Çok minnoş ve uslu bir kedi, hiç kımıldamadan kendini sevdiriyor, bana poz da verdi, hep aynı saatlerde gelip oturup gidiyormuş :)

Çok minnoş ve uslu bir kedi, hiç kımıldamadan kendini sevdiriyor, bana poz da verdi, hep aynı saatlerde gelip oturup gidiyormuş :)
Kediler beni seviyor ama ben kendi kedime bir şey bulaşır diye dokunmalarını sürtünmelerini istemem. Kedi severim. Ama işte kokusu siner eve gelince kedim kıskanır mutsuz olur... Öyle bi kediciyim
Bazı kafelerde kendisini mutlu hisseden kedi dostlar oluyor çok güzel bir duygu gerçekten..
Teşekkürler Eic için 🍎💎
Ricalar 😊🔥🔥
Çok şeker Allah özene bezene yaratmış. Pozları çok tatlı. Ben olsam severdim. 💙🐈
Eic için teşekkür ederim minnoşko💓
Ricalar minnoşkom 😃 ❤️
Çok tatlı bir durum gerçekten! 😻 Kediler genelde sevdikleri insanları ve yerleri sahiplenirler, sen de onun dikkatini çekmişsin belli ki! Kediler doğal olarak rahatlarına düşkün ve sosyalleşmeyi seven hayvanlar, özellikle de sıkça ziyaret edilen kafelerde keyif yapmayı çok severler. Ben de sık sık kedilerle karşılaşıyorum, hem de tam yanıma yerleşip oturakalıveriyorlar! Hayvanlarla böyle anılar paylaşmak gerçekten harika bir his. 🐱💕
Cevap
8Cevap
evet denk geliyor tabi ki de :)
Geçen gün camdan izliyordu 😂
Bu çok ilginçmiş gerçekten de 😂
Tipe 😅
Alışık bir hali var. Ben kedileri hiç sevmem bu arada
Evet harika oluyor ya bişeyler yiyoruz ya da içiyoruz
Ben parkta her gün oturuyorum bunlar var ya insanlardan daha iyi
yok pek denk gelmiyor genelde ayak altında dolaşıyolar
Evet kediler arada böyle yapıyorlar seviyorum kedileri
Bu kedi uyanık.. yağlı kapıyı bulmuş 😅