Tecrübeli arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
Hayatımın içine eden biri oldu hayatımda. Eski sevgilisini unutmak için beni kullandı sanırım. Hiçbir zaman bir dediği bir dediğini tutmuyordu. Bugün iyiyse yarın sen hiç yokmuşsun gibi davranabilen birisiydi. Ben seviyordum hem de çok fazla. O da bunun farkındaydı. Ondan birkaç kez uzaklaşmaya çalıştım ancak bunu fark ettiğinde de yakınlaştı hemen.
Sonuc olarak sevgilim var dedi. Çevresindekiler de olduğunu söylüyor. En son vedalaşmak için buluşacaktık sözde. Beni saatlerce bekletti gelmedi. Üstüne 2. Kez daha engelledi.
Bu tarz bir şey yaşayan arkadaşlar nasıl kendinizi toparladınız? Terapi dahi aldım ancak bana hissettirdiği iyi duygular ve sonra hissettirdiği değersizlik hissi beni yok etti resmen. Hayatım bomboş bir hale geldi. Hiçbir şeyden keyif alamıyorum. İşime taç konsantre olamıyorum. Bana çöp muamelesi yaptı. Nasıl böyle biri için bu kadar mücadele ettim diye kendime kızıyorum Hep. Kendimi nasıl affedicem?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hasta ruhlu insanlar bunlar. Bi başkasının kuyruk acısını masum bir insandan çıkaracak kadar aşağılıklardır. Yalancılardır. Yazdığın şeylerin neredeyse hepsi başıma geldiğinden iyi bilirim. Hakkım asla helal değildir. Gün yüzü görmesinler ve o kalpleri hiç bir zaman iyileşmesin. Bu hisler insanda ne özgüven bırakır ne saygı çünkü zaman içinde tahammülün ve iyi niyetin iliklerine kadar emilmiştir. Bundan kurtulmak için hislerinin bir durgunlaşması ve yokluğa alışması gerek. zamana ihtiyaç var, bu durumu yeterince ifade edemiyorum ama kafanın içinde gerçekleri kabul edip duygusallıktan kurtulduğun bir evre oluyor. Zaten duygusallığı yenince kafan çalışmaya başlıyor ve sana ne kadar zarar verdiği gün yüzüne çıkmış oluyor. bu gerçek karşısında en belirgin his utanç ve pişmanlık oluyor. İşte tüm bunlarda o insanı silip atmak için yeterli oluyor
Veda bile etmedi. Konusmuyorduk zaten. Ona yazdığım bir mesaja tam 40 gün sonra cevap verdi. Benimle yeniden konuşmaya basladı. Hislerinden emin misin diye sordu. Bu konuşmadan 1 hafta sonra falan da sevgilim var dedi. Sonra ben yazıyorum diye engelledi falan.
Sen hakkımı ister helal et ister etme dedi. Ben helal ediyorum dedi. Yarım buluşalım diye sözleştik. Gelmeyip engelledi tekrardan.
Yani hakkını istersen helal etme o kadar umrumda değilsin mesajı veriyor ya bu beni o kadar etkiliyor ki. Yani sen köpek gibi sevmişsin ama o helalleşmeyi bile gereksiz buluyor. Canı sıkıldığında yazıyor sonra yine vazgeçiyor falan. Üstünden baya da zaman geçti ama ben geceleri uyuyamıyorum valla. Bir insana bu yapılır mı diyorum. Üstelik ilk adımları da kendisi atmıştı. Benim düzgün blr hayatım vardı. Yıkıldım resmen. Hakkımı da asla helal etmiyorum. Aynısını yapsınlar ona.
Sende olduğu gibi kendisi adım atıp hayatıma girmişti. sevecen davrandı, kendini sevdirdi. Olduğundan her zaman farklı tanıttı kendini. bir gün iyi bir gün kötü olmaya başladı söylediği şeyler çelişki ve tutarsızlığa dönüştü. her şey harika giderken oluşan huzursuzluğunun sebeplerinde kıvrandım hatayı hep kendimde aradım.
Canının istediği gibi davranıyordu bi vardı bi yoktu bütün ipler elindeydi. Ben ne zamanki şüpheye düştüm sosyal medya hesaplarının şifresini kırdım işte o zaman benim dünyam yıkıldı. senelerdir sevdiği biri vardı, beni boynuzladığı bi o kadar da insan vardı. gerçekleri bilmeme rağmen aylarca salağa yattım ve olayları izledim düzelmesi için ekstra uğraşlar verdim. daha fazla katlanamayınca bir gün herşeyi yüzüne vurdum ve bitirdim.
Daha sonra ağlayıp sızlayıp düzeleceğine söz verip kendini affettirdi ve daha 20 gün geçmemişti ki ortadan yine kayboldu engelledi, numarasını değişti. Ben bu kadar adiliğe rağmen insanca son bi kez karşıma çıksın istedim çok ısrar ettim ancak gelmedi. Buna karşılık olarak ısrarlarımı tehdit ediliyorum diye mahkemeye taşıdı.
Çok uzun oldu hakkını helal et ama bunlar ruh hastası diyorum ya haksız değilim. Sadece bize yazık.
Kırmızı hapı öneririm
Nasil yani
Redpill yaz YouTube a arattır göreceksin
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!