Boşanmak için haklı bir sebepmi?

Merhaba arkadaşlar 21 yaşındayım yaklaşık 9 ay önce evlendim fakat evlenmeden önce de eşimle beraber yaşarken telefon şifresini sürekli değiştirmesinden şüphelenerek telefonunu kurcalamaya çalışıyordum, uzun uğraş sonucu açtık çok iğrenç mesajlar gördüm ben yapmadım wp karekod üzerinden arkadaşım yazıştı dedi. sözde kızlar dolandorıcıymış vs daha son 2-3 ay geçtikten sonra gece 3:30 da bi uyandım yatağın içinde başka bi kadınla wp konuşmalarını okuyor ve kadın buna 2 adet resim atmış büyülterek kadının beline bakıyordu. napıyosun sen dediğimde mesajları silmiş ve sen ne demek istiyorsun deyip beni suçlu çıkardı, sonrasında al telefonuma bak bişey yok dedi hayret içinde kaldım psikolojim bozuldu ama kaybetmemek için düzelmeye yutmaya çalıştım evlendik ve ben her 2-3 aya bir yaşadıklarım geliyor ve onu affedemiyorum dün net bi karar verip ayrılmak istediğimi söyledim saygı duyarım dedi ve başka bişey demedi sizce boşanmak için sebepmi benmi abartıyorum sürekli bana kafanda kuruyosun diyor ama gururuma yediremiyorum gördüklerimi bana yaşatılanlara tepki göstermemek kendime saygısızlık gibi geliyor.

Boşanmak için haklı bir sebepmi?