- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılbak bunun aynısını bana bir bayan yapmıştı sonra hiç bir şey olmamış gibi çekip gitti...
ama sen bunu yaşayacaksın bak emin ol
ben güzel bir mesaj attım ve face ten çıkardım sonra geri dönmedi engeli vurdum gitti
ama o bayanlar 7-8 yaş farkı vardı aramda belki bundan dolayıda yapmış olablir ama nedn olduğunu hala bilmiyorum 2 yıl geçti nedenini bilmiyorum asla sonra aramadım geride dönmedim iyiki dönmemişim var sorunları...
bence sen bunu yaşayacaksın olacak yaniii
benim gibi adamın bile hayatından böyle bir şey geçti ki bende 1000/1 yaşarım böyle şeylerii
daha sonra sende bundan hoşlandın oda kesin yanii yoksa sana ne derse desin umrunda olmazdı
başka birini bulmuş olma ihtimalı yüksek yanii bile bile yapacağını bilmiyorum ihtimal verirmiyim belli olmaz yani...02 Yorumla- +1 yıl
az önce yorumunu okudum ne yaşadığını bilirim
hayatımı darmadağın etti dedin keşke tanışmasaydım dedinnn
ama emin ol böyle olacağını sende bilmiyordun bende bilmiyordum evet ummazdım
kimbilir neden gitti belli değil ama benim düşüncem insan insan ile görüşmek istemeyebilir o ayrı bir konu ama nedenini bari söyleee yanii benim olayımda o son mesajı beklerdm ondan onuda atmadı... birde o kadar dürüst bilirdimki kimbilir niyedir?
veee sonrasında anlatılamaz bir öfke doldu içim ve intikam isteği ne yapacğım nasıl yapacağım bilmiyordum nasıl olacak onu bile bilmiyordum...
bak ben bu imtihanı 22 yaşımda yaşadım düşün...
olacak bunlar yanii yapacak bir şey yok - +1 yıl
evet çok garipti o gidince anladım ona aşık olduğumu düşün yanii
güzel birşey de değil yanii onuda söylyim ama etkilendim ben çok güzel bakardı çok tatlı gülerdi
belkide ondan gerçekten hoşlandığımı anladı ondan gitti
belki yaş farkından bilmiyorum yanii
ama beni istese herhalde cevap verirdi..
o mesajımda senle benim aramda birşey olacak diyemi düşündün diye sordum
böyle bir şey olmaz olamaz diyerekte yazdım belki ondan dolayıda yapmıştır diye düşündüm
ama oda geri dönmesine sebep olmadı dönmedi öyle gitti...
Allah böyle sahtekarlardan korusun insanları
neden yaptığı belli değil
ama herşey imtihan bu hayatta kimbilir onunla beraber olunca daha beter olacaktınnn...
bu bile iyi boşver ben içten içe kendi kendime demiştim boşver iyi oldu bu diyee hanii onu görmiyeyim yeter bana salla gitsinn... sende aynısın sakına resim, video, müzik falan tutma aman aman onu görmeee unutulıuyor emin ol
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 380 cevap paylaştı.
+1 yılErkeğin böyle bir durumu sana yaşatması için çok düşük ihtimallerin içinde kayda değer tek bir ihtimal var. O da önce derin bir hoşlantı ve hayranlık hissedip sonra aslında hiç o kadar hayran olmadığı dolayısı ile hoşlantısının hevesten ibaret olduğunu görmesidir. Suç sende değil sen silah zorulya benden hoşlan bana ltifatlar et demedin. Eğer bunu düzenli bir şekilde yapıyorsa yalaka bir karakteri vardır diyebilirim. Gizli bir yalakalık söz konusu olduğu için anlayamazsın. Ve bunu bir tek sana yapmıyor çünkü onun ruhunda ve yapısında var. Üzülme daha sağlam net ve şeffaf insanlarla yolunu çiz. Yolunu görebilesin. Saygılar.
239 Yorumla
Soran+1 yılbu güzel yorumunuz için çok teşekkürler.. aslına bakarsanız yorumunuzu beğendim.. olabilir.. olamaz diye birşey yok.. ama eğer vazgecmisse ki bilemiyorum emin de değilim henüz aslında ama, vazgecirecek hıcbıse yapmadıgımı soylemek ısterım.. aslında kendisi bilir.. fazla üzerine düşmemek lazım ama işte... yapamıyorum bazen bunu maalesef...
- +1 yıl
kesinlikle senin bir hatan değil. Cevapta da söyledim sen çok çok güzel veya iyi olabilirsin. Ona karşılıksız bir sevgide besleye bilirisin ancak bu onun iç dünyasında ki tuhafdavranış. İnsanların ona karşı güven kurmalarını sağlayıp sonra onları paramparça ediyor farkında değil. Ona göre bu sadece bir vakit geçirme işi. İltifat edersin kişinin beğenisini alırsın etkilersin ve karşılığında mutlu olursun. Ama sonra iltifatlar yalan olur sen kırılırsın o başka biryere geçer gider.
Soran+1 yılgerçekten de öyle oldu. yalan oldu. ve ben kırıldığımla kaldım...
- +1 yıl
O da sahtekarlığıyla kırgınlıklar geçer ama sahtekarlık bakidir insanın karakterinde.
Soran+1 yılkesinlikle. çok doğru söylüyosunuz.. keşke hiç girmeseydi hayatıma benı darmadağın etti gerçekten inanamıyorum
Soran+1 yılaslında değmeyen ınsanlara üzülüyorum tek yaptığım şey boşu boşuna üzülmek
- +1 yıl
üzme kendini adı üstünde değmeyen insan allaha şükret karaktersizlerden kurtulmuşsun. ya kimliği hiç ortaya çıkmasaydı iyice kırıp dökseydi kalbini bugün. :) İyi gecelerç
Soran+1 yılen azından öğrenmiş görmüş oldun mu diyorsunuz?:)
- +1 yıl
Aynen bundan sonra böyle tiplere karşı bağışıklık kazanmış oldun :)
canım bu konuda yalniz degilsin erkeklerin cocgu boyle bende cok denk geldim adam beni sabah kapida beklerdi okulun katininde bisiler alip eliyle yedirirdi daha neler nelr biray sonra dusmaniymisim gibi davrandi sok oldum simdi yine ayni seyle karsi karsi karsiyayim. nasil guzel oynu biz kizlarda kek gibi baglaniyoruz hemen ama gecer biraz sabir arayip kendini kucuk dusurme sonra bide bunun icin uzuluyosun konusmak istersen yardimci olurum
03 Yorumla
Soran+1 yılçook teşekkür ederim ceyda haniiim :) elbette konuşabiliriz. çok takıyorum bu konuyu kafama..
Soran+1 yılÇok doğru soyluyorsunuz... gerçekten o da dahil kimseyle pisman olacağım şeyler yaşamak istemem.. bu beni yaralar ve derinden sarsar...
Şu aralar bunu bende yaşıyorum gerçi sen daha çok bağlanmışsın ama yani 1. İhtimal sende aradığını bulamayacağını anlamıştır 2. İhtimal sen ona fazla geldin kaçtı 3. Karaktersiz ya da piçin önde gideni ama sen yinede her şey netleşene kadar bekle derim
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
118Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılben bir kiza ilk kez kalbimi actim, iltifat ettim, sevdigimi soyledim... o soguk davrandi, hep ters tepki verdi.. eeee sev sev nereye kadar, belirli bir sureden sonra karsilik alamayinca erkek uzaklasmak istiyo takibi cunku artik sevgisi aciya donusuyo. Bence sen cok cekingen davrandin ve onu şu an kaybetme asamasindasin. Bunuda kendimden biciyorum cunku bende bundan sonra o kiza hayatta mesaj atmam. Unutma her erkegin bir gururu var. Eger sen onun sevgisine karsilik vermediysen, o erkek seni unutmak, senden vazgecmek icin suratina bile bakmaz. Bence kaybetmek istemiyorsan mesaj at, heleki karakterli birseyse.
