Mesajla Ayrılmak?

Sevgilim 20 gündür şehir dışındaydı onu bekledim. Tartışmalar vs oluyordu ama tatlıya bağlamaya çalışıyorduk. Dün tartıştık kızlı erkekli okeye gitmiş ben arıyorum arıyorum açmıyor. Açtı en son diyor ki neden bu kadar arıyorsun demek ki müsait değilim. Böyle sürekli ararsın seni engelleyeceğim filan. Sonra bir sordum ki kızlı erkekli okeye gitmişler. (Ben daha önce gitmeyeyim erkek var diye kendini yırtmıştı) Demek ki sen beni aldatıyorsun dedim telefonu kapattım. Sonra beni aradı aradı dün akşam İstanbula geldim dedi fotoğraf attı hiç açmadım mesajlara görüldü yaptım. Bugün öğlen yazmış bir şey diyebilir miyim ben seni çok özledim, evdeyim, görüşelim diye. Görüldü attım 10 dakika sonra “biz ayrılalım en iyisi, bizden olmuyor artık, tadı tuzu yok artık, mutlu olacağımıza hep kavga dövüş üzüntü cılkı çıktı artık, sana gelecek hayatında başarılar mutluluklar diliyorum her şey gönlünce olsun kendine iyi bak kal sağlıcakla” buna da görüldü attım ama o kadar üzüldüm ki. Altında araba var evlerimiz uzak değil aşağı in geldim diyebilir. Benden ayrılmayı mesajla yapan birine ne diyebilirim ki? İlişkisine sahip çıksa yanıma gelir ya da bugün cevap vermeyince arardı hiç aramadı bile. Sizce doğru mu yaptım içim yanıyor 8 aylık ilişki…

Mesajla Ayrılmak?