AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
120Cevap
Boyle adamlarin agzina tukurmek istiyorum! . otleri baslari ayri oynuyor.
tutarsız davranışlardan her zaman nefret ettim..
ve o da boyle davranıyor. ne yaptıgı belli degil. kafasına esince geliyor esmeyince gelmiyor. bu nedir ya.
kızları kendine bağladıktan sonra bir halt olduklarını sanıyor çünkü zavallıcıklar
hem bağlanma bana diyo. hem de arıyo soruyo kendisine bağlıyo. ne biçim bişey anlamıyorum ki. ümit veriyo resmen benimle konuşarak, iletişim haline geçerek. sonra da en saçması bomba gibi düşüyo. çekiip gitmek... yani iletişim bitmiş gibi gözüküyo, ama bundan sonra ne olur bilemem..
dengesiz ruh halleri beklentilerini karşılamaz diyeceğim ama belki kendi içinde uzlaşması gereken bir konu, muhasebe yapmasını gerektirecek bir durum vardır bilemiyoruz. yeniden iletişim haline geçerseniz hiç değilse bir süre hem kendine hemde ona zaman tanı. sen ona karşı olan alakanı ölçersin o da problemini nihayete erdirir. veya yapamam diyorsan yoruma yazdığın gibi açık açık al karşına konuş derdinin ne olduğu konusuna değin. şayet tanıdığın süre sonunda hala devam ediyorsa harbii dengesizdir ki uzak dur, en azından çabala tatlım
aslında en iyisi zamana bırakmak canım.. benim düşündüğüm şey budur tam anlamıyla.. zamanla eğer geleceği varsa gelir ve ben de o zaman neden böyle yaptığını sorabilirim cevabını da ondan alabilirim o zaman öyle düşünüyorum.. gelmezse de eğer bir daha iletişim haline geçmezsek kendisiyle, kendisi bilir o saatten sonra ben ne yapabilirim ki gelirse konuşuruz gelmezse gelmez... ben artık kafama takmak istemiyorum insanları böyle erkekleri falan, o zaman daha rahatım ben inan.. inş hayırlısı olsun hakkımda ne diyeyim
Haklısın canım aklına uyan sekilde davran, amin hayırlısı olsun :)
Bosluktadir seni aramistir daha sonra birisini bulmustur onunla yola devsm ediyordur :)
Boşlukta olmasaydı da aramasaydı keşke bana yaptığı şeye bir bak beni kendine bağladı pislik demek istiyorum ağzıma yakıstıramıyorum diyemiyorum. gercekten bilmiyorum inan kafam cok karısık bu konuda
erkeklerde 2 beyin vardır biri önde biri yukarda öndeki beyin ara demiştir aramıştır :D
:)))) güzeldi
Cem yılmazın dedigi gibi gece uydunmu? diyorsa o daha uymamıştır :D
Yani bu anlık bir durum muydu o an canı istedi ve aradı :)
Evet umutlandınmı sende :)
ama bir çok kez aradı. ve o iltifatlaaaaarrrrrr...