10 Yorumla
+1 yılya aslında sebebini bilmiyorum da ben buna benzer bir durumu şu anda yaşamaktayım. ama özel bir ilgi göstermemiştim. normalde mizacımdır oldukça güler yüzlü ve yabancı insanlarla kolay tanışa bilen birisiyim ve bu genellikle karşı cinste yanlış anlaşılıyor. ben turizm taşımacılığı yapıyorum zamanımın çoğu h. alanında geçer. orada genellikle danışma görevlileri ile çok görüşmek durumundayım. orda görevli kızlardan biri sohbetime pek bir eşlik eder olmuştu hatta telefonlarımız filan verdik aldık neyse... e şimdi sezonum kapandı e aramak durumunda değilim şimdide kız bana bozuk atıp duruyo aramıyosun sormuyosun diye. ben şimdi ne diim ablası yaaa...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılN'oldu anam;?
Egon mu sarsıldı?
İstiyorsunuz ki ilgi, alaka, değer vermek vs. hep tek taraflı olsun..
Ama işte; yok öyle bir dünya..
Bu soruyu böyle soracağına, adam seninle ilgilenirken sen adama karşı neler yaptın; onu düşün önce..
Kalk git, biraz da sen taşın altına eline koy, ara sor..
Belki de, adam senden bir sinyal görebilsin diye; sen de biraz üstüne düş diye geri çekiliyor?
Al, sana fırsat işte..09 Yorumla
Soran+1 yılBak sana anlatayım. beni dinle. bak kendisi hep aradı sordu eyvallah tamam sevindim cunku etkilendim tamam mı.. aylar geçti aylar sonra aradım kendisini bana meşgul olduğunu sonra döneceğini söyledi ve dönmedi. ve çok yakında kendisine mesaj attım kendisini özlediğimi konuşmayı özlediğimi söyledim ama bu mesajı gördü ve cevap bile vermedi gördüğü halde. ben elimden geleni yaptım bana dönmüyor işte dönmüyor
- +1 yıl
Bazı şeyler karşılıklı olduğunda ve doğru zamanda güzeldir..
Treni kaçırmışsın o zaman..
Soran+1 yılof ya offff... şu an arayamam artık arayamam
Soran+1 yılherşey bittimi yani :(((
- +1 yıl
O yüzden kaybediyorsun işte..
- +1 yıl
Soran+1 yılbu arada tek taraflı olsun istemedim.. gerçekten istemedim ben de ona değer vermek istedim hatta fazlasıyla verdim.. ama sonunda ağlayan üzülen benim.. ben bu işten hiçbişe anlamadım... kafam çok karışık çokkkkk
- +1 yıl
Bana anlattığın gibi git, ona da anlat..
Soran+1 yılanlatamam , cevap vermezse çok üzülürüm canım yanar
Belkide onun isteklerini veremedin veya aradiklarini bulamadi sende veya basit bir kiz oldun belki bisey yasanmadi ama kolay elde ettiyse bırakabilir belki de başka birisi var bir çok şey yapabiliyosan bir kcgun etrafında ol farkindalik yap sonra kendini çek mesafeli ol ozaman belli olur
01 Yorumla
Soran+1 yılbenden birşey istemedi ki benden sadece arkadaşlık istedi hepsi buydu... basit bir kızda olmadım her zaman yazmadım aramadım falan ama kendisi hep yazardı arardı sorardı şimdi ise yok ve bundan sonrada artık hiç umudum yok artık beklemek istemıyorum aramasını falan sadece çok üzülüyorum
+1 yılEğer onu sevdiğini söylediysen ya da çok değer verdiğini anladıysa seni kazandığını, elde ettiğini anlamıştır. Bu nedenden dolayı umursamaz hâle gelmiştir. Yani sevdiğini söylediğin gün ilişki ya da her neyse biter. Macerası orada zaten birbirine ulaşmak için şekilden şekle giriyorsun vs. ...
114 Yorumla
Soran+1 yılona onu sevdiğimi söylemedim.. sadece bunu konuşmalarımda hissettirdiğime inanıyorum ki sakın benden etkilenme dedi kendisi
- +1 yıl
Hissettirmişin o da yeterli. Bu tek başına yeterli bir sebep değil ama adam mesajı vermiş en başta. Benden etkilenme sonra üzülürsün diye
Soran+1 yılmadem böyleydi kendisi neden benimle ilgilendi neden yaptı bunu bana neden üzerime düştü
- +1 yıl
Ya o zamanlarda yalnızdı birini arıyordu ya da karışıktı kafası ya da da oyun oynamak istemiştir. Ben de bir kızla ilgilenmiştim bu şekilde ama benim kafam karışıktı mesela.
Soran+1 yılyalnız mıydı? belki. bilemiyorum
Soran+1 yılama her ne olursa olsun bana buşekilde yaklaşıp da daha sonra beni bu kadar incitip gidemez beni en zayıf yerimden vurdu ben çok kırılgan ve hassas bir kızım bunu biliyordu bunu çok iyi biliyordu ve bunu bile bile canımı yaktı
Soran+1 yılbana bu kadar kırılgan olma dedi sevmem ben kırılgan ınsanları dedi elimde değil benim yapım bu kendimi değiştiremem zaten bunu biliyordu ve beni kırdı bir cevap ya insan bir cevap vermez mi ben gittim kendisine özledim yazdım ya
- +1 yıl
Yaptığı kötü bir şey fakat hata sende en başta başlamayacaktın bu işe. Benden etkilenme demiş peşin peşin. Sende de bir muhtaç olma durumu vardı galiba. Bu yüzden bu hataya düşmüş olabilirsin.
Böyle yani üzüleceksen koparamadığın bağlara değil kendi hatana üzül. Daha kısa sürer acın.
Soran+1 yılbaşlatan kendisiydi. etkilenme diyen de kendisiydi. sizce de bu işte bir gariplik yok mu?
Soran+1 yılama elimde değildi inan benim suçum değil kendisi beni kendisine bağlamaya çalıştı. hep bir tutarsızlık bir gariplik vardı. hem benden etkilenme diyor hem de bana iltifat etmeler aramalar benimle ilgilenmeler bu nasıl bişey hala anlamıyorum
- +1 yıl
Net bir şey söylemeyeyim ama kafası karışıktı o zaman. Ben de aynısını yaptım bir kıza çünkü. Sevmediğim halde teklifini kabul ettim sonra bıraktım. Kafası karışıktır yani üzülme sen umursama da ama umursamaz biri kendisi, belli. Siz bu geçmişi nasıl geçmişte bırakamıyorsunuz anlamıyorum. Denizde balık çok sen başka yere yelken aç artık bence, istiyorsan.
- +1 yıl
Söylediğim gibi
Soran+1 yılEvet unutamıyoruz çünkü büyük bir etki yaratıyo bizde.. Böyle yapıyorlar ama nasıl unutalım? zor şeyler düşününce
- +1 yıl
Tamam, neyse. Sen kendince bir şeyler yap artık. Ben yeterince tavsiye yazdım. Birçok soruya verilecek cevap hakkımı tek bir soruda kullandım :)
+1 yılO an parlayan bir hevesti onunkisi. Gunesin dogusunu bekleyen cicekler gibiydi. Sabahin ilk isiklariyla birlikte rengine renk , canliligina can katiyordu. Sonra ne mi oldu Gunesin atesi artikca sararmaya solmaya basladi. O an anladiki gunese olan sevgisi kor bir kuyuyu aydinlatmaktan baska bisey degildi.
