Kiz sevgilisini benimle aldatti sana ait olmak istiyorum diye agliyordu sevgilisinden kacip benim kollarima geliyordu geceleri sonra mesajlaei sevgilisi yakaladi kizin ailesine gosterdi kizda benimle konusmak istemedigini soyledi ozur diledi yazarsan engellerim dedi ve konusmuyoruz aldatilan boynuzlu cocuk hala fake hesaptan kizi test ediyor benim adima fake hesap acip
Durdugun yerde dur guven problemi olusmus donerse senindir
Yaz kiza devam et kokle
Cocukla kizi bosverin gidin raki kuzu yapin
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Siz neler yaşıyorsunuz abicim ya. Sen bu kafayla git bi boynuzu da sen yersin. Bırak başka işin mi yok. Kendi yoluna git
Skimde bile değil zaten ag
Ne bokum geri nasıl kazanırım diyosun o zaman
Kizin sevgilisi bile benim fotomla adimla fake hesao acip kendi isine gitmiyosa hala test etme pesindeyse ben niye kendi yoluma gidrm yrrm
Onlar deli diye sende deli mi olacaksın iki gözüm
Ortada sevgilisinden hoslanmayan, benim icin aglayan, baska kizla skstim diye saatlerce aglayan sirf aldattigi icin yakalandi diye ve vicdan azabi cekmemk icin iliskisini yurutmeye calisan bi kiz var. Ben o iliskinin basrolu gibi bi bkum artik ve kizi isteyip istememem bana kalmis senin taktigim varsa siklardan secer ya da yazarsin
Peki ama bu kız neden bırakmıyor onu
Aileler tanismis, 1.5 yıldır sevgililer, maddi-manevi bir emek harcanmış ve kiz bana diyorduki "keşke o beni aldatsada vicdan azabi cekmesem"... Birsey hissetmiyorum dost gibi goruyorum diyordu. Ve sunuda soyliyim benimle hic bulusmadi sevgilisiylede cok az bulusabiliyor zaten aldatma mesajlarinida oradayken gordu. Kiziniz bana guven vermiyor bu rce sizde kalcam dedi turkiyeye geleceginden son gece once kizin ailesinde kalinca mesajlari gormus kizda bana o sabah mesajlari yakalatmadan once gunaydin ben ne yapcam simdi ne demem gerekli die mesaj atmis ben gormedim mesaji sabah sonrada ekran mi acik kaldi noldu bilmiom eleman gormus mesaji biz erkekler olarak turkiyedeyiz kiz almanyada
Uzun lafin kisasi birsey hissetmiyorum ama maddimanevi bir emek harcandi bir bucuk yildir beraberiz aileler tanisti ve artik sogudum birsey hissedemiyorum ama soyleemiyorum o beni aldatsada vicdan azabi cekmesem diyordu
Hikayede yanan sen olmuşsun ne diyeyim ama sırf emek harcandı diye de bi insanın hayatıyla oynanır mı nasıl zihniyet bunlar
Birde aralarinda 4 yas var cocuk 29 da evlenmem kizda erken evlenmem sana karsi hislerimden bile emin deilim diyordu. Cocuk hala fake hesap acip kizi test ediyor kizda wp profil fotosuna cocukla fotosunu koymus sence bu iliskiden ileride birsey olur mu
29 yaşında koca adam çocuk gibi hareketler ya. Bu ilişkiden bi bok olmaz ben diyim sana
Yani kiz wp fotosuna o cocukla fotosunu koyduysa artik vicdan azabindan artik o cocugu asla ama asla aldatmicak. Cocukta fake hesaptan deniyorsa guvenme deneyi yapiyor. E yapa yapa oda guvenmeyr baslicak. Farkli ulkede olduklari icin guvenmeleri zor olucak ama olucak cunku kiz artik yaomicak kotu yakalandigi icin. Cocukta guvenicek zamanla. Bir iliski olucak ama basrolu baska bir erkek, ve hissiz duygusuz...
Yok işte o öyle olmayacak. Kız vicdan yaptı aldatma olmayacak ki bu genelde tekrarlamaya açık bir eylem o çocuk ömrü billah şüphe içinde yaşar birbirlerini yerler ama bence bak samimi söylüyorum bi kız olarak onu aldattiysa duygusu olsun olmasın bir başkasına da aynisini yapar. Çünkü duygu dediğimiz bu illet gelir ve geçer sen sen ol kendini bunlarla yıpratma
Ben cocuga suphelendirip engelliyorum gidip enayi gibi herseyi dogrusuyla aldattim. Cocuk bana fake hesaptan sanki o kiz gibi yazip agzimi aradi. Biraz sinsilik yapsaydim askim hamile kalmadin demi miden bulaniyodu falannfilan deseydim on numara tezgah dondurur cocugu daha da guven probleminin icine sokardim ama kafam sinsilik yaomadi o zaman