Yalan parayla degiilki kızlarda cok saf genelde herşeye inanıyolar k. bakma :)
erkekler neden yalan söylesin ki yani bir kıza iltifat ediyosa gerçekten beğendiği için etmez mi :)
Çünkü erkekler odun :D tavlayana kadar hertürlü ilgiyi gösterir kızı kendine aşık eder ondan sonra sal gitsin
bu haksızlıkkkkkkkkkk
Ne yazıkki böyle :/
ondan hoslanmak ıstememiştim kendisi başlattı simdi neden üzülen ben oluyorum ne saçma bir olay keşke ben üzseydim onu
Bunun yolu başka bir erkekle takılmak sevgili olmasan da yanında biri olsa sürekli takılsan bu baya bir can yakıcı olur
önce hoşlanmıştır sonra sen yuz vermemisindir ya da senden daha iyisini bulmuştur seni beklemeye almıştır bu boyledır ;s
ben yuz verdim yani çok da soğuk davranmadım kendisine en başta biraz davrandım ama sonra davranmadım yani herşey güzeldi gayet canayakındım
kriterleri erkegın yapısını ne iş yaptıgını tipini ayrıca senınkınıde bilmeden dogru yorum yapmak ne denli dogru olur bilemiyorum ama bir erkek olarak cvbım başka birini bulmştur
benı unutmasını ıstemıyorum
üzgünüm :(:(
çalışmıyor o öğrenci
yaşı kaç? ve senın kı
o 22 falan galıba ben 20
hangi bölüm okuyor? ve hangi ünv
gelip gecıcı bıse her ılıskıde olur ya basta ya cokk sonra bunu duzeltmekse senın elınde
Benm taktigim bu baglandigini anladgm boyle yaparim fazla umut baglamasn diye
Fazla umut bağlamasın diye mi.. Yani evet haklısın sanırım o istemiyordu kendisine umut bağlamamı.. ama işin garip tarafı bunu yani umut bağlamamı istemeyen erkek neden o kadar iltifat edip arayıp soruyodu
Bende bir erkegim :-) su sekilde anlatayim
Seninle birlikte iken cook cook iidir zamnin tadini cikardiniz cok swyler yaptinz. Belkide şu an oda seni sewiyo olabilir ama senden istedigi birsryler vardir yapmamisindir. ornegin yanlis anlama cinsellik olabilir huylarin olabilir seni onun istedigi bir sekilde gormek istemistir. sende bunlara karsilik vermemis olablirsin
bu söylediklerinizle alakası yok. o benden birşey istemedi
çok sıkmışsındır. bir erkeği sıkarsan o da senden soğur malesef
sıktığımı düşünmüyorum
sen düşünmüyorsun
gerçekten birşey yapmadım
Artk soğukluk girmistr araya erkek onu hisseder ve tavrini alir
ama soğukluk girmiş olsa bile o soğukluğu bitirebilecek olan da kendisiydi
Oda kendi yapisidir savasmayi gayret etmeye gucu yoksa kişiliği musade etmiyrsa en ufak şeyde kacp gider kurtlduguna dua et bence bugun boyle basit konularda birakp gidiyrsa yarin yine aynisini yapar
aslında evet bugun boyle yapıyosa yarın da aynısını yapabilir. en doğrusu aslında çok kafaya takmamak da ben de takıyorum işte. değer verdim kendisine fazlasıyla...
Işte en büyük hatamiz o deger vermek kimilerine hakkindan fazla değer veriyoruz onlarinda bir taraflari kalkiyr kaldrmamak lazim
bence de çok değer vermemek lazım hakedene hakettiği kadar değer vermek en doğrusudur aslında
ama işte bazen ister istemez fazla değer veriyoruz sonuç olarak da fazla kafamıza takıyoruz
Ama ne yapacağını ne kadar değer vereceğini ogrenmisin sana tecrübe katms guzel birşey buda bir kazanç
evet kimseye haddinden fazla değer verilmemesi gerektiğini ve çabucak inanılmaması gerektiğini anladım...
Işte buda sizin kazancinz artk gerisini takma sal gitsn hiçbirşey canınızdan mutluluğunuzdan önemli değil
Haklısınız beyefendi.. doğru söylüyorsunuz çok kafaya takıp can sıkmamak lazım mutlu olmamız gerekir
Aynen öyle sizn adınıza dogruyu fark ettiğiniz için sevindim
seni kendine bağlayıp kaçan kovalanır taktiğini yapıyor
ben kovalamak istemiyorum ama kendisini
sen kovalat kendini
Ayni soruyu sormaktan vazgec sıkılmıs senden anla ve kabullen artik.
