İkiside aynı işte çalışmış olsa bile yine ev işi yemek temizlik bulaşık çocuk dogurma besleme büyütme vs işler kadına ait olur üstelik kadın dışarıda da çalışıyor yani evlilik kadınlara eza
Tembel erkekler atanmayan kız ile de evlenmiyor
İkiside aynı işte çalışmış olsa bile yine ev işi yemek temizlik bulaşık çocuk dogurma besleme büyütme vs işler kadına ait olur üstelik kadın dışarıda da çalışıyor yani evlilik kadınlara eza
Tembel erkekler atanmayan kız ile de evlenmiyor
ya atanmış olsa bile ev işlerin de bence eşler birbirine yardımcı olmalı hayat müşterek
çalışan bir hanımla evlenen erkeklerin daha duyarlı olması lazım benim nasihatım hep bu yönde
bende evlenirsem yardımcı olacağım doğrusu bu
Bunlar tamamen fırsatçı erkeklerin ve tembel kızların herkesin aklını bulandırmasindan. Ben istiyorum, benim işim güzel, çalışırım, bakarım ama sonra karşımda hazırcı bir kadın. Öyle olmuyor işte. Karakteri, yolu düzgün olsun diğerleri oturur bir şekilde.
Cevap
15Cevap
Neden
Sorularınız ve kullanıcı adınız "ben buraya evlenecek erkek bulmaya geldim. Geçin bakayım sıraya, yazın bana, seçmeye çalışacağım" der gibi bir izlenim veriyor. Burada aynı kişinin bile değişik değişik kullanıcı adları oluyor. Tuhaf tuhaf, yalancı insanlar var. Boşa zaman harcar ve üzülürsünüz. İnsanlarin çok farkli amaçlarla çok farklı yalanlar söylenildiğini de bir an bile unutmayın. Saygılar hocam
Ben reeli kastetmiştim burası umrunda değil
Tamam hocam. 💐💐💐
Mesleki evliliğe bakılmamalı olaya. Duygular arasında maddi ve manevi cıkar olmamalı. Meslek asla gözetilmemeli.
Öğretmenin , üniversite okumamış erkekle işi ne zaten. Uygun birisini bul bence.
Bu erkekler size ne dert oluyor anlamiyorum ki, herkesin kendi secimi istemiyor iste.
Hangi erkekler onlar mesela , isim verebilir misin bizlere
O zaman evlenmezsin olur biter bunları da yaşamak zorunda kalmazsın
Bu kadınlardan kaynaklandı kusura bakmayın hiç
Şimdiki erkekler de eşlerine yardım ediyor kendi açınızdan bakmayın sadece.
Kadınlar para için evleniyorsa erkekler için de aynı. Her şey karşılıklı ablacım
Bu konuda sizle fikir alışverişinde bulunabilir miyiz
Al bendende okadar
Ooo seni hatırladım Mete Mete goyarim o g. te diye bir yorum görmüştüm
Anlamadim ama neyse
boş ver :)
Tanışıyormuyuz Fake misin yoksa
Cokk önceleri ben öğrenciyken bir yorum görmüştüm oradan neyse boş ver
Atandin mi madem
Yoo senin polis olma hayalin vardı birde gelecekteki karına mektuplarini verebildi mi Erzurum kökenli Konyalı gardesim
Özele gel istersen
İyi bir hafızaya sahibim değil mi
Kesinlikle takip attim mesaj atamıyorum
Tek maaşla bir ev geçinmiyor.
Ev işlerine de yardım edin bi zahmet
Benim ailem mesela calismayan bir kizla evlendirmeyeceklerini soyluyorlar.
Kim evlenmiş ki
yoo bakmıyor
bu bir zorunluluk değil seçim
Evlenir de güveniyordur kendisine
Ne yapmak lazım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?