22 Yorumla- +1 yıl
Umarim iliskinize tercuman olabilmisimdir :)
Soran+1 yılteşekkür ederim:)
+1 yılbir kadin kocaman bir dagin zirvesi gibidir. bir erkek o zirveye cabuk ulasirsa cabuk iner ama zorlanirsa ve cok zamanini alirsa o zirveden vazgecmez. demek istedigim kadinlar ya da erkekler hic farketmez bir iliskide bir bulmacadan farksiz kimse cozdugu bir bulmacayi tekrar cozmeye calismaz. gizemlilik soru isaretleri ve tabiki agirbaslilik her zaman kazandirir..
22 Yorumla
Soran+1 yılaslında biraz çabuk ulaştı doğru yani ama herşeye rağmen en başta çok da yakın davranmamıştım.. sonradan oldu ne olduysa.. birden ondan hoslanmaya basladım beni bagladı kendine aradı sordu uzerıme düştü...
Soran+1 yılhaklısınız ağırbaslılık kazandırıyor.. ve gizemlilik de elbette...
olay farklı onun sizi gördüğü gözle alakalı size gelene kadar sizi gödüğü ile size geldikten sonra sizi gördüğü arasında değişiklikler olmuş sanırım buda en iyi seçilen cevaptaki gibi o şahsın kişiliğine bağlamak dürüstlük olmaz
01 Yorumla
Soran+1 yılbelki de haklısınız.. belki de değişikler oldu ama neden oldu ben bişiy yaptığımı pek düşünmüyorum ama
Valla o kadar arayıp sorarken kız evi naz evir mantığıyla adamı kendinden soğuttuysan ya da kaçan kovalanır kafasıyla ya da kendimi çağırdan satayım dediysen istediğin olmuş. Ha bende hata yok diyorsan elemanın karakteri sıkıntı o zaman
07 Yorumla
Soran+1 yılbence onun karakteri sıkıntı. evet fazla yüz vermediğim doğrudur mesela ben onu aramazdım ben ona yazmazdım bişiy yapmazdım bu da benimle alakalıydı ben çekingenim öyle bir yapıya sahibim o yüzden kendisi gelirdi hep bana kendisi arardı hem de defalarca yani bana verdiği sözler vardı hatta.. ama çocuk daha sonra hıc bısey yapmadı sanki bir anda durdu ve nedenini cok merak ediyorum hem de çok... ilişkisi var desem ben ilişkilerin adamı değilim derdi yani benimle de sadece arkadaşlık kurmak istediğini ve ona bağlanmamam gerektiğini söylemişti bana... ama ben anlamıyorum o zaman neden bana geldi ve simdi neden yok
- +1 yıl
Belki seni sevebileceğini düşündü. Ama unutma 'ben çekingenim o da biliyor' biraz bayat bir laf. Sonuçta karşında ki dişi varlıklara karşı sonsuz gurur sahibi Türk erkeği. Onun da gönlünün olması lazım. Düşünüyorum bir erkek sevgili olmak istemediği birine neden duygusal yakınlık hissettirir? Aklıma şu geliyor
Iki yolun kesiştiği yere kavşak iki rolün kesiştiği insana yavşak denir. Bence iyi olmuş çift role sahip şizofrenik bir insandan kurtulmuşsun. Hem gel yakınlaş yakın hissettir ama bana bağlanma de. Amaç ne? BM iyi niyet elçisi misin. Takma ve bence üzülme
Soran+1 yılbiliyo musun işte ben de o amacı aradım aradım bulmaya çalıştım ama bir türlü bulamadım.. yani gerçekten anlam veremedim ben minyon tipliyim mesela bak bana diyodu ki ufak kız minik kız felan böyle şeyler sonra sen güzel bir kızsın faalan da falan da yani aramalar sormalar yazmalar baenimle ilgilenmeye çalışmalar.. hatta sen beni arayıp sormuyosun dediği zaman ben aradığımda açmamalar... bu da oldu çünkü mesela ben seni aksam saat 10 da ararım tamam mı dedim çocuğa. tamam dedi 10 da aradım ve açmadı. çok değişikti çok garip hala çözemiyorum
- +1 yıl
Sen yoluna bak. Ruh hastası bugün ayrı yarın ayrı daha sabah verdiği sözde akşam durmayan adam için yorma kendini. Bak güzel minyon biriymişsin. Her şeyin her kesin hatta ölümün bile hayırlısını istemek lazım. Dua et ki sonradan öğrenmedin. Haa bu arada böyle tipler günler sonra aylar sonra çıkıp gelip hiç bir şey olmamış gibi davranabilirler kesinlikle temkinli ol. Kesin bahanesi vardır maçı vardır hastadır falan yeme sakın. Hayatına devam et Allah gönlüne göre verir inş
Soran+1 yılevet gerçekten herşeyin hayırlısını dilemek lazım. belkide çok istediğimiz şeylerin olmamasının nedeni bizim için hayırlı olmamasıdır o şeylerin.
- +1 yıl
Der ki mevlana istediğin bir şey olmuyorsa
Ya hayırlı değildir ya da Allah daha iyisini verecektir.
Der ki Şems gün gelir kabul olmadığına üzüldüğün duaya kabul olmadı diye sevinirsin.
Unutma ki Allah kulunu cidden çok seviyor. Bak insan olarak yaratmış. Hayvan bitki olarak yaratabilirdi. Ve güzel yaratmış. Allah kulunu gerçekten çok seviyor.
Ne diyor ayet
Allah kuluna kafi değil mi?
Rabb'in sana hiç darılmadı?
De ki Allah bana yeter.
Her zorluktan sonra kolaylık vardır.
Yani Allah kulunu seviyor ve kuluna karşı çok vefalı. Ama biz Rabb'imize ne kadar vefalıyız? O yüzden düşün Allah ın seni sevdiğini ve zararlı insanlardan koruduğunu
Soran+1 yılçok güzel yazmışsınız.. çok beğendim. ben de aslında çoğunlukla böyle düşünüyorum.. çünkü ben hep dua ediyorum bu konuda ısrarla Allahım gercekten benım hakkımda hayırlı olmayan insanı ben sevsem de ilgi duysam da benden uzat tut diye... belki de en basindan beri doğru değildi benim için...
İnsanlar basittir. Boşluğa düştüklerinde o boşluğu kısmen doldurabileceğini düşündükleri herkese ulaşmaya çalışırlar, o boşluk bir şekilde dolduğunda ise eski hallerine dönerler.
14 Yorumla
Soran+1 yılyani boşlukta olduğu için mi benimle ilgilendi sebep bu muydu
- +1 yıl
Kesinlikle katılıyorum.
Soran+1 yılmadem boyle yapıcaktı o zaman keşke hiç gelmeseydi
yorumlardan tut yazdığın herşeyi okudum. bak aynısını bende yaşadım bana özelden mesaj at sana hepsini anlatıyım yani nasıl bir yol izleyiceğini :) bu kadar benzer olaylar yaaaa :D
02 Yorumla
Soran+1 yılTamam canım mesaj atıcam :) konuusuruz :)
Soran+1 yılcanım ben sana mesaj atamıyorum neden anlamadım aslında. sen bana yaz tamam mı cevap veririm :)
Dünya kadınlarının sorusu... aöa şöyle baktım erkeklerden buna kayda değer bir cevap yok ! Bunu inanki tüm bayanlar yaşıyor... erkeklet hadi şunu ciddi manada cevaplayın :D
02 Yorumla
Soran+1 yılbencede cevaplasınlar :)
- +1 yıl
Canım onlar düşünedursunlar :) benim gözlemim şu insan gerçekten seviyorsa anlık heveslerle arayıp sorup iltifatlar edip sonrafa hiç bişey yokmuş gibi davranmaz... seviyorsa sen benimsin der alır çiçeğini böceğini anasını dayısını :P seviyorum arkadaş istiyorum der vermediler mi bidaha bidaha ister ;) iştw gerçek sevgi aşk budur :)
işler yolunda gıtmemıştır, bir seyler ters gıtmısdır ve normaldır bu hal, takılmayın... ya ılerıde hersey netlesıp cıkıyor olsaydınız ve oylece gıtseydı..