ben onun üzerine bile titremedim içten içe değer verdim aradıgı zamanlarda sadece belli ediyordum anlamıştı ama onun haricinde üzerine falan titremedim kabul etmek kolay değil tamam mı bir çocuk girecek hayatına gelecek seninle ilgilenecek seni güldürecek seni iyi hissettirecek sana ne kadar güzel olduğunu söyleyecek ve sonra çekip gidecek hiçbişey olmamış gibi kolay mı sanıyosun gerçekten nasıl üzülüyorum şu anda bilmiyosun emin ol
dostum bu tip erkekler kendine güvenmez taktikle uğraşırlar ben hiç girmem triplere
hayır egosu tavan yapmıştı kendisine çok güveniyordu ve çok da yakısıklı bana göre
o zaman her kıza aynı şekil davranıyor dostum bu sen sadece demetteki gülsün
of yaaaa
bilmiyorum ki diğer kızlara nasıl davrandığını. bana çok ilgili ve canayakın davranmıştı şimdi ise çok soğuk
bırak dostum gitsin sana hayrı olsa soğuk olmaz başka kızı tavlama peşindedir sonra o kızda senin durumunda olcak
o zaman pisliğin tekidir diyebilirim !! :@
merak etme dostum yolsuz kalırsa gelir sana senin onu düşünmediğin bir anda bir ışık yakar yine erirsin sen sonra yine ortadan kaybolur
hep böyle oluyor nedense. nedenini hiç anlamadım hiç beklemediğin zamanlarda oluyor bazı şeyler.. elbette çok haklısın sen...
ama bırak dostum böyle tipler yanlızlıktan daha kötüdür kendine adam seven birini bul mutlu kızlardan ne eksiğin kalsın
Haklısın.. İşte ben sadece değer verdiğim insanların bana değer vermesini istedim.. Onlar ise bana bunu yaptı.. Başta ilgilendi. Sonra silip atmışcasına kayboldu...
Elde etmek istemiştir ettikten sonrada anlamı kalmaz tabi
ya da tam tersi de olabiliyor panpiş genelllikle öyle
sen erkeğe veririsen amacına ulaşır sonra sallamaz seni :)
Ya alacağını almıştır ya da alamayacağının farkına varmıştır.
Erkek ilgiyi ve sewildgni anlaynca geri çekilr nedendir bilinmez zekalar ne yönde bilinmez
daha önce milyonlarca kez soruldu ve nedeni bulunamadı
çok aradım ben de bu sitede insanların yorumlarını okudum okudum durdum :D hala da neyin ne olduğunu bilmiyorum :D hayırlısı diyelim herşey olacağına varır şu saatten sonra ister gelsin ister gelmesin evet kafama takıyorum ama yaptığım şey yanlış bunu iyi bildiğimden dolayı akışına bırakmak lazım aslında bazı şeyleri... herşey olacağına varır aramasa da sormasa da kendisi bilir yalvaracak yakaracak değilim kimseye. ben sadece üzüldüm hareketlerine falan da o yüzden sordum bu soruyu
aynı şeyi ben de yaptım ama nedenini bilmiyorum hormonlarla alakalı olabilir (:
erkekler tuaf varıklar desek yeridir o zaman :D böyle naptıgınızı bilmemek falan :)
(: .
varlıklar olacak o bu arada :)
anladım sıkıntı yok :D
Kopruden gecenw kadar ayıya dayı deme politikası :)))
Açıklar mısınız
Hersey elde edene kadar yani elde ettikten sonra ilk gunku ilgiyi bekleme
ama sevgilim değildi
Ozmn başkasını bulmustr ya da peşinden kosmjtn sıkılmıstr
herhalde karşı taraftan istediği reaksiyonu alamadı
ona hiç kötü davranmadım ve aramızda kötü birşey de geçmedi. sıkmadım ve boğmadım da. erkekleri anlayamadığımı söyleyebilirim gerçekten
bir nedeni olmalı baksana önce o aramış yetmemiş iltifatlar etmiş belki de konuşmalarınızda bu işin olmayacağını anladı bunun sıkıp sıkmamakla alakası olduğunu sanmıyorum
zaten en basında söylemişti arkadaşlıktan ileri gidemem diye. böyle bişeyi düşünme dedi bana. benden hoşlanma dedi ama ben ısrarla hoşlandım. ve bence bunun suçlusu ben değilim. çünkü kendisi her ne kadar arkadaş gibi konuştuğumuzu söylese de bana ümit verdi iltifatlarıyla ve bana değer veriyomuş gibi yapmalarıyla...
