Ben kabul edenlerdenim. 😊 Her görüşe de sonsuz saygılıyım. 😊 Yeter ki hakaret olmasın. 🙏
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kanıtlamaz
İkisi çok başka şeyler 🙂 Benim söylediğim şey için soruyu attıysan, ben bunu kast etmemiştim.
Yok benim periyodik sorularımdan bu dertleştiğimiz döneme denk geldi kardeşim 😊
Pekala.. O halde soruya geleyim. Açıkcası mücadeleci ruhunu kaybetmiş olmasını gösterir. Her zaman 10 kilo fazlam var diye söylenen ama asla diyete başlamayan biri gibidir kanımca. Bu eril enerji durumları ten rengi gibi değil. Yani özetle, biraz da bizim elimizde 🙂🙏
Eril enerji dijil enerji zımbırtıları da yeni moda oldu. Saçmalık.
Eskiden bilinmiyordu belki ama erkeksilik ayrı kadınlık ayrıdır. Ona kaldıysa eskiden elektrik de yoktu. Zamanla keşfediliyor işte her şey 🙏
Erkeksilik ne oluyor peki ben genel olarak erkeklerin yaptığı şeyi yapmıyorum mesela erkeksiliğim az mı oluyor illa erkekleri veya kadınları bir kalıba oturtup farklı olanları bunun enerjisi düşük diye mi şaapmak gerekiyor
Psikolojimiz ve biyolojimiz de aynı değil. Eril enerji diye bir şey var. Hayvanlarda bile var bu. Son dönemlerde güçlerini birleştiren hades ve selena gibi düz kontak yaptığımızdan dolayı karışıklık olmuş olmasını ayrı tutuyorum 😅
Mesela bu eril enerji tam olarak ney söyler misin hatta bana zirve noktası nedir onu söyler misin en eril erkek nasıl olur
Maskülen diyeyim.. Yani doğa da bile erkek kadinin pesinde kosar degil mi? Baska erkekle güc savasi falan yapar. Mesela arı gelir cicege, cicek arıya gitmez. Dolayisiyla kız gibi duraksayan erkegin de eril enerjisi dusuktur. Sahsen ben bir erkegin pesinden kossam bile bu erkegimin icini titretmez. Basta hosuna gidebilir elbette ama zamanla cazibemi kaybederim. Mesela biz cicek alinca dudaklarimizi issiriyoruz, cok seviyorsak sevincten zipliyoruz. Kac erkek hediye alınca zipliyor? Enerjilerimiz baska iste.. Kız gibi davranan erkegin de eril enerjisi düsüktür.
Yani ben şunu savunmak istiyorum. Ben erkek olduğum için mi bir kızın peşinde koşuyorum yoksa sevdiğim için mi? Sevdiğim için koşuyorum cevabını veriyorum. Peki kız sevse kız olduğu için erkeğin peşinde koşamaz mı? Yasak mı?
Elbette seven kız da koşar. Ama erkek daha cok kosmalıdır. Kadinlar daha hassas yaratılmıstır. Bunu anlayalım.. Bunu dedigim icin belki linc yiyebilirim ama öyle. Dinde bile 2 kadinin sahitligi neden 1 erkege bedel saniyorsun? Bizim genelimiz daha duygusal dusundugu icin. Neden ağır işleri erkekler yapiyor? Sizin kas gucunuz daha fazla oldugu icin. Bu siz daha ustunsunuz demek degil. Ama biz daha duygusaliz ve bedenen de daha nariniz. Bu yuzden bazen sacma sapan sorular sorariz. Böcek olsam sever miydin gibisinden. Cunku duygusal dusunuruz. Bebek gibi sevilmeyi daha cok istiyoruz. Biz zaten sevince sizin icin ugrasiriz ama sizin daha cok ugrasmaniz gerekiyor. Ben senden cok ugrasirsam beni cekici bulmayacaksin cunku erkeksin. Psikoloji arastirabilirsin, erkekler avci ruhludur. Ben seni az da olsa yormazsam CEKICILIGIM KALMAZ.
@sudesiyahseven ha illa surekli kiz pesinde kosalim yani arayışta olalim oyle mi?
Bu da gunumuzun lafı baska tarafa ceken insanlarindan sanirim 🤦♀️ @dremaslipit Arayista olun ve surekli kız pesinde kosun diyen mi oldu kardesim? Sevdiginiz kadina olmanizdan bahsediyorum. Ha zorunda misin? Degilsin. Istemezsen yapma. Ama o zaman kadinin o cilveyi ve nazı yeterince cikaramaz ve senin de içini titretemez. Bize cicek almaniz, bizim icin oncu olmaniz kadinligimizi hissettiriyor. Bunu hissetmedigimizde biz maskulenlesiyoruz ve o halimiz zaten size cekici gelmiyor.