09 Yorumla
Soran+1 yılo zaman daha kötü olurdu eminim :(
Soran+1 yılama gerçekten çok üzüldüğümü söyleyebilirim. kendisinden hoşlanıyordum. ben henüz 20 yaşındayım ve bu yaşlarda ilk önce iyi davranıp daha sonra böyle soğuk iletişimler daha çok üzüyor yaralıyor bir genç kızı..
Soran+1 yılçok üzülüyorum çokkk
Soran+1 yılya çok daha büyük şeyler yaşansaydı ve gitseydi değil mi? o zaman çok kötü olurdum galiba. şimdilik pek bişey yaşanmadı ama kısa bir zamanda yaşanılanlarla yani çok etkilendim ben napıcağımı bilemiyorum
Soran+1 yılgeçmesini ben de istiyorum ama şu anda aklıma takılıyor keşke arasa ve sesini duyabilsem diyorum
Önce guzel sozlerle nazik tavirlarla seni etkilemeye calisiyo. bunu basardigini gorunce de nasilsa kus kafese girdi mantigiyla ozensiz ilgisiz yani aslinda kendi orjinal halini tavrini takiniyo.
03 Yorumla
Soran+1 yılkeşke etkilemeye çalışmasaydı da beni kendisine bağlamasaydı. bir de bana karşı bişey hissetme diyo. tutarsızlığa bakar mısın?
Soran+1 yılBence de gelmez.. ona çok kırgınım.
+1 yılbenim görüştüğüm kişi de "çok yanlış zamanda tanıştık, çok yoğunum bu aralar, en kısa zamanda görüşelim" demişti tam 1 hafta oldu bir mesaj dahi yok. bence hepsi aynı bok.
15 Yorumla
Soran+1 yılneden böyle yapıyorlar. değer veriyoruz mesaj atiyoruz. bir cevap vermiyorlar. ariyoruz dönmüyorlar. nedir yani hiç mi yazmayalım hic mi aramayalım kendilerini biz... zaten ben pek yazmıyodum da yazdıgım aradıgım zaman da gördüm olanı. olan bu işte...
- +1 yıl
o arayana kadar aramamak mesaj atmamak en mantıklısı geldi ve bunu uyhuluyorum bir haftadır. evet aklın orada kalıyor ama yapacak bişey bulamadım ben kendim için. umarım senin yapacak bişeyin vardır.
neden böyle yaptıklarına gelecek olursak başka biri var diye düşünüyorum. 1 mesaj atmak zor değil, tuvaletini yaparken bile yazarsın yani. aramak da çok kolay.
Soran+1 yılbence de çok kolay. fakat başka biri olsa dahi bana mesaj atıp arayıp dostca insanca bir halimi hatrımı sorabilirdi.. ondan cok bisey beklemedim ben.. sadece bı arasın sorsun benı mutlu etsın ıstedım.. bı kerecık ya. bı kerecık nasılsın demesını ıstedım... ama o artık aramıyor..
- +1 yıl
onun yerinde sen olsaydın, başka biri olsaydı hayatında. araıp sorabilir miydin nasılsın diye? ben soramazdı, başka biriyle görüşüyorum diyemezdim.
bize yapılan hareketlerde hoş değil. bunları hakedecek bişey yapmadık. ama bazen empati bir çpk şeyi çözebiliyor
Soran+1 yılama biz arkadaştık bir ilişki boyutunda değildi sadece ben içten içe bağlanıyordum sadece. dediğim gibi... arkadaşca gelip sorsaydı cok bisey istemedim ondan ama yapmadı ve yapmıyor...
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim bir önceki ilişkime benzemiş senin aynı böyle bir durum oldu. Kıza 4 gün yalvardım yakardım 2 ay aralıklı olarak konuştuk kız olmaz olmaz diyordu. habire sonunda soğuttu beni kendinden. Daha sonra ben aramadım onu.2 ay sonra kendisi aradı beni cevap vermedim. g. t oldu kaldı afedersin.
Böyleyim ben kendim için konuşayım çabuk soğurum.06 Yorumla
Soran+1 yılAnladım senin durumunu :) fakat ben hic bir zaman olmaz demedim :) hatta kendisi arkadaş olalım yalnızca dedi ama yani o kadar ilgilendi benimle ve bana deger verdigini düşünüp bağlandım :) ama artık ilgilenmiyor öyle hissettiriyor.
Cevap sahibi+1 yılyoksa sen o musun o da öyle tanıyalım dedi arkadaş olalım dedi :D ben biraz acele ettim sadece. O da sonradan bağlanmış bana sonradan öğreniyorum ben bunları.
Soran+1 yıldaha sonra da sen soğudun ilgilenmedin tabii :)
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle oldu oda sonradan geberiyomuş meğer iltifatların değeri geç yüklenmiş ona :D
Soran+1 yılyazık olmuş keşke değerini önceden bilseymiş. kendisi kaybetmiş.
Cevap sahibi+1 yılKaybetmedi şu an evli. Belkide yakında çoğalacak bile.
+1 yılBir erkek daha yolun başında çok güzel kelimeler kullanıp seni büyülüorsa. Bilki sahtedir. Seni tavlamak için söylelen balon sözlerdir. Ne demişler hızlı koşan atın b... ku yere seyrek düşermiş
011 Yorumla
Soran+1 yılama garip olan şudur ki benimle sadece arkadaş olmak istediğini söylüyordu ve ona karşı birşey hissetmemem için de beni uyarmıştı. peki böyle düşünen bir erkek neden tavlamak istesin ki karşısındaki kişiyi?
- +1 yıl
Peki sana sorarım arkadaş olmak isteyen adam. Bahsettiğin cümleler kurarmı karşısındaki bayana? Amacı seni istemediğini bilinç altına yerleştirip daha çok sevmen. Çünkü kız milleti bunu seviyor. Yani imkansızı ya da imkansıza yakını
Soran+1 yılevet o onu söyledikten sonra yani bana benden etkilenme vs dedikten sonra ben daha çok etkilendim yani kendime engel olamadım... doğru imkansız ya da imkansıza yakın seviliyor :(
Soran+1 yılama madem imkansız gibi gözüktürdü, o zaman neden bana o kadar ilgiliydi.. neden anlamıyorum
- +1 yıl
Bunlar hep amarikanın oyunları :)) Boşver çabuk sevilen çabuk unutulur. Çok dert etme geçer gider.
Soran+1 yılunutmak istiyorum yaaa uff dert etmek de istemiyorum ama işte.. ne biliyiiim ben sevmek demeyeyim de , cok hoslanmistim ondan
- +1 yıl
Çocuk işini iyi yapmış :) Bir kızın en büyük zaafı istenmemektir. Tam tersi seni çok isteseydi sen ondan soguyacak bırakacaktın sonra o bir soru açıp çok hoşlanmıştım ondan diyecekti. Bu işler malesef böyle
Soran+1 yılo zaman madem istemeyecekti gelmeyecekti bana. herşeyi başlatan o şimdi olmayan da o.
- +1 yıl
En güzel cevabı ondan alırsın. Sorman lazım
Soran+1 yılevet ama artık soramam. şu saatten sonra özledm yazdım cevap vermedi artık böyle bir adama soramam. sadece üzülür dururum
- +1 yıl
O zaman salla gitsin. Unutamayacagin bir durum yoksa çabuk atlatirsin
işte böyle yaptıklarından saf aşığa dönüyoruz. yalnız değilsin. ben de bu soruyu kendime sormaktan tü-ken-dim.
04 Yorumla
Soran+1 yılben canımın sıkıntısından napıcağımı şaşırdım
Soran+1 yılgerçekten herşeye inanmak mı tek sorunumuz. yani bu erkekler bızı ınandırıyo kendılerıne tavlamak ıcın falan bız de kanıyoruz saf saf sonrada vaz mı gecıyolar. gercekten buna ınanmak ıstemıyorum
Soran+1 yılaynen gurur. ben acayip utangacım bir de arayamıyorum ama cesaretimi toplayıp senı özledim gibisinden yazmıştım yakınlarda.. bir cevap bile vermedi gördüğü halde... ama nasılsın soruma felan cevap verdi de buna vermedi işte.. diyecek bişey mi bulamadı bilemiyorum ki
Birde çocuğa sor bakalım bunlardan haberi var mıymış? Yorumlarda dötü başı oynar, i*ne filan diyenlere tam gaz destek vererek ardından hoşlanıyor demen nasıl bir ruh halinin ürünü. Eğer delikanlı da bunu gördüyse topuklamıştır zahir.
02 Yorumla
Soran+1 yılben inkar etmiyorum sadece kendisi tutarsız davranışlar sergiliyor ve ne yaptığı belli değil herkes rengini belli etmeli o nun ne var olduğu belli ne yok olduğu... ve hoşlanıyor demedim hoşlanıyor gibiydi dedim yani arkadaşlık olduğunu söyled bu iletişimin fakat daha farklıydı ya da bana öyle geliyodu bilmiyorum ne biliyim iltifat ediyodu bana mesela sonra ne biliyim sen beni hiç aramıyosun sormuyosun sanki benden hoslanıyo gibi tavırlar vardı... ama işte sonuç bu... tutarsızca değil mi sizce de? ne arıyor ne soruyo bir hal hatır soramaz mı bir insan bunları başlatan bir insan sizce. aylar oldu
Soran+1 yılburada soru sorduğumdan felan haberi yok yazmıyo bile diyorum size. aramıyo bile
+1 yılbelkide cok basitsin bir erkege kendini kabul ettirmek istiyosan hickimsenin ona vermeyicegi seyleri vermelisin manevi anlamda farkli olmalisin ole seyler yapmalisinki her an aklinda sen olmalisin benceeeee ;)
18 Yorumla
Soran+1 yılbasitlik yapmadım sadece iyilik yaptım konuştum onunla dinledm onu samimi olmaaya çalıştım daha napıyım sonunda noldu bir vardı bir yok oldu resmen beni umursamıyo resmen
- +1 yıl
ozman kendine guveniyosan birak odunluguna yansin ne diyim ;)
Soran+1 yılkendisi kaybetti değil mi.
- +1 yıl
e herhalde madem okadar yapmisin yapcagani emek vermisin inanmisin karsilik bulamiyosan al eline cimbizi otekine aynayi bosverrr bak keyfinee :)
Soran+1 yılevet. senınle konusmayı özledim yazdım buna rağmen cevap vermedi kendisi.. sadece nasılsın napıyosun soruma cevap verdi. hepsi bu
- +1 yıl
ooo bir erkek havaya girerse kork kendimden biliyorum bende oyle bir hata yaptim cunku arama bence bosver...
Soran+1 yılyani simdi bu yazdıgım mesajla onu havaya mi sokmus oldum?
- +1 yıl
o havaya onceden girdi sen boyle gidersen o cocuk ucar;)
çünki elinde baska kimse klmaz sana sürekli yazdinmi seni elde edecegini bildigi icin seni yedek parca olarak kullanir seni ne yapip edp hep elde ediyor ondan rahat .) aci oldu ama kizim bu gercek
03 Yorumla
Soran+1 yılpeki bu saatten sonra yapılabilecek en doğru şey ne sence
Soran+1 yılevet istediğinde yazdı istemediğinde umursamadı
Yüz vermediysen olmayacağını düşünüp araya mesafe koymuş olabilir.
14 Yorumla
Soran+1 yılCanım gayet iyi davrandım basinda az biraz soguk davrandım kendisine ama yani o da biraz sinirimi bozdu.. ondan dolayıydı.. ama sonra herşey yolundaydı.. aylar sonra aradığımda ne dedi biliyo musun? ben seni ararım müsait degilim görüsürüz. güya aksam arıycaktı. bekledim bekledim ve sadece beklemekle kaldım. hiç aramadı beni.. ve sımdı özledim diye mesaj atiyorum cevap yok. sadece nasılsın mesajıma cevap vermiş hepsi bu
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim canım beniiiim :) benim içimi ferahlattı yorumun, evet canım ben de nefret ediyorum. gerçekten şımarıyorlar yüz verince. kendilerini birşey zannetmeye basliyorlar..
+1 yılbaska biri vardir senden daha iyidir (guzeldir) mesguldur
03 Yorumla
Soran+1 yılher ne olursa olsun herseye ragmen benı arayıp bı dost gibi halimi hatrımı sorabilirdi... fazla bişey istemedim evet değer verdim ama fazla bişey beklemedim kendisinden bunuda yapmadı aylar geçti üzerinden ve bundan sonrada yapmaz galıba.. yapmasın da zaten artık o kadar da istemiyorum belkide.. istediğim zaman yapsaydı daha iyi olurdu çünkü
- +1 yıl
tek aciklamasi bu, hasta olsa sana ihtiyac duyar morali bozuk olsa sana kosar ilk iltifat etti ya sicakligi sende bulacak. hic bir bahane yokki senden uzaklastirsin. tek sebep baska biri
bu yuzden uzulme tatlim boyle seyler bazilarimizin basina geliyor. iletisime gecebilecek ortak birilerinden sordurt bakalim
Soran+1 yılilişkisi yok gibi gözüküyor zaten ben ilişki adamı değilim demişti canım :) ama eğer varsa da bilmiyorum da yine de bir insanlık adına naber nasılsın yazabilirdi ark. lık adına ya da yani ben bunu istedim sadece yani bu kadar soğukluk niye ben ona bişey yapmış da değilim yani kavga ettiğimizi de hatırlamıyorum en başta sadece ufak bir tartışma olmuştu ama daha sonra ne biliyim kötü giden öyle bişiy olduğunu hatırlamıyorum, sadece şu vardı bir kere görüşmek istedi ben de işim var dedim ki işim vardı zaten o gün bozulmuştu... daha sonra görüşürüz demiştim acaba benım teklıfımı kabul etmedi falan çok değerverseydi buluşurdu zaten falan kafasıyla mı uzak durdu çünkü o günden sonra uzak durmaya başladı hatırladığım kadarıyla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSana gerçeğini söyleyeyim... Senden istediğini elde etmiştir.. ve yenilerine geçmiştir.. Eğer tekrar arar sorar ve ilgi gösterirse boşta kaldığı içindir..
07 Yorumla
Soran+1 yılbenden bişey elde etmedi emin olabilirsin aramızda o tarz birşey yaşanmadı
Cevap sahibi+1 yılOzaman sende aradığını bulamamıştır
Soran+1 yıloffffff
Cevap sahibi+1 yılOff çekeceğine gidenin peşinden koşma.. elde etsende yine elinden çıkabilr.. sana köle olacak birini bull..
