evet yakışıklı aslında ama 50 beğeni maksimum aldığı asosyal olduğunu gösterir mi benim sadece liseden bile daha çok arkadaşı m var yani bide babası annesini neden eklemez ki instagrama falan ben ekliyorum herkesi hesapları var ama kardeşlerini bile takip etmiyor düşünün nedeni ne olabilir
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Ne alakası var. ben hiç Instagram kullanmıyorum ama senden çok sosyalım diyebılırim sadece her yaptıgımı herkesin görüp bilmesini mantıklı bulmuyorum
ama sonuçtaa tanıdığın insanı ekleyince takipçi sayın artıyo otomatik o anlamda dedim
Yok çok insan tanımaya gerek yok. akrabaları pek sevmem onları çıkar görüşüp konusmadıgım insanalrı sırf tanıdıgım ıcın eklemem onuda çıkar bak çok az ınsan kalmış oldu
Sosyal medya saçmalıklarından uzak durduğunu gösterir.
giriyor ama takılıo hikaye atıyo bazenleri
Napacan sen beğeni sayısını. Oğlandan hoşlanıyo musun içten içe?
evet hoşlanıyorum işte beni sevdiğini söylüyor ama başka kızlarada sölüyodur belki nasıl güveneyimki
güvenmek 5 dk da olmaz. Sen sevgili olursun. Söylediği ve yaptığı şeyler birbirlerini tutuyorsa devam edersin. Konu cinselliğe gelirse bil ki amacı odur zaten.
valla bilmiyom zaten adı yok sevgili gibiyiz çünkü görüşmedik hiç anlıcağın ve öyle bir konu geçmedi hiç 5 aydır konuşuoz wptada pek çevrimiçi olmuyo
Saçmalık asosyallik ne alaka 50 iyi değil mi zaten kaç bekliyon 200 300mü bekliyon
iyide bilmiyom babasını kardeşini eklememesi garip
Fotoğraflarını görmesini istemiyordur yok canım oğlumlar falan
bilemedm fotoları normal fotolar yani garip bir paylaşımıda yok gerek görmedi demekki
Bilmem
Yoo asıl asosyaller daha çok beğenilir. Sosyal adamın instagramda twitterda ne işi var asosyallerin yeri orası
bilmiyorm nedense bana tam tersi gibi gliyor asosyal insan kimi eklicekki
Geri takip yapar hile yapar takipçi hasmaktan kolay ne var ki
aynen haklısı n öyle bişey yapmaması bile iyi ama babasını annesini kardeşini neden eklemez peki buda garibime gitti yaaa ama kuzenleri ekli çok ilginç ya belkide kimseye istek yollamıyo kendine gelen istekleri kabul edio olabilir mi
Beğeni sayısına takılanlardan daha asosyali yok
haklısın oda saçma da sadece bana öyle geldi ondan merak ettim ve kardeşini bile eklememiş ya babasını falan neden eklemezki insan
Yok senin geri zeqalı olduğunu gsterir.
neden böyle dedinki benim tanıdığım çevremde tüm erkkeler çünkü sosyal ve takipçi sayısı yüksek hepsnn beğeni yorum dolu bu öyle olunca aklıma bu geldi
sosyal medyaya aşina değilim xd
Ben hiç sosyal medya kullanmıyorum
Saçmalık
Kaç takipçisi var
150 beğeni sayısıda az yaniii
150 takipçiye ne bekliyodun pardon da benimde aynı beğeni en fazla 90 oluyo ama asosyal olmakla alakası yok kimsenin resmini beğenmediğim için onlarda beğenmiyo
bilmiyorum ya beni sevdiğini sölüyo güvenemedm hiç sanki gizli işleri var gibi babasını annesini kardeşini neden eklemez pekii
E canım ailevi sorunudur belki annesi kullanmıyor hesap belki babasıyla arası kötü anlatmıyor sana ha şüphen varsa hiç konuşma ama mantıklı düşün biraz
evet soruyorum da içine kapanık anlatamıyorum falan diyor olmuyor yapamıyorum diyor açmıyo kendini bana
Yoo o
bilemedim bende baya araştırdım sanki kimseyi umursamıyormuş gibi hali var beni sevdiğini sölüyor hiö güvn vermiyo bu yüzden babasını bile eklememiş
Bilemiyorum
gizli işler
yani ne kadar güvenilirki benim çünkü düşünüyorum kimseden sakladığım birşey yok akrabalarım da ekli ve normal benim gibi insanlar seviyorum babasını bile takip etmiyor böyle şey tuhafıma gitti hatta abisi ve ablasınıda
tuhaf tabi akrabalarını etmezse vardır bi iş
bence de ya insan anne babasını neden takip etmez çok saçma aşırı beni sevdiğini falan söylüyorda oda yalan kesin ya güven vermiyo hiç
hislerin kuvvetliyse güvenme ben hiç yanılmadım sosyal medya aşklarım hep hüsran
valla bende kimseyle konuşmuyorm çünkü bana yazan başka kızlarada yazıyor bunla oyunda tanışmıştık bitane öyle arkadaşca konuşuyorduk işte ama bilmiyom zor güvenmek bende hoşlsnmaaya başladm napsam bilemedim ondan böyle stalk yaptım biraz
yakşklı diye aşık oluyoz ama herkese yazıyolarbi zaman sonra görüldü sonrada takipten çıkar görürsün
valla yanne güven olmuyo çok yakışıklı değil aman aman ama farklı bir tipi var dikkat çekici türk değil çünkü babası o yüzden farklı geldi yoksa aman aman değilde bilemedm ya hep hüsran mı diyorsun bu işler
yabancıysa zaten kaç
kız bilmiyom valla wptada çevrimiçi olmuyo pek ondan işte böyle şeyler düşündm biz bayadır konuşuyoruz
kız feykideolmuş olablr aman dikkat
yok kız görüntülü arıom sesli konuşoz foto atıyo bana işte böyle bölye çok alıştım ama güvenmicem yinede intten tanıştık sonuçta birbiriizmi görmedik
kendni hazırla her duruma