@sudesiyahseven ben insan iliskilerinden sogudum arkadas. Sizin kafa yapiniz soğuttu diyelim.
@dremaslipit Ben de soğudum. Erkekliğini unutan erkekler yüzünden. Hayvan bile olsam, erkeğim baska erkeğe güc gostererek beni etkilemeye calisacakti. Ama siz gunumuzde teklif etmeyi bile cok goruyorsunuz. Gozunuzde bu kadar degersizsek zaten uzak durun🤷♀️
@sudesiyahseven Erkeksiniz diye diye her seyi attimiz ustumuze. Bir de ayaginiza gelmemizi bekliyorsunuz.
Valla ben de o kız peşinde koşmayanlardanım gayet de dogru yapiyorum...
Ben bir sey yapmayalim da hep siz yapın dedim mi? @dremaslipit
Aslında eril enerji düşük olsa da bir sıkıntı yok bence. En fazla ne olabilir? Duygusal olacaksam yine sıkıntı değil ben duygusalım mesela duygusal olmak kötü değil bence. Sadece doğru kullanmak gerekiyor o kadar.
@sudesiyahseven Bak konuyu soyle bitirelim. Kızlara yazmiyorum falan diye is yerimde cok laf yedim ama ben bildigimi okumaya devam edecem ayrica iliskisi olanlarin ya da evlenenlerin başı göğe ermiyor.
@hacker10101 Yerinde duygusallık elbette gerekli. Mesela ben "erkek adam ağlamaz" lafına karsiyim. Elbette sen de insansin ve bazen aglayabilirsin. Ama ertesi gün ayaga kalktiginda da erkeksiliginle durmani isterim sahsen. En azindan erkegimden beklentim bu olur ki gunumuzde kadinlar bile sırf koruyuculuk sezdigi icin kaba saba kekolari seciyor. Cicek almayan, yuzeysel sevgi gosteren. Sirf yeri gelince onu koruyup kollayacak, sahiplenecek erkek imaji ciziyor diye sacma sapan insanlara yoneliyorlar.
@dremaslipit Ben hepsi mutlu diye de bir sey demedim. Hakkimizde hayirlisi olsun.
@sudesiyahseven sizin gibi birisiyle rvlenmeyi ben zaten istemem.
Telefonum cok donuyor. Arada yazım yanlısları yapmisim kusura bakmayin. Ozetle, ben avci ruhtan bahsetmistim. Yoksa hicbir zaman erkekleri assagida goren biri olmadim. Amacim kolelestirmek degil. Sadece erilligini hissedebilmekti 🙂🙏
@dremaslipit Duygularimiz karsilikli hanimefendi
@sudesiyahseven Avci ruhlu falan birakin bunları...
@sudesiyahseven Ben erkeğim. Ne hanımefendisi?
Dilersen sen de bana beyefendi diyebilirsin. Zaten iliskilerdeki rollerimiz karisti son donemlerde 🙂
En azından aklımdaki soruları sormuş oldum. Teşekkürler.
@sudesiyahseven Senin saçmaliklarin senin olsun.
Rica ederim @hacker10101
@dremaslipit Soyledigim seyler oznel fikirlerim değil ama pekii..
@sudesiyahseven Senin bu anlattiklarini okudum da icimden yapmak geldi mi? Hayır gelmedi.
Ben zaten yapmak zorunda degilsin demistim. Sanirim iyi okuyamadiniz. Sadece yapmazsan karsi tarafi maskulenlestirebilirsin ve hetero bir erkeksen de maskulen bir kadin sana cekici gelmeyecektir.
@sudesiyahseven psikoloji diyorsun da bana kalırsa psikolojinin bir evrenselligi yok.
Psikoloji diyip gecmemek lazim. Psikoloji her seydir. Uzuntuden yataklara düsen insanlar var mesela.. Ya da psikolojisini etkileyen zorbaliklardan sonra intihar eden.
Olgunluk herhalde.
@sudesiyahseven erkek maskulen olsun daha cok ugrassin peki sen dişi olarak napacaksın? Feminen ve itaatkâr olman lazım o zaman.
Ben zaten her seyi erkekten beklemem. Yeri gelir ilk gunaydin mesajini ben atarim. Yeri gelir özrü ben dilerim. Yeri gelir ben de hediye alirim..
Söz dinlemeye gelince de ikimiz de birbirimizin sozunu genel olarak dinleriz ki zaten birbirimize uyumluysak, ayni dusunen insanlarsak cok tartisma cıkmaz.