ne diyeyim bilemedim ki benimde buna benzer bir arkadaşlığım olmuştu en iyisi unutmak :) benimde şanssızlığım ne zamn aklımdan tamamen çıksa bir yerde karşıma cıkıyor
Unutamıyorum cok zor :( çocuğa acayip bağlandım napıcağımı bilmiyorum
ara konuş ya da mesaj at o zamn neden bu soğukluk faln diye sevdiğini söyle kafana takmanın gerçekten hiç bir faydası olmuyor
dün gece ona o kadar yazdığım halde görüp daha sonra cevap vermemezlik yapışından sonra mı.. ona onunla konuşmayı özlediğimi söyledim ve cesaret edip yazdım. ama umursamadı hiç beni
bundan sonrası için yapılacak birşey yok daha ne yazmışsında cocuk istemiyor demek ki birde bu çocuk çok yakışıklı falan mı ya da sen o kadar güzel değil misin?
o çok yakısıklı. kendimi övmekten felan nefret ederim ama evet güzel dış görünüşüm zaten beni aramasının buyuk bir nedeni buydu sanırım... zaten iltifat etmesinin nedenide buydu.. ama şu zamanlarda aramamasının nedenini aramaktayım hala ve hala...
karşıdan beklediği ilgiyi ya da sıcaklığı alamadığından olabilir...
o beni aradığında onunla ilgilendim. hatta ona değer verdiğimi bana önerdiği kitabı alıp okuyarak belli ettim.. daha ne yapayım? ne kadar sık aramasam da sormasam da o beni aradıgında elim ayagım titredi heyecandan biliyo musun sen. napıyım yani o kadar şey anlattı dinledim, kötü bir insan da olmadım ona karşı
Ozaman karşı tarafta var bir problem sen rahat ol bu konuda madem sana karşı soğuk davranıyor ozaman başka bir tane vardır hayatında onun için sana davranıyor olabilir bu sevgili kalma olayları zaten biraz uzayınca tadı kaçıyor çok uzatmamakta fayda var...
götün çok kalkmışsa yapar normaldir bakıma sok düzelir
Ayi misin reis
seni sallamadığı için ya da senin kendi seviyeni düşürmenden
ama ben kendi seviyemi düşürecek ne yapmış olabilirim ki
artık onu kendine sorucaksın çok yapışma biraz uzak dur
zaten başka çarem yok yazdım cevap vermedi artık ne yapayım
sadece bekle ve soğuk dur
zaten artık yazamam falan iletişim haline geçemem şu saatten sonra kendisi de yazar mı bilmem ama sanmıyorum bana soğuk olduğu kesinleşti çünkü insan özledm mesajına cevap vermez mi ya
Benim sevgilimde oyle yapiyodu. Bende umursamadim sonra pasa pasa geldiii :)))
biz sevgili değildik. :( ama ben ondan hoslanıyodum.. cok kafama takıyorum, cok üzülüyorum. bilmiyorum o bundan sonra gelir mi
Aslinda hayata o kdr cok bozuk insanlar oldugu icin...
Maalesef beyefendi.. varlar işte
Onemli olan kendi icindeki insanligi canım yksa hayyata bes kurus etmyn insn ck...
kesinlikle çok. Benim diyebileceğim en güzel şey aslında Allah bizi hayırlı ve güzel insanlarla karşılaştırsın..:)
tavladıktan sonra umursamıyor nasılsa elde ettim diye
tavlamak derken şunu söylemek isterim aramızda bir ilişki geçmedi biz sadece arkadaştık. sadece cocugun davranışları garipti sanki arkadaşlıktan daha cok bir hoslantı durumu vardı ama söylemek istemiyor gibiydi... ama tabi bana sakın bağlanma dedi ben de iyice anladım aramızda bişey geçemeyeceğini.. ama ben yine de bağlandım ve simdi bana çok uzak hiç yazmıyor aramıyor ve sormuyor
buna bende anlam veremedim cevabını bulursan beni de aydınlat
Tamam Canım
Senin haline hareketine dayanamayacgini anlamis tiksinmis senden
ben onu tiksindirecek birşey yapmadım ama :)
Dogru yapmiyosunuz ama bize bir sure sonra amaçsız gibi geliyor herseyiniz gozumuze batiyor herseyinizden bir tiksinti geliyor
mesela ne gibi şeylerden?
