Pet hotelde bir iş görüşmesine gideceğim, hayvanların bakımı beslenmesi vs ile ilgileneceğim. Hayvanları çok seviyorum, benim de evcil hayvanım var. Ancak daha önce bu alanda bir tecrübem olmadığı için endişeliyim.

Pet hotelde bir iş görüşmesine gideceğim, hayvanların bakımı beslenmesi vs ile ilgileneceğim. Hayvanları çok seviyorum, benim de evcil hayvanım var. Ancak daha önce bu alanda bir tecrübem olmadığı için endişeliyim.

Deneyimim sadece çocuğumu bi iki kez birakmak durumunda birakmak ile kısıtlı ancak cok zorlu bi görev olacağını düşünmüyorum hele de araniz iyiyse onlarla.. eğlenceli bile olabilir belki
Görüşmeye gittim. Hayvanların odası temiz olsa da çok kötü kokuyordu koridorlar vs. Büyük ırklar da insanı ister istemez tedirgin ediyor. Herşeyi aşsam da koku benim için gerçekten çok caydırıcı oldu...
Cevap
5Cevap
çalışmadım hiç
Oraya genelde tatile çıkacak olanlar hayvanını getiriyor değil mi?
Evet balım, ya da evde tek kalamayan günü birlik bırakılan hayvanlar da olabiliyormuş. Kreş gibi😄
Ne kadar güzel. Tatile çıksan aklın kalmaz o zaman. Çok güzel bir uygulama.
Evet büyük kolaylık, ama güvenilir bir yer olmalı. Çalışanlarda bitiyor olay
Bodrumda 1 sene çalıştım. Keyifliydi. Beklentim huzurdu huzurluydum
Yoğun ve yorucu muydu peki? Asgari ücret , SGK ve yemek karşılıyorlar. İki günde bir 12 saat çalışacağım. Sizce nasıl?
Parayı sonra düşünme lüksüm yok. Artık hobi edinme lüksümüz yok bilmem farkında mısınız:) sadece kedi ve köpekler var
Teşekkürler.
sevgi görmüş köpekler herkese karşı cana yakın oluyor sen de hayvanları seviyorsun zaten tabi ki iş yorgunluğu olur ama yaparsın bence
Bana bakabiliyosan onlarada bakarsın
Neden hayvan mısın 🙁
Maalesef :(
😄
Oha ilk defa kızla konuştum oohhjyeehh
Neden:))
Erkeğim benim
Ne:)
Erkeğimm
Erkek misin 🙁
Yok erkeğim
Olmuştur belki çalışan