Kaslı uzun boylu ve zengin erkekler ne yaparsa yapsın her kadını elde edebilirken öyle olmayanlar ne yaparsa yapsın red mi ediliyorlar?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bence yalnız kalmadı
Kimse HER kadını elde edemez. Hiçbir kadında HER erkeği elde edemez.
Bu biraz kişisel temenni gibi oldu. Tüm bilimsel gözlemler erkeklerin en üstteki yüzde 20lik diliminin kadınların en az yüzde 80inin elde ettiğini gösteriyor.
Bak mesela Şu an her demedin de %80 e indin. Kimsenin herkese ulasamayacagini sen de biliyorsun 🙂 Ustelik bu durum erkege ozgu degil. Bazi seylere sahip olan insanlarin bir seylere ulasma ihtimali daha fazladir sadece. Ama sadece kasli tenin icin ya da paran icin gelen birini ister miydin sen? Bence bunun bir anlami yok.
Bütün playboylar bunı bilerek (kaslarının ve paralarının sevildiğini bilerek) kadınları elde ediyor zaten yüzde 20lik kadınlar 65 yaş üstü cinsellikten soğumuş ya da 18 yaş aldı cinsellikle tanışmamış kadınlar bilimsel teoriler de yüzde yüzü gösteriyor dolaylı olarak ama hanımefendiler kası parayı ve boyu sevdiklerini öyle olmayanlardan tiksindiklerini eril enerji dişil enerji metaforlarıyla perdeliyorlar gibi sanki. Yani kadınlar sokağa çıkıp kaslı uzun ve zengin olmayan erkeği asla sevmeyiz diye haykırsalar hiçbir şey kaybetmeyecekler sadece dürüstlük kazanacak.
Hakli olsaydin kasli olmayan ve zengin olmayan hicbir erkek evlenemezdi biliyorsun dimi? Kadinlari karalamak icin boyle seyler soylemeyin LÜTFEN..
Şu an kirada oturan bircok evli insan var 🙂 Tamam, para ve kas ile bulma ihtimalin artar ama hepsi bu.
Kaslı olmayan evlenemez demiyorum kassız olan daha kassız olandan daha fazla sevilir her dem... Herkes 1.90 süper kaslı ve trilyoner olarak evlenmiyor tabi ki her kadının kaslı zengin ve uzun boylu kıstası farklıdır ama o kıstasa uymayan bir erkeğin sevilme şansı sıfırdır onu diyorum. 1.78 üstü erkek seven kadına 1.78den yarım milim kısa bir erkek dünyanın her açıdan en iyi erkeği de olsa kainatın en eril enerjisini de sunsa o kadının gözünde sıfırdır.
1.73 boylarinda evli erkekler yok mu? Siz kendinizi bu algıya sartliyorsunuz. Diger sorundaki yorumlari da az cok okumussundur. Boyle de kiz gibi davraniyorsunuz. Sonra reddedilmeyi de boyunuza baglayip da dertleniyorsunuz. Düzelmemek icin kolay bir yol secmissiniz..
Bir erkek 1.73 olarak da sevilir çünkü onu o boyla görecek 1.50lik kız vardır bana bir tane kendisi 1.80 boyunda olup 1.50lik erkek seven kız göster de sonra konuşalım. Bence bu aralar hemcinslerini savunmaya kendini fazla şartlandırmışsın.
Sen de burayi kadinlari karalamak icin kullanmayi birakamamissin. Her sorunda kadinlarin para sevgisini, boy sevgisini elestirip durdugunu hatirlatirim 🤷♀️
Afedersin de bir zahmet benimle yarısma yanii.. Iyice abarttiniz. 1.80 kiz neden 1.50 erkekle olsun Allah askina? Sen kizin gogsune gelmeyi kendine yedirebilecek misin? Kisa olman Allahtan gelen ama 1.80 kiz seni kucagina alip mi gezdirsin?
Ben bu cevabın üstüne yorum yapamam. Demek ki boy bu kadar önemliymiş sizler için...
@sudesiyahseven dediklerine katılıyorum. Aslında boy felan hikaye tabiki uzun boylular biraz daha avantajlı bu konuda ama bütün mesele mentalide ve aurada bitiyor. Mentalin nasıl olursa beden diline de öyle yansıyor ki erkek dediğin şikayet etmez eril enerjisini düşürmez
1.50 erkek yalnız ölsün diyen yok. Kendi boylarında kız bulabilir.
Her söyledigimi carpıtacaksan zaten yazma.
@Morgenshtern Cok tesekkürler.. Yaa oyle bir algi yapiyorlar ki sanki hepimiz Nick Bateman arayisindayiz. Sanki hicbir kadin bedeni yuzunden zorbalik gormuyor..
Öyle çarpıtıldı ki... Bir erkek kendisinden 20 cm kısa kız sevince gayet doğal ama bir kız kendisinden 20 cm kısa erkek sevmesi söz konusu olunca kucağına alıp gezdirsin mi kafası... Bu alenen çifte standart alenen riyakarlık...
Erkek kadindan daha guclu yaratilmistir. Kadin erkegini daha iri ister cunku koruyup kollanmayi ister.. Erkek yuvasini koruyan degil midir? Eve hirsiz girdiginde kadin mi kovaliyor onu? Evi tasiyacaginda gelen nakliyeci kadin mi oluyor?
Kadin da guclu olması açısından TERCIHEN uzun istiyor.
Cidden her seyi carpitmana sinir olmaya basladim.