Kendini ona cok agirdan satiyorsan karsilik vermiyorsan
açıkcası pek yüz vermedim evet doğrudur. ama konuşurken falan hoslandıgımı belli edebiliyodum. çünkü elim ayağıma dolaşıyodu o aradığı zaman. ne kadar çok üstüne düşmüyo gibi görünsem de içimden içimden bağlanıyodum ayrıca.
Bana da senin davrandigin sekilde davranan kizlar oldu soguttular pesinden kosmayi hic sevmem yapicak bisey yok
ben ona erkekler benım pesımden kossun demistim hatırlıyorum bunu söylediğimi. o da ben koşmam senin peşinden demişti. ama ben şakayla karışık söylemiştim.. keşke söylemeseydim diye pişman oldum hatta sonradan... of ya bununda etkisi var mıdır acabaaa
Vardir tabiki bende onun yerinde olsam sogurdum senden :)) sevdigimi yanimda isterim
offf yaaa offfff :(
sadece bıraz ego yuzundendı hersey tamam kabul :(
Bidaha yapma bence yaninda ve yataginda egondan baskasi olmaz yoksa
zaten bı daha boyle bısey yapmam :(
Aferim sevgilin var mi şu an
hayırrrr ama şunu söyleyebiliriiim erkekler yaklaşıyor ve sanırııım pek de iyi bı amaç uğruna felan değiiil. zevk ve eğlence peşindeler böyle insanlardan da nefret ediyorum görünce erkeklerden soğuyoruumm.. belki hepsi böyle değildir bilemiyorum.. ama ben boylelerını görünce istemiyorum ne sevgili ne aşk ne başka bişey...
Aradigin kisi benim diyomusum :) bir kizin ilk kalbine en sonda tenine dukunursan dogru yerdesin demektir. okuyomusun ist danmisin
tabikide orası oyle en basta kalbine dokuncaksın tuttum yani bu sözü (Y)
Ben once orasina dokunurummm :)
senden daha iyisini bulmuştur =(
uffff
kimi bulmuş olursa olsun beni aramasını istedim ben :(
aynısını ben yapıyorum sen de ıltfat et sen aramazsan neden arasın tekrar
Nasıl yani? Neden iltifat edeyim ki ben ona anlayamadım pardon :)
senınle konusmak bana ıyı gelıyor
de mesela sımart
Böyle mi söyleyeyim yani ona
evet
Kaçan kovalanır taktiğimi uygulanmasını istiyor acep?
hiç bilmiyorum ki... anlamadım hiçbişey
önce seni aldı sonrada hevesini aldı bu kdr basit
:(((((((
çünkü gercek aşkı sen değilsin...
aşk aramıyordu. ilişki istemiyordu aşktan nefret ediyor gibiydi
sanki birisi onu üzmüş gibiydi ve daha sonrada kimseyle aşk yaşamayı düşünmemişti belkide.. ama şu var. o zaman bana neden geldi? bu sadece basit bir arkadaşlık mıydı yani? onun için öyleydi ama tavırları hal ve hareketleri hiç de öyle değildi. kim hoslanmadıgı birisine iltifat eder ki?
işte sende bir ısık görmüşki geçmişini unutmak için ama başaramamış.
hayır 20
pardon o cevap bu yoruma ait değildi özür dilerim.20 cevabı.
çok kafama takıyorum. aslında takmasam daha iyi olacak
Ya çünkü başıma aynı olay geldi Önce yüzüme güldü sonra değişti
çok zor bir durum gerçekten. sevmiyorum işte böyle yapan insanları
İstediğini alamayacağını anlamıştır.
ama benden birşey istemedi
yani benden böyle kötü birşey istemedi aman gel işte şöyle yapalım böyle yapalım demedi.. benden faydalanmak istemedi yani
isteyecek yüzü bulamamıştır zaten anladığı için ;))))
hevesi kaçtığı için bknz:ben :D
böyle koolay heves mi kaçar? çocuk oyuncağı mı bu. ne saçma sapan bişeydir bu ya :(
Yavşaklığından olsa gerek
bilmiyorum neyliğinden..
