Neden mesaj atıyorsun ki? direk ayrılman lazım bence. bu yüzden de hala umursuyor olmalısın. bu yüzden de bence gerçekten ayrılmak istiyorsan senin yerine olsam hiç yazmazdım
Ayrılırken, mesaj yazmak veya yazmamak tamamen size ve partnerinize bağlıdır. Bazı durumlarda, ilişkiyi bitirmek için yüz yüze bir konuşma yapmak daha olgun ve saygılı bir yaklaşım olabilir. Ancak bazen, mesaj yoluyla ayrılmak daha uygun veya güvenli olabilir.
Eğer ilişkiniz çok kısa süreliyse veya çok ciddi olmayan bir flört ise, mesaj yoluyla ayrılmak kabul edilebilir olabilir. Ancak, ilişkiniz ciddi bir evredeyse, yüz yüze bir konuşma yapmanız daha uygun olabilir. Böylece, partnerinize saygı duyduğunuzu ve onların duygularını dikkate aldığınızı gösterirsiniz.
Her iki durumda da, ayrılırken karşınızdaki kişiye saygılı ve anlayışlı davranmak önemlidir. Olumlu bir şekilde ayrılmak, hem size hem de partnerinize daha fazla zarar vermeden bir sonraki aşamaya geçmenize yardımcı olacaktır.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Merakımdan erkek yorumlarını da okudum biri ajitasyon yapmayın karşı taraf üzülür sanıyorsunuz yazmış biz üzmek istesek tek cümleyle yollarız hatta görmezden geliriz ama erkek beyni işte nasıl çalışıyorsa harbi anlamak zor Anlaşılmak istiyorsun bir umut düzelir diye bir taraflarını yırtıyorsun kırgınlığını açıklıyorsun ama karşında değecek insan var mı seni tiye alıcak mı? %90 ihtimalle mesajına görüldü atıcaktır. Kendini anlatmayı bırak karşında seni anlamak isteyen adam yok frekansınız uyuşsa zaten seni bu kadar paragraf yazicak hallere sokmazdı tabi insan başına gelince göremeyebilir akıl vermek basit. Bırak sal sen ne dersen de onda bir etki bırakmayacak o yolunu çizmiş zaten takılı kalırsan kendi zararına kendi yoluna bak inşallah Allah hayırlısını karşına çıkarır belli senin sevgin temiz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bence mesaj çok duygusal değmeyecek biri için, k. çı bile kalkabilir. Ve zaten bir yanın onu acıtmak istiyorsa kısa ve kararlı bir mesaj daha etliki olacaktır. 'ben bu ilişkide, ve seninle mutlu olamadığımı farkettim. Benim beklentilerimi karşılamıyorsun. O nedenle seninle bir daha konuşmama kararı aldım. Kendine dikkat et.' falan gibi daha etkili bence
Cidden aldattıysa bu kadar uzun bir mesaj ona fazla değil mi? Ben ayrılmak istiyorum sana iyi günler de geç. İnanın hiçbir değeri yok erkekler kadınlar kadar duygusal değil anlamaz bile bu mesajını
Senin için kılımı bile kıpırdatmam dediğin adama bir paragraf yazı yazmışsın, yetmemiş siteye girmiş tanımadığın insanlara soruyosun ve bu soruyu tesadüfen bile olsa görebilir bir gün.
Erkekler farklı nir beyin yapısına sahip bence duygusal nir mesaj atmak ya da konuşma yapmak hiç umurlarında olmaz vicdan yapmazlar onun yerine öğrendim ki biri varmış hayatında iyi oldu bende başkasından hoşlanıyordum ve bahane arıyordum şimdi sen hadi ordan git onun yanına bende rahat rahat aşkımı yaşayayım gibi bir mesaj olabilir yani senin hayatında onun bir yeri olmadığını senin için değersiz biri olduğunu sadece kendine olan saygıdan dolayı onu terketmediğini hissettirecek her türlü mesaj veya konuşma olabilir ama dozunu kaçırma sıkıntılı biriyse maalesef günümüzde oldukça yaygın olan kadın cinayetleri bu tarz sebeplerden doğuyor genellikle hemcinslerim bu konuda çağ dışı oldukları için utanıyorum kendileri her boku yerler ama partneri yapınca gurur yapıp şiddete cinayete götürürler... 😔
Bir mesajla ayrilmak olmaz, ne yazarsan yaz, sevgilinin aklinda tonla soru birakir, ayni zamanda masajla ayrilmak hem bencillik hemde korkaklarin yapacagi bir istir. Sevgiline biraz deger veriyorsan ve biraz onu dusunuyorsan git yuz yuze soyle soylemek istedigini
Kardeşim ayrılık mesajlarını böyle acıtasyonlu yapmayın. Ayrılmak mı istiyorsun artık seni sevmiyorum ve hayatımda istemiyorum diyip ayrılacaksın. Siz böyle uzun uzun yazınca karşı taraf üzülecek sanıyorsunuz ama nanay
Direk engelle daha ne mesajla uğraşıyorsun kız? Ona kendini savunma hakkı veriyorsun sonra diyecek gerçek yüzünü gördüm sen busun işte vs hiç uğraşma direk kes iletişimi
Ay çok uzun okumak bile istemiyorum zaten o da büyük ihtimalle gülüp arkadaşlarıma gösterip eğlenecektir. Kısaca ayrılmak istiyorum diyip nedenini açıkla geç.
Aldattıysa mesaj bile atmadan engelleyerek ayrılsaydın ayrıca sana yakın biri ise mesajdan değil ya sesli ya da yüz yüze sebebi ile birlikte ayrılmalıydın Mesaj iyi.
Bu kadar uzun yazma hatta hiç yazma komple sil onu
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Açıklama, sitem bunlar beklediğin etkileri yapmaz; uzun mesaj asla vurucu olmaz. Üstelik tarafından sevilmediğini düşündüğün ve seni aldatan birine çok.
Kilimi kıpırdatmam, birazcik enerjimi bile haketmiyorsun falan deyip böyle bir mesaj samimi olmuyor hiç. Kipirdatmiyorsan niye mesaj atıyorsun, sessizce çık hayatından. Ben bir kere otobüse bindim, karar vermiştim, mesaj attı cevap vermedim, aradı açmadım. Günlerce devam etti sonra bıraktı, anladı ayrıldığımı.