Sevgilim ve ben veterineriz. Sevgilim işyeri var dün sevgilimi bir müşterisi aradı kediyle ilgili şeyler sordu kapattı?

Dedim numaranı nerden almış. Klinikte çalışan bir hekim daha var dedi o vermiştir. Kadının numarasını kaydetti. Bende dedim neden kaydediyorssun dedi müşteri senelerdir. Kadında guzel bir kadın. Sevgilim bugün işi vardı klinikte değildi diğer hekimde izinli ben klinikte çalışmıyorum. Bugün yerine geldim. Dün arayan kadın klinik tefonunu aradı dedim buyrun. Fırat (sevgilim ) ve o çalışan hekimi sordu bende yok ben Fırat'ın nisanlisiyim ben ona iletiyorum bugünlük dedim siz soyleyin hemen iletim dedim. Kadını ilaçları öğrenip aradim gayet iyi davrandım oda dedi 3 gibi ilaçları gelip alıcam. kadın geldi kapıdan girdi dedi siz neden nisnaliniz olduğunu vurguluyosunuz dedi. Bende dedim kim olduğumu sordunuz buranın hekimi değilim dedim. Dedi terbiyesizlik yaptınız ben çok kırıldım. Vs vs dedi artık size gelmicem. Bende ben o niyetle demedim dedim. Dedi siz beni tehdit olarak görmüşsünuz kendinize dedi. Bişey demedim nişanlıma şimdi desem bana tepki verecek sizce kafam karisik

Sevgilim ve ben veterineriz. Sevgilim işyeri var dün sevgilimi bir müşterisi aradı kediyle ilgili şeyler sordu kapattı?