Sıkılmıştır hevesi geçmiştir ayrılmak istiyordur.
bir ilişki yoktu ortada. ismi arkadaşlıktı ama samimiyet vardı
İlişki yoksa neyi dert ediyorsun? Samimide olsaniz bir arkadaslikta aşırı ilgi iltifat ne kadar doğru. adam sana aşıkmış iltifatlar dizip peşinden koşmuş. Sen orali olmamissin. Adamin ilgisi peşinden kosmasi senin hoşuna gitmiş simartmis. Karsilik vermemişsin. Adam bakmis ki umut yok bosyere kürek salliyorum birakmis kosturmayi. Sende peşinden kosan biri opmadigi için hayal kirikligina ugramissin.
hayır o boş yere kürek sallamıyordu ben o aradıgında açıyodum yazdıgında cevap veriyodum ben gayet iyi cana yakın davranıyodum başta ufak bı tartışma oldu bıraz soguk davrandım ama sonrasında hep iyiydim öyle hatırlıyorum ben onu peşimde koşturmadım kendisi geldi bana kendisi aradı sordu istemeseydi eğer yapmayabilirdi bunu. ve işte şimdi de hiçbişe olmamış gibi sanki arkasını döndü gitti kaç ay oldu ne bir aradı ne sordu. beni gördü internette sohbette bir nasılsın diye yazmadı o kadar açık online oldugum zamanlar oldu yani... elbette görmüştür.. paylaşım da yaptım o kadar.. yazabilirdi... sadece bir nasılsın deseydi çok mutlu olurdum ben çok bişey beklemedim ondan bir nasılsını çok gördü bana
Çünkü istediğini elde etmiş.
aramızda o tarz birşey yaşanmadı
Duygusal olarak tatmin olmuş ve sen onu bu yönde karşılamamışın veya fiziğin.
yoooo bana gayette güzelsin demişti benım guzel olmadığımı düşünseydi bana iltifat etmezdi zaten
dış görünüşle alakalı birşey değil bu kesinlikle değil
Sıkılmış senden var yani bir sorun bu senle alakalı
ama neden bişi yapmadım ki sıkacak uzerıne de düşmedim ben onu içten içten sevip değer verdim
Sen sevmişin?
evet hoşlandım yani
O pek sevmiş gibi değil?
o zaman neden başlattı herşeyi ve üzerine titredi. daha sonrada hıcbıse olmamıs gibi umursamamazlık yaptı
Diyorum ya yapmacık içten samimi değilmiş, o yüzden bu kadar basit bırakmış.
ama yapmacıklıktan nefret ettiğini söylemişti bana. hatta bana da hiç bir zaman değişme her zaman kendin ol demişti. neden yapmacık davransın ki bile bile..
Başkası var şu an demekki.
ama ilişki yaşamak istemiyordu kimseyle ben ilişki adamı değilim demişti nasıl bir başkası olabilir bilmiyorum ki
Sonuç şu seninle değil! Ailevi sorunları olabilir.
Benimle değil. Orası kesin zaten.. Olsaydı mesaj atardı arardı sorardı
Peki sence nedir, hafızasını kaybetmiş olamaz, bence sen onu iyi tanımıyorsun.
tabikide hafızasını kaybetmedi
evet çok tanıdıgım söylenemez ama, kendime yakın hissetmiştim ondan etkilenmiştim kısa bir zamanda.. ama şimdi ne yapmaya çalıştığını bilmeyen saçma sapan birisi var karşımda sanki...
Karakteri oturmamış kaç yaşında sürekli değişkenmi böyle?
Evet böyyle çok tuaf. bir kere ben seni aricam dedim akşam 10 da ara dedi. aradım açmadı.
Yanın da başkası varsa açmaz, bir erkek bir kadını seviyorsa heryer de Tlfn açar.
Açmadı. Bilmiyorum ama evdeydi buyuk ıhtımal. Yalnız yaşıyor kendisi.. Açabilirdi çünkü önceden söyledm o saatlerde arayacağımı kendisini
Önemsemiyor seni değer vermiyor, iyi bir izlenim bırakmamışın onda onun için valla yok arası birşeysin yani yedek parça gibi.
peki bir gün ararmı
Arasa ne fark eder seni sallamayan ni adam?
o da doğru yaaaa
Elde etmek yalnız cinsel anlamda değildir. Çıkmayı kabul etmeniz de bir nevi elde etmektir.