@sudesiyahseven yoo bir taraf daha cok ugrasacaksa o zaman sen de daha cok soz dinliceksin. Madem oyle...
Erkek biseyleri daha fazla yapacaksa senin de biseyleri onun yaptigindan daha fazla yapman lazim.
Psikolojiye gore kadin her dedigini yaparsa zaten ondan sıkılırsın. Elbette yerine gore sozunu de dinlerim 🙂 Ama her dedigini yapamam. Haksiz olabilirim bir noktada. ALSIN KARSISINA VE NEDEN HAKSIZIM GUZELCE ANLATSIN.
Yanlisim varsa duzeltecek biriyim zaten.
@sudesiyahseven Erkek daha cok emek versin ugrassin diyorsun. Sen daha cok ne yapacaksin?
Soruyu anma once.
Anla.
E yazdim. Okumadan he he diyip gecen ergenlerdensin herhalde? Ben de ilgilenicem, hediye alicam, ben de gunaydin mesaji aticam, ben de ozur dileyecegim vs.. Ama oncelik COGUNLUKLA onda olmali diyorum?
Bobreginizi almaktan bahsetmiyorum. Cicek almaniz, cikma teklifini sizin etmeniz vs gibi seyler.
@sudesiyahseven Iste senin şu cogunlugu erkege yikmandan rahatsızım.
@sudesiyahseven kusura bakma ben senin dedikleriji yapamam. Yapmam.
Dediklerini*
Iyi de yaradilisiniz boyle abicim.. Ben bugune dek mesela ne kadar cok ilgi gosterirsem karsi taraf ilgisini kaybetti. Ne zaman ondan daha cok beklemeyi becerirsem bana tutkusu artiyor. Ne zaman sevgimi fazla kacirirsam da soguyordu 😅 Cevremde de hep boyle.. Ben ne yapayim? siz kendinizi taniyin..
@sudesiyahseven Bak arkadas bak. Zaten ben adliye ortaminda calisiyorum. Zaten milletin derdiyle ugrasip duruyorum yoruluyorum.
Bir de sen ve senin gibilerini çekemeyeceğim.
Allahtan yalnızım da kafam rahat.
E ugrasma o zaman? Iki yorumdan da bana ulasan sensin. Simdi ben yazmisim gibi beni mi kovuyorsun? Iyi aksamlar cidden.
@sudesiyahseven Goruslerini ve fikirlerini begenmiyorum. Yapmak da istemiyorum.
Tamam.
Erkekler iliski istemiyor erkekler evlenmiyor diye daha cok aglarsiniz merak etme...
Bana kadinligimi unutturan bir erkek benimle evlenmese ne olacak ki?
Varlik icinde yokluk cektirecekseniz zaten evlenmeyin🙏
@sudesiyahseven Siz de ona bakarsak maskülenleştiniz erkeği parmakta oynatir hale getirdiniz oyuncak ettiniz. Sizin erkeğe itaatkar olmasi gerekirken bizi kendinize itaat ettirdiniz.
Maskunlestigimizi kabul etmenize sevindik.
Neden sozunuzu dinlemeyi azalttik biliyor musun? Cunku iyi niyetimizi kullaniyorsunuz.
Benim erkegim mantikli kararlar veriyorsa zaten sozunu dinlerim ❤
Ama "nasil olsa erkegim diyerek dedigimi yaptiririm" diyip de tanrıcılık oynayan erkekler olursaniz sizi nasil dinleyelim?
@sudesiyahseven seninle birlikte olacak erkege Allah sabir versin.
@sudesiyahseven itaatkar olmak sizin işiniz. Bizim değil.
Ne oldu yorum yapamadin? 🙂
Mantikli fikri zaten dinlerim diyorum. Ama benim erkegim dunya ucgendir desem de "haklısın beyim" mi diyeyim yani?
@sudesiyahseven siz daha cok itaat eden olacaksiniz o zaman diyorum. Anlamiyor musun?
Hayır, elbette mantiksizsa dinleme dedigine gore deli idare eder gibi he he yapmamizi bekliyorsunuz herhalde. Siz kendinizi o kalıba koyabilirsiniz ama ben deli idare edemem. Sen ve senin gibiler bizlerden uzak dursun zaten. Siz konusmak istemiyordunuz degil mi? Susun lütfen 🙂 Ben susuyorum, son yorumum. Hoscakalin🤷♀️
Adliyeden sonra burasi da beni iyice sıktığı icin bu siteden gidiyorum ne haliniz varsa gorun.