Soran+1 yılkosmak ıstemıyorum ama bu konu cok canımı sıktı ne olurdu yani eskisi gibi davransaydı bana. aslında cok üstüne düsüyorum... belkide hayırlısı buydu belkide bana soğuk davranması gerekıyodu belkide bana göre değildi bilemiyorum ki
Cevap sahibi+1 yılüstüne düşme fazla.. az uzaklaş onun peşinden gelmesi için fırsat ver..
Soran+1 yılçok üstüne düşüyorum. ne kadar önemsemişim bu çocuğu böyle. kendime inanamıyorum
karasızlık yaşıyor sen ve digeri ya da digerleri arasında...
09 Yorumla
Soran+1 yılhayır ilişki istemiyordu sadece arkadaşlık kurduk biz onunla ama garip bir kişilikti çünkü bunların yanı sıra banada ilgisi var gibiydi zaten kimse ilgi duymadığı insanları aramaz öyle değil mi... ama arkadaşlıktı sadece arkadaşlık... o yuzden böyle birşey düşünülemez...
Soran+1 yılsevgilisi yoktu. bir ilişkisi yok istemiyordu eminim fazlasıyla buna
Soran+1 yıldeğildi zaten. sadece çok ilgileniyordu üzerime düşüyordu ve şimdi yok
Soran+1 yılaylar oldu
Soran+1 yıldaha yeni yazdım cok fazla olmuyor onunla konuşmayı özlediğimi söyledim ve mesajımı görüp bana cevap bile vermedi
Soran+1 yıleğer bir cevap verseydi bişiy yapsaydı emin ol yazmaya devam ederdim üzerine arar sorardım da zaten bunu yapmayı çok istiyordum ama şu saatten sonra değmeyeceğini anladım çünkü bir cevap dahi vermedi ve soğuk davrandı bana ya da ben öyle hissettim bilemiyorum
Ana çok basit soru çünkü seni elde etmiş olur her erkeğin yaptığı birşey bu :)
02 Yorumla
Soran+1 yılbeni elde etmedi ki birşey yaşanmadı kendisiyle
Belki senden beklediği ilgiyi görmediği için sana yaptığı itirafı unutmaya çalışıyordur. Bu yüzden umursamaz davranıyor olabilir
00 Yorumla
+1 yılBaşkasına tutulmuştur , yüz bulamamıştır, bıkmıştır vs.
01 Yorumla
Soran+1 yılfakat bıktıracak birşey olmadı
Bir ihtimal umduğu gibi değilsin. Yani Sana ilk görüşte vuruldu (çoğu erkek için boyle) senle tanistiktan sonra istediği nitelikte biri olmadığını anlayınca iletişimini kesti :)
11 Yorumla
Soran+1 yılne bekliyordu ki neyi bulamadı öyleyse? yani bilemiyorum ki..
+1 yılKnk lafi dolandirmaya gerek yok. bir an aklina geldin bosluga dustu ve aradi icindekiler doktu sonrasinda arkadas ortami vs sana ihtiyaci olmadigini anladi ve normal haline dondu.
02 Yorumla
Soran+1 yılAma bana boyle yapmaması gerekıyodu madem gelıyo her zaman adam gibi konuşacak canayakın davranıcak kafasına estiği gibi gelip kafasına estiği gibi hiçbişey konuşulmamış paylaşılmamış gibi uzaklaşamaz benden
- +1 yıl
İste bu yuzden sana adim atmasini engellemelisin. Karsindaki seni dusunmuyo kendi duygulari icin hareket ediyo kimi asklar var onun icin ondan vazgecer. Gelecek hayalleri kurduysan eger umitlenme dengesiz insanlarla olmuyo bu iş.
Bu arkadaş istediğini alamamış yani o seni sevmiş belli etmiş ama sen ona kendi hislerini belli edememişsin demekki oda buna istinaden haklı bir duygusal tatminsizlik yaşamış ;)
02 Yorumla
Soran+1 yılben ona hislerimi belli ettim ama fazla değil daha çok içten içten bağlandım ve değer verdim
+1 yılSenin de aynı ilgiyi vermeni istemiştir.
------------------
Başka bir bayana Aşık olmuştur.
------------------
ya da araba çarpmıştır ölmüştür arayamıyordur.01 Yorumla
Soran+1 yılyok ölmedi. Allah korusun ölmesin ya.
bu şu an hayatın yasa baglı olarak hızlı ve ne ıstendıgını bılmedıgınızden dolayı kaynaklanan bırsey kan uyusmuyor demek ıstıyorum taraflardan brı boyle bır dusunceye kapılırsa genelde aynen boyle oluyor
00 YorumlaHer 2 turlusundende yaranmak mumkun değil ayarında tutturmak
02 Yorumla
Soran+1 yılne çok aramak sormak ne de hiç aramamak öyle midir?
Kendini birşey zannetmeye başlamıştır bence götü havalanmıştır çevremde öyle çok gördüm 1 gün 2 gün çıkıo 3 gün g*t havalarda sonra 1 hfta olmadan ayrılıyorlar. ben bir erkeğim ama böyle birşey yaptığımı ve yapacağımıda sanmıyorum.
01 Yorumla
Soran+1 yılkendini birşey sanmak hiç iyi birşey değil.
waayy bee resmen benim sevgilim tavırları oda öylee canee resmen yaa aramadan durmaz mesajsız durmaz smdii tersne dndü bn onun enbasta yaptını yapyrm o da benim en bastaa yaptım gbiii alttan alıo :D
02 Yorumla- +1 yıl
ben değil kendi yaptı nedense ilgiyi azalttı ya tamm bni dsnyo sevyrm dio ama ne blym canım sana bişe diyim miii bir erkege seni ölesiye seviyorum cok baskka seviyorum baglandm kopamıyorum dersen yda sırf mutlu olsun die her dedine olur kabul dersen kendini bir halt sanar nasılsa sevio der baskalarylada olur ama öyle olurkende sunu ister senn onun elinin altında yedek parca olmanıı bak ona karsı şu an kalbim yavasca soğuyr haa ölesye sevyrm ama bnde insanım sonucta kısacası güzelim sevgini gstermek ilgi göstermek kendini bulunmaz hinç kuması gbi sanar havalara girer elinin tersi ile iter seni
evet neden böyle bende hep merak etmişimdir erkekler cevap bekliyoruz
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen. cevap bekliyoruzzzz
Ya senden ilgi bekliyordur. Ya artık seni sevmiyordur veya başka bir kıza ilgi duyuyordur.
00 Yorumlabazen iltifatlar ve gösterilen ilgi tek taraflı kalıyor ve sonunda isteksizlik başlıyor.. açıkça konuş kendisiyle..
06 Yorumla
Soran+1 yılhayır. ben ona karşı birşeyler hissediyodum o da bunu hissetti zaten. ben ona değer veriyodum yani içten içe de bağlanıyodum.. tek taraflı değildi sadece ben çekingen oldugum için kendisine onun bana yazdıgı kadar yazmıyodum aradıgı gibi aramıyorum. hatta bir kere şey bile demişti. sen beni hiç arayıp sormuyosun demişti. ama aaradığımda da kendisini açmamıştı bir kere ben şu saatte seni arıcam konusalım hazır ol dedigim halde...
Soran+1 yılkonuşamam. yazdım daha yeni diyebilirim seni özledim yazdım. mesajımı gördü ama bana dönmedi...
Soran+1 yılaçık açık konusmak istiyorum diyebilcek cesaret ben de olsa keşke...