(TEKRARLIYORUM, KISA ERKEKLER DE SEVGIYI HAK EDER. AMA KADINININ ONDAN DAHA UZUN OLMASI ETIK OLMAZ)
Ha her uzun erkek guclu demek degil ama göze daha cok hitap ediyor. Mesela erkekler de neden ince bel sever? Ince belli ve fizigi duzgun, saglikli bir kadin daha doğurgandır. Sen cocuk istemeyen bir erkek bile olsan icgudusel olarak GENEL OLARAK ince bel begenirsin 🙂 Nolur sunlari bi arastirin da durduk yere ustumuze saldirmayin
Sadece ön yargı ve geleneksel kalıp savunuyorsun. Alenen kısa erkekler uzun kadın sevemez diyorsun. Erkekler adına kalın belli kadın sevilemez diyorsun.
Sevilemez demiyorum ama oylesi daha cekici gelir cogu erkege diyorum. Neyi inkar ediyorsun Allah askina? Topla 50 erkegi ve ince bel mi yoksa belsiz, dumduz vucuda sahip kadin mi diye sor. Cogunun verecegi cevabi bir duy da sonra bos yere savunmaya geç.
Abicim senin anlamadığın kısım erkek kısmı boyuyla posuyla yakışıklılığıyla var olan bir canlı değil erkek maskülenitesiyle, cesaretiyle, başarılı olmasıyla öne çıkan bir varlıktır. Sen uzun boylu yakışıklı da olsan bu mentalite yüzünden istediğin kadına ulaşamazsın. Hadi diyelim ulaştın yine de senin yanında kalmaz o kadın
@Morgenshtern +1 yaa 🤦♀️ Yeminle şükürler olsun. Anlattiklarim uzayın derinliklerine gitmemiş 🤲
Sırf bu görsel ve sığ kalıplar yüzünden milyonlarca kısa ve asil erkek milyonlarca uzun ve kalın belli kadınla evlenemedi yuva kuramadılar mutlu olamadılar yazık çok yazık
@benimhepumudumvar Karakter ve aura ile bunlara sahip olmayan kadin ve erkekler de evleniyor 🙂 Ama bunlar olursa daha iyi oluyor.
Hamburgere ketcap mayonez sıkmazsan da onu isteyen olur. Ama ketcap mayonez sıktıgında ÇOĞU insana daha lezzetli gelecektir.
Az önce fast food ile erkekleri bir mi tuttun? Ne yapacağız ketçağ mayonez tadınd olsun diye kısa erkekleri kolundan bacağından mengene ile mi uzatacağız? Kadınların sırnaştığı şımarttığı kudurttuğu azdırdığı sapıttırdığu uzun boylu erkeklerin güç gösterisi olsun diye sataştığı saldırdığı darp ettiği erkeklerin sevgisiz bırakan sadist zalim vicdansız iki yüzlü riyakar zalim kadınların zihniyetini lanetledim lanetliyorum ve hep lanetleyeceğim. Allah bu pis zihniyeti ıslah etsin.
Valla yorumsuzsun.. Hala sanki oyle olmayanlar asla sevilemez ya da sevilmeyi hak etmez demisim gibi davraniyorsun.
Bak ornek verecegim 🙂 Seven erkek, benim gogsum sarkık olsa da benden vazgecmez. Ama dik olsa daha cok beğenir dimi? Uzun boy da boyle bir sey iste..
Sen bu hallerinle kısa erkekler kapatılsın diye hashtag açanlara 1.80den kısa erkekler erkek değildir diyenlere kısa erkeklerin kanı ve gözyaşıyla beslenen milyarlarca uzunperest vampir kadına nasıl bir destek olduğunun farkındasın değil mi?
Abicim mesela ben kendimden örnek vereyim ben bir kızdan hoşlandığımda o kızın genellikle güzelliğinden değilde enerjisinden hoşlanıyorum dışarıya verdiği enerji ne kadar feminense ona çekiliyorum ve genellikle bu kızlar ortalama güzellikte oluyorlar. Evet ilk başta çekim önemli ama enerji daha önemli
Ya kıt misin diyecegim olmayacak.. Daha az once kısa erkekler de sevilmeyi hak eder demedim mi?
Uzun boy olursa daha iyi olur diyorum sadece. Manipulator musun Allah askina? Niye soylemedigim seyi soylemisim gibi algi olusturuyorsun?
İkiniz de sevmeyi sevilmeyi çok yanlış anlamışsınız ve maalesef yaygın görüş sizinkiler...
Abicim o senin dediğin şey sevmek değil beğenmek oluyor
@Morgenshtern Bosverelim mi? 🙂 Iliskinin sorumlulugunu almamak icin mağdur edebiyatiyla kenara cekilmeyi sececek. Beni de manipule komasına soktu.. Sevdigim de bir üyeydi biliyor musun? Meğer yanlıs tanımısım. Dilersen sen tartismaya devam et. Ben aradan cekiliyorum.
Ha sevmek deyin ha beğenmek sizin savunduğunuz çok zalimce bir şey.
Hoscakal
Yanlış anlama ama sen toplumun sana dayattığı rolleri benimsiyorsun biraz şu sosyal medyadaki algıları bırakıp kadınları gerçekten tanımaya çalışırsan senin için daha iyi olacak
Kim can dese ona canın çıksın deniliyor. Kim zulmetse kadınlar ona bayılıyor milyonlarca yıldır bu gerçek değişmiyor
O manyak kadinlari boş ver sen. Bir kadin eğer tavlama hırsıyla yaklastiysa evet, tavlayınca ilgisi azalır. Ama seven insanda bunu yasamazsin.
Bildirim geliyor surekli. Konuyu kapatalim.. Zaten oldugumuz yerde kaliyoruz. Hoscakalin ikinizde