Tek doğru olan yalnız bir kızsın artık.
ne yapıyım. kendisinin tercihiydi. aramak sormak zorunda değil. hiç bir zaman da değildi. ben sadece çok istedim aylar geçtikten sonra onun bir sesini duyabilmeyi, bunun ne demek olduğunu bilebilir misin bilmem ama.. ben bağlıydım o çocuğa, her ne olursa olsun bırseylerın olmayışını görmek hoş değil, can yakıyor
Söylediklerinin noktasına kadar katılıyorum seni eleştirmiyorum sen dürüst samimi bir şekilde ilişkine sahip çıkmak istiyorsun yalnız karşıdaki muhatap olacak adam yok.
Yazdıkların çok şeker, efendi, sevdeğine değer veren bir kız olduğunu gösteriyor.
Fotoğrafına baktım da çok çirkin bir kız da değilsin.
çok teşekkür ediyorum güzel sözleriniz için:)
Rica ederim yalnız onca güzel söz yazdım bu şekil de bir teşekkür kabul etmem :)
kazanması kolay olunca değeri az oluyor
ne yapsaydım hıc mı konusmasaydım kendisiyle?
benım yaptıgım iyi davranmaktı cana yakın olmaktı boyle olmamam gerekıyorsa eğer olmam ve herşey biter böylesi daha iyiyse bundan sonra
Salak olduğu için olabilirim?
olabilir canim :)
işte cevap vu :D
Neden mi çünkü çoktan tavlamıştır senı.
tavladıktan sonra da bir anlamı kalmıyor diyorsunuz yani de aramızda bir ilişki felan yoktu yani öyle bir olay
Sıkılmıştır o halde
Ask doktorumuza soralim @sonmermi
soralım. nasıl sorucam :)
O kendisi gelecek :)
Nasıl yani :D gelsin bekliyorum ozaman :)
Kendisi benim ozel doktrorumdur @sonmermi yi hep o atar :)
hmm öylemi:)
Evveeet :))
Franszı kaldı mben ama :DDDdsdsd
Sen sadece içinden geçenleri söyle @sonmermi ask doktorum kralicem :))
Senden de aynisini bekliyor.
Arayıp sormamı mı.
Zaten yazdım. Cevap vermedi gördüğü halde. bunun üzerine arayamam artık benim de bir gururum var yaniiii
Sadece arayip sormak degil. Guzel sozler. Sevildigini gosteren seyler.
Daha iyisini bulmuştur tabiki de.
:( bunları yaşamayı hiç mi hiç haketmiyorum
Dengesiz adamların işi
öylemiydi acaba gerçekten.. öyleyse nefret ediyorum ondan
Gereken heyecanı karşılığı bulamıyor belkide
ama ben onunla gerçekten iletişimimi koparmak istemiyorum
aaah ah :(((((( neden boyle oluyorrrrrrr
Takma kafaya.. Bence sen bunu bir tecrübe olarak gör ve önümüzdeki ilişkilere bak aynı hatalar yapmamaya gayret et
kimseye fazla değer verip önemseme veya güvenme falan diyorsunuz yani.
Cunku seni hep gore gore goz aliskanligi olmustur
göz alışkanlığı.. yani bu bir alışkanlıktı beni sürekli görüyordu ve sıkıldı öyle mi
Belki soradan hosuna gitmedin buna degmez dedi
ben küçümsenicek bir insan değilim böyle düşünmemesi gerekiyor
Kime gore, Herkez farkli dusunur
bak sonradan hosuna gitmemis olamam
Nerden Biliyon
cunku oyle bısey yoktur bı kere hosuna gidiyosa sonradan da gider
Sen bu kafayla evde kalirsin dikkat et
ya ne alakası var. ciddiyim ben
Bende ciddîyim ztn
ayran gönüllüdür belki?
Ayran gönüllü mü? Nasıl?
