Öncesinde konuştuğum bi' kızın, bir tartışma sitesinde benim hakkımda, "Şöyle şöyle yapan erkeğe yol vermeli miyim?" diye sorular sorduğunu öğrenmiştim. Görüşlerde insanlarla birlikte bayağı içimden geçmişti
Hayır tabi ki de neden anlatayım? bu kimse için geçerli değildir yani kim olursa olsun eşim ile aram da olan şey aramızda kalır zaten bizim çözemediğimizi kimse çözemez. İlişki içinde yaşanan sorunların 3. kişiye anlatılması, sorunları daha da kötüleştirebilir. Bu durum ilişkinin daha da karmaşık hale gelmesine, tarafların birbirlerine olan güveninin sarsılmasına ve çözüm bulunması yerine daha fazla tartışmaya sebep olabilir. Bunun yerine, çiftlerin sorunları birlikte çözmeye çalışmaları ve birbirlerine karşı dürüst ve açık olmaları daha faydalı olacaktır.
Ben kendimle ilgili olan sorunu bile herhangi bir kişi anlatmıyorum ki ilişkide olan sorunları anlatayım bana oldum olası bu tür davranışlar çok doğru gelmiyor. İlişkiler iki kişinin arasında kalması gereken özel bir durumdur. Ben bunu kendi içimde halletmeyi çok daha uygun buluyorum.
Yasadigim soruna gore degisir, ikimizin arasinda kalmasi gereken bir durumsa asla anlatmam. Normal her iliskise olabilecek seylerse dostum dedigim kişiyle dertlesebilirim ancak...