılRahatsız olduğun konularda düşüncelerine önem vermeyen insanlar seni üzer. Karşına al düzgünce anlat neden beğendiğini sor kimleri takip ettiğini neden ettiğini sor ama bunu onu suçluyormuş gibi değil dostça konuşuyormuş ayağına yap
01 Yorumla- +1 yıl
Evet ilk baş güzellikle sorucam zaten böyle şeyler senin için normal mi diyicem evet derse devam etmeyelim o zaman ben bir ilişkide böyle şeyleri sevmiyorum diyicem ayrılıcam
Aşk İlişkileri konusunda 907 cevap paylaştı. Hâlâ anlamamışsan başına gelecek her şeyi hak ediyorsundur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAbartmıyorsun normal değil.
Uyarmaya rağmen seni kale almıyor , sen de yol ver ayrıl
01 Yorumla- +1 yıl
Evet demek ki dikkate almıyor 😏
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılTanımadığı insanlar ise aabest kaçabilir ama arkadaşları ise normal değilmi?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılGizli hesap açıp yapar iyi ki gözünün önündeki hesapla yapıyor safmış
11 Yorumla- +1 yıl
İkisi de olmamalı bence
+1 yılSen abartmıyorsun, o abartıyor. Ayrıl
00 Yorumla
+1 yılAyrılmak yerine sende aynısını yaparak cevap ver. Zaten onunda gözü dışarda gibi kendisi senden uzaklaşacakdır. Eş dost tanıdık olsa anlaşılır ancak böyle bir durum değil sanırım.
00 Yorumla
+1 yılValla kişiden kisiye değişir eger kiskancsan normal degil ama rahat biriysen normal. Ki bence benim sevgilim ben vatken baskalarini eklememeli
01 Yorumla- +1 yıl
Ben de ondan bahsediyorum kıskançlığı geçtim konu o değil konu rahatsız olduğumu söylememe rağmen yapmaya devam etmesi
hadi ordan sen varken eğer gözü dışarıda başkalarını ekleyip beğeniyorsa sana değer vermiyodur , eğer uyarini dikkate almazsa zaten direk bitir sende hayatına bak 😉
00 YorumlaAynısını yaparak. Bazı insanların empati yeteneği zayıftır. Bazı şeylerin ne hissettirdiğini aynısını yaparak anlatabilirsin ancak.
04 Yorumla- +1 yıl
Bana dedi ki profilinde çok erkek var bende 100 tane varsa onda 500 tane kız var
- +1 yıl
Empati yapsa nolur şimdi
- +1 yıl
Bugün abisiyle tanıştım ciddi olmasa tanıştırmazdı bence
Gizli Üye(36-45)+1 yılUyarma ekle de hatta gel birlikte ekleyelim de sonra da terket 😂
00 YorumlaAnlatsan da anlamaz aynı şey benim başımda da vardı yol yakınken vazgeç
01 Yorumla- +1 yıl
Sen ne yaptın peki
Anlatma ayrıl bir daha yapmayacağım diyip yapıyor kendi de biliyor normal bir şey olmadığını
09 Yorumla- +1 yıl
Seviyorum bu yüzden emin olmak istiyorum sadece bırakmak da istemiyorum ama bilmiyorum ne yapacağımı
- +1 yıl
Son bir kere daha uyarıp konuyu kapatmayı düşünüyorum
- +1 yıl
Hemen anlar soğuk yapsam nedenini sorar
- +1 yıl
Bu konuyu son kere konuşacağım eğer devam ederse uyarmadan bitirmeyi düşünüyorum
- +1 yıl
Teşekkür ederim
+1 yılYa sen varken yapmamalı bence, ben olsam abartrdm bendekusyra bakmasn
00 Yorumla
+1 yıl👑🥊 adam king yahu gönder gelsin bizim krallık tam ona göre bekarlık sultanlık yahuu 🥊👑
00 YorumlaPopişine tekmeyi basarak
11 Yorumla- +1 yıl
Ya buluşunca o kadar iyi ki ama sosyal medya konusunu aşamıyoruz
+1 yılAnlatamazsın, bas tekmeyi gitsin.
06 Yorumla- +1 yıl
Ona normal geliyor sanırım böyle şeyler düşünce farklılıklarımız var
- +1 yıl
Ona normâl gelmesi, bu durumun normâl olduğunu göstermez ki. Kime sorarsan sor, onun kızları ekleyip beğenmesini karaktersizlik olarak addeder.
- +1 yıl
Evet kesinlikle karaktersizlik
- +1 yıl
Bir keresinde bu olayı açtım suçu arkadaşına attı hesabım onda falan diye de yemedim hâlâ da yemiyorum
- +1 yıl
Bak benim eski sevgilim de böyleydi. Tanıştığımızda çok takip ettiği vardı. 2 ay sonra falan başka hesaplardaki kızların fotolarını beğendiğini gördüm. Bir kez resti çektim, konuşmayı kesecektim kararlıydım. Hemen hesabını sildi, bir daha da açmadı. Seninki daha da gevşek
- +1 yıl
Öyle bir şey asla yapmaz şu an anlasın diye soğuk yapıyorum bakalım anlayacak mı
+1 yılDöverim seni çocuk de
04 Yorumla- +1 yıl
Ahahah öyle alaya vurur hiç takmaz
- +1 yıl
Güzel bir üslupla son kez uyaracağım
- +1 yıl
Beyefendi seni yerle yeksan ederim de o zaman ahahsjdjd
- +1 yıl
Wjqkqjjdkd o da olur
Ne amaçla nasıl kızlar eklendiğine göre değişir
013 Yorumla- +1 yıl
Takipçi kasıyor gözlemlediğim kadarıyla ama bunu erkeklerden de yapabilir özellikle kızlardan yapması yanlış değil mi
- +1 yıl
Ben de onun yaptığı şeyleri yapmak istemiyorum ilişkisi olan bir insan böyle toplara girmez
- +1 yıl
3. uyarım bu bir daha olursa bitireceğim hiçbir şey demeden
- +1 yıl
Son uyarım gerçekten bu durum artık beni çok rahatsız etmeye başladı
- +1 yıl
Ki ilk uyarımda bir daha olmayacak dedi
- +1 yıl
İkincisinde de suçu arkadaşına attı bu sefer ne diyecek bilmiyom
- +1 yıl
Teşekkür ederim umarım:)
+1 yılEğer arkadaşı degilse normal değil
01 Yorumla- +1 yıl
Sonradan kaç kişiyle arkadaş olmuş olabilir ki yalan yani
+1 yılSeni umursamamış ayrıl bence
01 Yorumla- +1 yıl
Sadece sevdiğim için şans vermek istedim bir daha zaten uyarmadan direkt bitiricem
+1 yılSeni umursamiyor anlayacağin 😊
01 Yorumla- +1 yıl
Sanırım öyle oldu 🥲
- Aşk İlişkileri konusunda 414 cevap paylaştı.
+1 yılTabikide normal değil
03 Yorumla- +1 yıl
Bence de değil
- +1 yıl
Hatta devam ederse ayrılık sebebi
- +1 yıl
Evet kesinlikle olacağı bu
Ben ağlardım kesin 😬 neden böyle yapıyorsunuz ya
01 Yorumla- +1 yıl
Ağlıyorum zaten ne kadar zamandır haberi yok
Artık onu gözden çıkarmanın zamanı gelmis
02 Yorumla- +1 yıl
O da zor be
+1 yılTanımadığı bir kızsa normal değil sevgilin.
00 YorumlaBunu yapıyor mu yorma hiç kendini
00 Yorumla- Devamını Gör (52)
Devamını Gör(97)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği