Onu geri nasıl kazanırım?

5 yıl önce bölümden arkadaşım bana karşı ilgi duymaya başladı. 1 sene boyunca açılmadı. O zaman bir erkek arkadaşım olmuştu ve ayrılık sürecimin geçmesi için beklemiştim. En sonunda açıldı bana. Ki o ana gelene kadar hergun vakit geçirdiğim arkadaşlarımdan biri olmustu. Yakindik ve değer veriyordum. Kendimden emin olamadığım ve ona zarar vermek istemediğim için reddettim. Çok üzülmüştü ve ben onun adına da üzülmüştüm. Uzun bir süre beni atlatmasini çok istedim. Benden daha çok sevebileceği Bi kız arkadaşının olmasını istedim. En sonunda bir kız arkadaşı oldu ve en sonunda rahatladim. Zamanla yakın arkadaş olduk. Bulunduğumuz arkadaş grubunda benimle En iyi anlaşan beni anlayan hep o oldu. Birkaç yıl içinde ben de onu daha iyi tanıdım ve yakın arkadaş olduk. Özelimizi bile birbirine paylaştık. Kız arkadaşıyla sık sık tartışır oldu belli bir süre sonra. Ayrılmaları sıklaştı. Bu yaz ayrıldılar. Ve ben ilk defa o zaman onu istediğimi fark ettim. Ama yine tedirgindim ve bu konunun üstüne gitmedim. Tekrar baristiklarini öğrendiğimde baya bozuldum. Ama tabiki onun ne şekilde mutlu olduğunu onemsiyordum. Eylül ayından beri fazla vakit geciremiyoruz. Ama bir araya geldiğimizde onun değerini daha iyi anlıyorum. Son gorusmemizde ona o kadar ait hissettim ki. Şimdi keşke kız arkadaşı olmasaydı dedim. Keşke bana itiraf etseydi ve ben de evet deseydim dedim. Hala da bir şeylerin Şu an farklı olmasını diliyorum. Ne yapacağımı bilmiyorum. Onun ilgisini geri kazanmayı isterim ama nasıl olur bilmiyorum. Çünkü her ne kadar sağlam olmasa da ilişkisi var. Yanlış zamanda yanlış şeyleri istediğim kesin. Kendim adına ne yapabilirim? O beni bekledi ben de beklemeli miyim onu? Bana karşı duygusu tamamen tükenmiş midir? Benim ona karşı olumlu hissettiğimi bilse onun için ne anlam ifade ederdi?
Onu geri nasıl kazanırım?