AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
57Cevap
Nikâhtan bir gün önce aileye bilgi verilebilir
Ailen evlenmio sen evlenion asko
Benim ailem değil erkek arkadaşımın ailesi birden ortada hiçbir şey yokken böyle bir tepki verdi iki tarafta tanışmaya okeylerdi yaza tanışıp konuşulur dediler
Ve evlilik şu an için değil sadece aramizda söz olması için bir adım atmak ciddi olduğumuzu okul bitince evlenmek istediğimizi belirttik daha üniversitenjn bitmesine 2-3 sene varken kalkıp evlenmek sacma olur bu yükü zaten alamayiz
Aileniz evlenicekse tabiki onay alınmalı canım a-a
Oysa ortada hemen evlenmek gibi bir durumda yoktu sadece ciddi bir yola girdiğimiz belirtmek bunu ailelerinde bilmesi bir seylerin ilerlemesi vardi da bu gidisle bizim hayaller yine siyah poşete
Sürekli evlenmedim bilmiyorum detayıyla fakat bence evlenmek istiyorsanızda evlenin vazgeçmeyin asla
Bu söz içinde ciddiyetinizi belirtin, iki aileyi bir araya getirip aynı anda açıklayın. Aileleriniz gözlerinizdeki ciddiyeti görürse yumuşayabilirler.
Galiba bir süre ortalığın yatışmasını beklemek en doğrusu çünkü sevgilimin yüzüne bile bakmıyor ailesi
İş ciddiye binmiş sanki biraz, ortalık durulunca bu işi onaylayan herhangi abi abla ya da dayı hala falan varsa onlar devreye girebilir. Ama lütfen ümidinizi kaybetmeyin en kötüsü bu.
Asla ümidimi kaybetmiyorum ama biraz ortalığın durulmasini beklemem gerek bu sefer ailesinin gözünde bir değerim kalmayacak bu yetmezmiş gibi kötü ben olacağım diye korkuyorum
Tanimadan evlenmeyin vAllah agilsizlig etmiyin
Yarın kalkıp evlenmiyoruz okul bitene kadar sözlü veya nişanlı olmaktan bahsediyorum
Oz fikirinizdir
En azından söz kesin bence.
Zaten bunu içindi yazdıklarım evlilik teklifi alınca hemen evlenmek gibi bir niyet yok ortada iş sahibi olmadan evlenemeyiz zaten
onay mı neden
Sevgilim ailesine söylediğinde direk karşı çıktılar tanışmaya sakin anlayışlı bir şekilde yaklaşıp evlilik teklifi edeceğini duyunca fazla büyük bi tepkiyle yaklaştılar anlayamıyorum ne yapmalıyız her şeye rağmen teklif etmeli mi yoksa beklemeli miyiz?
bekleyin daha büyük sorunlar olmasın
Çok teşekkür ederim önerileriniz için
Okulu bekleyin
Evlilik düğün işleri için zaten okulun bitmesini bekleyeceğiz sadece aile arasında söz olmasını istiyorum
Söz süresinin uzun olmasını istemiyorlardır
Sevgili olarak kaçak göçek yaşamaktansa sözlü olarak 2 yıl kalmayı tercih ederim açıkçası
Sözlüyken sevişeceğini düşünüyorlar
Yapmak isteyen her türlü yapar sözlü veya sevgili farketmiyor ne yazikki günümüzde
Hayır ben evleniyom ailem değil
Alınmalı.
Yani bence alınmali
Alınmalı ilerde sorun aca bilir bir durum
Evlilik teklifi ve bir söz olabilir bence saçma
Alınmalı
Onay almak şık olur
Alınması iyi olur
Doğru
Bence alınmalı , sonuçta büyüklerimiz
Kendi fikrin daha önemli ama tabi bi söylemelisin
Hayır kiminle yasayacagima kendim karar veririm
Tabiki
Bence çok saçma bir durum.
Kesinlikle 👍
Tabi ki doğru
Evet rızaları alınmalı
Evettt
Aileler arasında tanışmaya tamam diyip evlilik teklifine karşı çıkmaları normal mi pekii
Alınmalı
Alınmalı bence
Alınmalı
Lisemi ünüversitemi
Üniversite 2. sınıf
tabi ki evet
Aynenn öyle
Yok kaçırdım
ezbere olmaz
Alinmali
alınmamalı
Evet