Bugün sana aşık olur 3 gün sonra başkasına gibi gibi :)
hadi yaa :( ama aşktan nefret ediyor
illa aşık olmak değil ki o anlık bir hoslanması bile ayran gönüllü olmasina yeterde artar :)
of yaaaaa
ama herşeye rağmen beni aramalıydı
arayip aramamasida kendi kisiligiyle alakali hi durum tabiki :)
tuaf bir kişiliği var
Kesin ikizler erkeği bu ;))
Oğlak canım :)
Benimkide oglak ayni seyleri yasadim arayip sormuyor bile Şu an :(
Cunku baskasini bulmustur :)
ilişki istemiyordu ilişki adamı değilim demişti
zaten biz de arkadaştık bana bağlanma demişti kendisi.. ama garip olan bişey vardı o da benden hoşlanıyo gibi hissettirmesiydi herşeye rağmen arıyodu soruyodu falan
Sikintidandr o ya
cevap basit ama erkek beynine göre
Nedir?
İnceldiği yerden kopsun.
aslında boşvermek en kolayı olurdu :( ama işte...
Şekercim üzülmeye bile değmez hem sorsan bakalım kendi üzülürmü.
Bitanem eminim hiç üzülmüyordur. şu anda ne kadar üzüldüğümden bile haberi yok bence.. ama işte ben üzülüyorum kendisinin bu davranışlarına..
Çok basit. Hevesi kacar.
hmm. benımkı neden kacmadı hala o zaman :) hıc kaçacaga da benzemiyo. bu erkekler bu kadar çabuk mu kaçırıyo bu heveslerini?
Kişiden kişiye değişir ama genelde öyledir ;)
Vur- Kaç taktiği dediğimiz olay.
:) ama saçma değil mi
Onu yapmayınca elinizdekinin kıymetini anlamıyorsunuz.
yapınca da üzülüyoruz ama. böyle yapılması gerekmiyor. aylar oldu ya aramayalı sormayalı. bu kadar da kaçılmaz ki.
Aylar olduysa bir sıkıntı vardır. Ön yargılı konuşmayı sevmiyorum ama muhtemelen başka biri vardır.
dostca arkadaşca arayıp halimi hatrımı soramaz mıydı? :( öyle olsa bile.. ki ben aşk adamı ilişki adamı değilim demişti bana.. benimle de arkadaşlık kurduğunu söylemişti sadece... ama farklı bisey vardı bana hep güzelsin hossun vs laflar ediyordu
Aranızdaki ilişkiyi tam bilmiyorum ama ilgisini çeken birini bulmuştur. Hepimiz onu deriz ama karşımıza biri çıkınca işler değişir. Sorabilirdi evet. Demek ki sormak istemiyordur.
Valla hemen yüz verdin muhtemelen :(
iyi davrandım evet ilgi gösterdim aradı açtım yazdı cevap verdim takmamazlık yapmadım. umursadım. ve sonuç buu. şimdi yok
Aynı hatayı ben de yaptığım için biliyorum normal insan gibi davranınca değer bilen yok cevap vermeyince Peşinde kul köle oluyorlar
Haklısın canım. iyilik bız de kalsın dıyoruz samımı davranıyoruz. ama bu defa da bizi kırıp döküyorlar. belki de en güzeliydi kimseyi umursamamak , takmamak.. ama ne yazık ki bazılarımız beceremedi bunu..
sürekli iltifat kasmazmı
bilmiyorum iltifat ediyodu ve ederim de diyodu belki de gerçekten güzel gördüğü içindi kimbilir erkekler neden boşu boşuna iltifat etsin ki ama yaptığı şey saçma bir anda gelmek ve daha sonra hıcbısey konusulup paylaşılmamış gibi gitmek
sen soğuk birimiisn eleman baktı bir hareket yok uzadı
soğuk birisi değilim. hayır. canayakınım gayet. sadece pek atılgan değilim çekingenim hepsi bu.
daha çok kendini bağlamak için
uzak durduğunu göstererek mi?
evet
bence böyle birşey varsa bu tamamen hata. boyle yaparak kendisinden beni uzaklaştırıyor. sonuçta değer vermediğini açık ve net belli ediyor. ama unutmak cokzor simdi onca bağdan sonra
özelm duymanı sağlıyor böyle yaparak sende uyuz erkeklerden hoşlanan kız modusunu
aylar oldu. daha ne kadar özlemeliyim? aylar oldu yazmıyor, aramıyor beni.