Soran+1 yılben bu saatten sonra daha ne yazayım özledim yazdım yani cevap bile vermedi
+1 yılHem değerini düşürüyo diyosun hem de bağı koparmak zor oluyor diyorsun yapacağını yapmış zaten amacı bu..
05 Yorumla
Soran+1 yılamacı etkilemek yani kendisine çekmek sonra da uzaklaşmak mıydı yani
- +1 yıl
aynen öyle önce senin üzerine düşüyo iltifattlar falan filan sonra soğuk davranıyo kendini geri çekiyor buna vur kaç taktiği deniyor seven pelini bırakmaz unutma
- +1 yıl
pelini değil peşini pardon :D:D
Soran+1 yılama çok saçma...
- +1 yıl
ama işe yarıyo sende kanıtısın... sen yol ver boşver gelene kapı gidene sapı demişler kimse için değmez uğraşmaya
senin bu soruyu soracak kıvama geldiğini anladığı için yapar. yani yeterince etkiledim şimdi o bana yaklaşsın da egom tavan yapsın niyetinde
04 Yorumla
Soran+1 yılo zaman evet başardı. etkiledi yeterince.. zaten egosuna çok düşkün bir çocuk.. çok ukala çok burnu havada bir tip kendisi
Soran+1 yılben kimsenin pesinden kosmam demistim şakayla karışık. çok sinirlenmişti bu sözüme. ve ben de senin peşinden koşmam demişti.. ben de içimden demiştim ki o zaman niye arıyosun niye şu anda telefondasın demiştim. ondan sonra da pek aramadı bunun mu etkisi vardı acaba. çünkü egosuna da düşkün bir çocuk ve yani baya baya ukala bir çocuk herkes onunla ilgilensin isteyen tiplerden
+1 yılYa sen tutarsiz davranis sergilemissindir reddedilmekten korkmustur ya da baskasi girmistir ilgisi ona kaymistir bence sende ilgini baskasina kaydir rahat et kaptirma kendini
00 Yorumla
+1 yılSende beğenmediği birşey var demek ki ya da ona güven vermedin. Bir diğer ihtimal ise sana bağlanmak istemiyordur çünkü başkası vardır.
05 Yorumla
Soran+1 yılbana bağlanmak istemiyodu evet ama ilgileniyodu baya baya. hayır bir başkası yoktu çünkü bana ben ilişki adamı değilim dedi. ve benimle de düşünmedi arkadaşlıktan ibaret olsun dedi. anlamadığım şey ise bana arkadaş gibi değilde sanki daha farklı yaklaşmasıydı çünkü bana çok iltifat etti ve benimle konuşmaktan zevk alıyor gibiydi daha sonra da hıcbısey olmamıs gibi yazmadı aramadı sormadı
- +1 yıl
Bence sen kafanda onun seninle ilgilendiğine inandın. Bu yüzden kendine göre bir hikaye uydurdun. Sonuç; erkeklerin ver kızların arkadaş olması tuhaf kaçar. Çünkü elbet birinden biri etkilenebilir.
Soran+1 yılama gerçekten ilgileniyordu hatta verdiği sözler vardı baska bı sehırde okuyor buraya geldıgınde benımle yapıcagı seyler vardı bu kadar kolay vazgecmis olamaz
Soran+1 yılbir daha iletişim kurmamak mıdır o zaman en doğrusu?
- +1 yıl
Anlattıklarına göre en doğrusu bu gibi gözüküyor.
taktik yapıo ya bu erkekler biz kızlar da arayıp sormadigi zman daha çok bağlaniyoruz bazen sorumluluk almak istemiolar
01 Yorumla
Soran+1 yılgerçekten üzülüyorum nefret edıyorum erkeklerdennnn dıycem de edemıyorum işte boyle yaptıkları ıcın üzülüyorum sadecee cok üzülüyorum aklımdan cıkmıyorrrrrr
O biraz karakter meselesidir ama bir soz vardir
kadinlar söze erkekler ise tipe bakarlar
iste bu yuzden kadinlar makyaj yapar erkekler ise yalan söyler21 Yorumla
Soran+1 yılyani yalanmıydı
+1 yılErkekler aç gözlüdür karşı cinsi elde ettikten sonra hevesleri kaçar :)
02 Yorumla
Soran+1 yılhevesleri kaçınca da o kişiyi elde ettiklerini düşünürler, ve o kız bir daha ilgilerini çekmez.. öyle mi?
- +1 yıl
Aynen de öyle olur malesef
+1 yılTaktik budur çünkü önce ileri sonra geri :D yani kendini geri çekmiştir. Senin onu umursamanı ister
01 Yorumla
Soran+1 yılumursadım da noldu.
Seni daha fazla tanıyınca beli hoşlanmamaya başladı senden.
01 Yorumla
Soran+1 yılama neden? ben yani ona kötü de davranmadım anlattı dinledim. aradı açtım konuştum yazdı cevap verdim. bana bağlanma dedi yine de değer verdim değerli yaptım onu. nedir yani olay bunları yaptıgım ıcın hoslanmıyosa aferin yani bisey demiyorum
+1 yılsen umursamaz davrandığından o da umursamaz davranmayı uygun buluyor
04 Yorumla
Soran+1 yılama ben yakınlarda yazarak umursadığımı belli ettim seninle konuşmayı özledim dedim. bir tepki bile vermedi cevap vermedi. ne demek şimdi bu? ben daha ne yapayım
- +1 yıl
sen elinden geleni yapmışsın bence boşvermelisin. onu yok saymalısın.
Soran+1 yılonu yok saymak pek de kolay değil...
- +1 yıl
iyice emin olduktan sonra, elinden geleni yaptıktan sonra kolay.
Basit cvbi ya seni çekememştir ağır gelimişndr dşnce olarak) istedgni vermemşndir en güzel cvpta bulmştur kendine gore biriniii bnmde başıma geldi
00 Yorumla
+1 yılDüşündüğü ile gerçekte olan çok farklıdır.
Bu yüzden ç02 Yorumla
Soran+1 yılörneğin?
- +1 yıl
Hayal kurar canlandırır örneğin ama konuşmadan samimi olmadan ve tepkilerini görmeden bilemez en küçük bir yanılma bile hata yaptığına inandırır kendini. Hal ve hareketlerde önemlidir tabi.
Bizi anlamak mümkün değildir bazen ben bile bunu neden yaptım diye düşünüyorum ama sonuç bulamıyorum :)))
01 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten anlamak mümkün değil. Onun da işte böyle tuaf bir kişilliği var rengini belli etmiyor yanardöner gibi bişey
çünkü o erkek kızları iyi tanımıştır peşinden koşma izlenimi verirse hiç elde edememe oranının yükseleceğini bilir ;)
03 Yorumla
Soran+1 yılhmm.. tamam koşmasın.. ama onca konuşmaların paylaşımların hatrına bir nasılsın iyi misin yazmasını beklerdim bir aramasını sormasını.. peşimden koşmasa da olurdu ama bunu yapsaydı keşke.. aylar oldu... ben seni özledim yazdım cevap yazmadı..
Soran+1 yılHmm anladım..
Elde edene kadar pesinde kosar elde ettikden sonra pesinde kosturur bizim dogamiz boyle ya da sen kendinden sogutmussundur.
014 Yorumla
Soran+1 yılben kendimden soğutacak birşey yapsam tamamdır tek bişey yapmıştım o da egom yuzundendi ben aslında egoist ukala bir insan falan değilim aksine öyle olan o ve ben sadece tek bişey yaptım bunun üzerine o da işte erkekler benım pesımde kossun dememdi şakayla karışık söyledim o da çok sinirlendi ben kosmam mesela dedi ama o sırada da beni aramıştı yine. madem kendisi bana ilgi duymuyodu neden beni arıyodu madem bisey olacagı yoktu neden olacağını düşünüyodu ki bana gelip işte ben ünv. den tatile geldiğimde şoyle yaparız falan diyodu.. yani verilmis sözler vardı ortada ve benimle ilgilenmeler vardı aradan aylar geçtikten sonra hicbisey olmamış yazılmamış söylenmemiş gibi böyle birden yok olamaz bir tane ya bir tane nasılsın mesajı atmıyo bu mesajı yazmak bu kadar mı zor ama önceden hep yazardı ve ben özledim bunu yapmasını.. şimdi kabullenmek zor
Soran+1 yılve bunları yapan kişide bana sakın aşık olma diyen kişinin aynıydı. ben bu tutarsızlığın cevabını da merak ediyorum ayrıca. yani saçma sapan şeyler bunlar ben anlamıyorum canımı sıkmaktan helak oldum değer veriyosun yazıyosun ya özledim yazdım cevap vermedi. boyle yapıyolar işte hayır o zaman değer vermeyelim o zaman da sen beni aramadın sormadın oluyo. napmalı bu insanlarf
Soran+1 yılevet haklısın kendime çok yazık ediyorum bile bile. ama elimde değil yaptığı şey çok zoruma gitti bir de ben çok hassasım kırılgan olduğumu bile bile geliyo üstüme. bunu haketmiyorum ya eminim ki onun için değmez işte ama keşke ondan etkilenmeseydim keşke. ama keşkeler boş artık
Soran+1 yılhaklısın elbette kendime gelmeye açılmaya falan ihtiyacım var.. ama çok zoruma gidiyo yaptığı şey ağlattı beni :(
Soran+1 yılkeşke değer verdiğimiz insanlar öyle çıksa ama boş boş boş işte
Soran+1 yılaslında yapmaya çalışıyorum aılemle vakıt geçiricem bırazdan da dışarı çıkıcam falan ama hep aklımda gozumun onune gelıyo resmen.. kurtulamıyorum ya ben bundan canim yaniyo. belki de zamanla aşarim. çok değer vermiştim sana anlatamam çok çok. çok fazla saplandım
- +1 yıl
2 sene once ki halim 5 sene once ask dedik 3 sene gecti evli gibi oldu 2 sene once takinti ve baglilik saygidan beraber oldugumu gordum ve bir anda bicak gibi kesip attim hic birsey demeden oda kendi hayatini surduruyo bende seninkide aliskanlk olabilir dikkat et kendini uzme sigara gibi biraksan birakicn ama birakamiyosun
Soran+1 yılaynen sigara gibi birşey :( ama bu kadar canımı yakmaya hakkı yoktu biliyodu benim iyi bir insan olduğumu, ben acayip kırılganım biliyodu.. üstüme yürüdü bile bile. simdi üzmemeye calısıyım kendimi bosveriyim takmıyım yürüyüp gidiyim kendi yoluma diyorum ama kafamın ıcınde bı yerlerde hep düsünüyorum kurtulmak istiyorum bundan sadece kurtulmak. bir de ukala egoist falandı bunları göre göre nasıl bağlanmısım anlamıyorum çocuğa
- +1 yıl
Valla canım yazik ediyon kendine insan istegince neler yapiya nelerden vaz geciyo 1 hafta sonra belki bu yazilarini girunce kendine gukeceksin insanin saniyesi bile saniyesiyle ayni degil hayat akmaya devam ediyo geri bile donse bu sefer sen istemeyeceksin guvenin kirik kalbin kirik aklin karisik
Soran+1 yılAynen.. ben ona güvenmiştim samimiyetine inanmıştım böyle yapacağını nereden bilebilirdm... çok zor bir durum ama en iyisi fazla takmamak galiba...
+1 yılTarihin ilk çağlarından beri uygulanan çok klasik bir taktiktir. Bunu bilmeyen hatun mu kaldı? Kaçıncı yüzyıldayız ayıp yahu..
05 Yorumla
Soran+1 yılTaktik? nasıl yaniiiiii offfff ben hıcbısey anlamadım ama saçma ve mantıksız ilk önce gel sonra git yani en başta sıcak davran sonra soğuk davran üstelik bıktıracak bişiy de yapmadım kendisini
- +1 yıl
Tamam bu çok klasiktir diyorum. Tipsiz ve özgüvensiz erkekler hep bu şekilde taktiklere vs. başvurur.. Çünkü adam akıllı bir erkegi etkilemeyi bilmezler.
Soran+1 yılo tipsiz değildi ama...
- +1 yıl
Yahu şimdi ben ne desem sen hala onu savunacaksın.. Demek ki bu taktik hala işe yarıyor.. Sanırım senin yaşın da küçük 16-17 falan.. Normaldir zamanla öğrenirsin.. ben sana ne anlatsam boş.
Soran+1 yılhayır 20
+1 yılEn başta ki heves sonrasını biliyorsun zaten :) kolay kadın olmayın zor kadın olun ki herzaman ulaşmak isteyen bir çok erkek olsun 😊
03 Yorumla
Soran+1 yılheves miydi yani sadece
- +1 yıl
Sen hemen gülüp edip cevap verirsen seni zaten tavlamış olur geriye de bedenin kalır sadece yani hevesti :)) erkekler hep öyledir ta ki gerçekten sevdiğini bulana kadar bırak o çocuğu boşver
Soran+1 yılama cevap verdiysem iyi niyetimden :)
- Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı.
+1 yılBir sekilde senden sogumus veya bir nedenle bu iliskinin olmayacagini dusunup senden uzaklasmaya calistigi icin bole davraniyordur.
03 Yorumla
Soran+1 yılbenden neden soğusun ki soğuması için hiç bir sebep yoktu bana göre
- +1 yıl
Bunu bilemezsin, birde ille senden sogumustur demiyorum bunun yaninda maddi sikintilardan veya ailevi vs vs bunun gibi bircok nedenden dolayi iliskinin olamiyacagini dusunup vaz gecmistir. Ha birde bazi ruh hastalarinin ne yapacagi belli olmuyor zevk icin bugun gulup yarin suratina bakmiyor buda olabilir yani
Soran+1 yılyani onun ruh hastası olma ihtimali de var :)
bendede çok oldu kavga etmiştik sonra biraz arkadaş gibi kalalım dedi sonra geri sevgili oluruz kabul ettim gün geçtikçe soğudum sonunda bitti yani bir sorun erkeği bu hale getiriyor
02 Yorumla
Soran+1 yılbiz hiç sevgili olmadık. ve kavga etmedk
+1 yılBir benzerini ben de yaşadım ama ben soğuk ve ilgisiz davranmistim ayrica bazi fikirlerine ters tepki gostermistim. Bu gibi bir durum yasandiysa olmayacagi fikrine kapilmis olabilir
01 Yorumla
Soran+1 yılben en basta cok az soguk davrandım biraz tatlı bir tartışma yaşandı ama ciddi bişe değildi daha sonra hıc oyle bıse olmadı iyiydi aramız. noldu bilmiyorum simdi
+1 yılNiyesi var mı? Sıkılmış. Yakında oyuncağını değiştirir. Kızma bana ama onun gibiler oyuncak nazarıyla bakar. Gönül eğlendirir. Birini bulur. Sonra onu da birgün bırakır.
02 Yorumla
Soran+1 yıloffff ya. ama onunla konusmak istedim sadece konusmak sesini duymak bana bunu yapmaya hakkı yok madem gidecekti neden geldi madem sonunda böyle yapacaktı neden başında öyle iyi davrandı öyle güzel şeyler söyledi
- +1 yıl
Şerefsiz işte boşver çıkar aklından adımını denk at bundan sonra.
- Devamını Gör (108)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat