Amaç eşi rahat etsin istediği şeyleri giysin kimse görmeden
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Antalya kaş kalkanda İslami villalar da var kapalılar için rahat
Bence çok güzel bir fikir sen gittin mi
Evet
Bende kapalıyım eylülde düğünümüz var ve balayı olarak karadeniz bölgesi ve dağ evini düşünüyoruz
Benim dediğim sebepten dolayı mı sizde öyle bir yer tercih eteceksiniz otel duvarları incecik havuza girmek istese rahat edemeyecek
Ben açık bayanlardan rahatsızım evleniceğim adamı öyle bir ortama salmak istemiyorum o yüzden böyle sakin kafayle ortam iyi oluyor
Yani sende haklısın öyle bir bikini giyiyorlar ki bikini denen bir şey yok ortada
Gerçekten aşırı acıklar ya bu bana rahatsızlık veriyor normal düzeydede değil insanlık hali illa göz kayar bayanken dikkatimizi çekiyor böyle kişiler erkekler inki nasıl kaymasın bunlsr ufak tefek şeyler ama yanındakini koruyup sahip çıkmak önemli olan ben açık bir ortama götürsem eşimi kurtar sofrası derler ya onum benzer türü bir şey olur heralde herkesin kendi fikri tabi
Kapalılara özel ortam seçin eşin hem rahat eder düşüncen güzel
Dediğin gibi senin bile gözün kayıyorsa istemsizce onunda gözü kayar bi ama genel olarak çok kıskanç biri gibisin sanki
Şimdi şöyle heves etmiş ben bikini giymek istiyorum havuzda o yüzden otelde giyemem dedi benimde aklıma böyle bir fikir geldi sendede böyle bir istek oldu mu
Bazı şeyler den kaynaklı oldu bu durum biz nişam olmadan ömce böyle değildi salon felan tuttuk adamım fsrklı karakteri ortaya cıktı şu bayana bakayım mı kadın mesela geçende bir iki hafta önce balkondam kızına şampuan al diye seslendi yoluna gitmek yerine duraksayıp bakıp güldü sen al bari şampuanı diye tartışma cıktı aramızda ve böyle şeylere denk gelince adamın huyu farklı olunca mecburen kendim çekip çevirmek zorunda kaldım aileme bahsettim durumuda döneöeyiz salon tutuldu gibi konus tular elimden gelen bir şey olmadı insan yamımdayken bari böyle davranmamalı ama dediğim gibi baştan böyle hareketi. Yoktu geçem günde eve bırakıcaktı arabanım yanından dört beş kız geçiyor gözü kaydı açıklara gözü kayıyor çok acık olmasıyla alakasıda adama diyorum niye bakıyorsun adam hiç kendini bozmadsn kızdıgımı bile bile devam etti ben adamı kendim çevirmeye mecbur kaldım ailem yanımda destek olsaydı bu durumşarı yaşamazdım salon tutuldu diye garanti görüp kendini açığa vermeye başladı adam bakayım mı kadına denirmi ya bende açılayım diyorum madem hani acıklara kayıyor gözün bende böyle biri normal düzeyli olabilirim diyorum sen olmaz sana yok açılmak saçmalama diyor benimki tabi lafın gelişi demem
Peki sen olsan böyle adamı kendin korumak zorunda kalmazmısın adam kırıcı vurdum duymaz ım biri ailen de yanında olmayınca mecbur böyle ortamlara sokmuyorum ve dediğim gibi cok acık olmasının önemi yok normal düzryliye bile yanımda bakıyorsun diyip kızdığım halde umursamadan devam ediyor sen eşine böyle yapsan
O eşin napar
Ben kapalıyım diye kapalılar ı biraz aşağı görüyor hayatımdaki insan ama diğer insanlardan farklıyım diye evlendiğini düşünüyorum ailem keşke yanımda olsaydı bu durum dan dönebilseydim
Sen eşine desenki şu kadına bakayım mı ya da yoluna gitmesen durup baksan bir kadına gözün kaysa eşin kızdıgı halde sen hala devam etsen bu durumlar hoş değil ve mecbur kalıyor insan baazı şeylerden korumaya
Ve kapalı insanları aşağı görmesi biliyormusun kuzenün eşi açıkmış ben kapalıyım diye tennezül etmedi tsnıstırmaya
Ben ayırlmayı denedim ailem olmadan madem kapalı sevmiyorsun kapalı sevende var git dedim gitmedi neden diğer leri gibi değilim nerde naptığım belli dikkat çekici değilim ama bir insan bu ksdar olamaz
ben bu adamı böyle bir ortama sokmaya mrcburum kırılan üzülen ben oluyorum ve ailemde dediğim gibi yanımda değiller her şey ayarlandı dönemeyiz diyor lar adamında güvenci bu ve istediği gibi davranıyor ben
Birsürü yalanlar atmıs ordayım diyip çarşıda cıkan birisi nir gğn onla görüşücektik gec gelceğimi söyledim çarşıda bankanın orada beklediğini söyledi bir baktım çay bahçesinden cıktı napıyorsun orada diye yazdım hiç dedi babama baktım ben arabanım ordayım nerdesin dedim hükümetin önündeyim dedi bankayla hükümet önü az mesafeli indim baktım yoktu
Adam cok karışık ben bu adama güvenemem baştan böyle değildi cok sonra farkettim ve bu işe başladığıma pişmanım
Böyle bir insanla evlenmek zorunda kalmak o kadar kötü ki adam yanındayken bile bakıyor sana gelince yok sen açılma diyor birde
Bilmiyorum böyle bir erkekle nasıl bir evlilik geçer
Ya söylediği in halde devam ediyor bakmaya bende ağız taraması yaptım bana gelince den açılma olmaz aileme anlattım olmadı adama kemdim konustum ayrılmak istediğimi oyuncak mı bu işler neler yaptık olmaz gibi dedi her iki türlüde kurtulamadım o bama böyle yaptıkça ben ona ters davranıyorum zaten soğuk davranıyorum kendi hatalarımı ört pas etmek için huyun bu benle alakaso yok diyor sen bana gözüme baka baka kadına bakimmi izni istiycen yanımds durup bakıcan bakıyorsa n diyip kızdıgım halde ve sonrs bir de güzel konusma beklicen sonrada bana den böylesinckarakterin bu dicen peki başta böyle soğuk davranmıyordum niye diyorum bak sen böyle oldugunu gördükten sorna değişti sana alıştım bu hareketine dşyor kendi suclu değil üdtüne beni suclu yor ve gerçekten evlenmek zorunda kaldım rvliliğiminde bu adamla cok sürceğini düşünmüyorum kapalıları ssdece bende değil kapalıları aşağı gören biri bu srkadaş çevresiyle dalga geçen biri oldu biliyormusun şımarık birine dönüştü her şey kesinleşince adam arkadaşınım arabası şahin diye dalga geçiyor arkadaşı iskarpin ayakkabı giymiş diğer arkadaşı zor şartlarda biliyor o don hep aynı ayağımds cürüycek onun diyor böyle bir adamla hem bana hem çevresine karşı böyle olan adam iş işten geçtikten sonra kabul etmek zorunda kaldım baştan cıkartsaydı kendini piyasaya olmıcaktı zaten bunu biliyordu şimdi mecburen bu adama katlanıyorum ama inanki evden gitmeyi bile düşündüm ama ailemi düşündüm ne hale gelirler diye ben onları düşünüyorum onlar beni düşünmüyor işte bu kadar ben evlenincrde bırakırım seni dedim adam bana cocuk yapıcaz ya dedi adam herşeye mechur bırakmaya çalışıyor insanı ben anlaşamayız belki cocuk istemiyorum bir süre dedim bile bilr yapıyor sırf gitmiyim diye bu hayatta bir babası var ve o ölse hayatta tek benide biliyor iyi biriyim herşeyi yerine göre napılcağını bilirim e güzel işimde var kapalıları aşağı görsede o bu hayatta sırf tek kalmasın diye beni mecbur bırakmaya çalışıyor ailem keşke yanımda olsaydı
şu an benim neden bu kadar koruycu biri oldugumu anlamışsındır sanırım bu noktaya kolay kolay gelmedim bu arada Allah mutluluğunu zu daim etsin
Ailen keşke yanında olsaymış öyle iğrenç biriymiş mi nişanlın cinsellik oldu galiba aranızda birazda ona güveniyor dediğin gibi hemen bir çocuk filan yapıp kendini garantiye alır bu
Sen bilmiyor musun mesela kaslı erkeklere doya doya bakmayı ama bakmıyorsun
Cinsellik olmadı aramda her şey kesinleşincr böyle birisi oldu ve böylr birisi olduktan sonra beraberlik istedi nikah olmadan olmaz dedim ona öyle bir mecburiyetim yok işte dedikodu cıkar diye ailem devam diyor bura kücük yer ve o kadar yaptık biz hatssızız dicek o taraf kendileri oynadı benle dicek çünkü bu huylarını bırak bırakmazsan bitsin dedim ben adama adam oyuncak mı yok benle dalga geçtin diyip acıtmasyon yapmaya kalktı ailem yanımda olsaydı kırtulurdum bundan
Ben o beni anlasın diye bilerek baktım ve o benim ona inat yaptığımı bildiği için sen bana bilerek yapıyorsun dedi farkında cünkü öyle biri değilim bunu biliyor
Yani beni anlasın ve yanında birine bakıp etmenin ne kadar kırıcı oldugunu birde adam şöyle yani yapıyorsun bak bakıyorsun diyorum kızdıgımı bile bile devam ediyor bakmaya hiç çekinmeden umrunda bile değil kızmak onun kadına bende bakimmi diyip izin istemeyle başladı ve bana şey dedi antalyaya balayına gidrriz oraya da turistler gelir zaten neler yaşadım bir tom şey ondan sonra ben karar verdim gidiceğimiz yere sonra ses etmedi zaten ama böylr bir insan olamaz yani gercekten madem acıklarda gözün, var kapalıları bu kadar aşağı görüyorsun kapalı seçme açık sec
İyi ki birlikte olmamışsın o zaman hiç durdurmazdın bunu
Böyle iştahlı mı baktın peki yoksa ona inat öylesine baktığını mı düşündü
Bunuda dile getirdim ama şimdiki kızlara gücen yok benide tanıdı o yüzden böyle birisi böyle gördüğümden beri adamın dokunmasına sevişmesine dahi izin vermedim red ettim onu halada aynı belki bırakır kendi gider artık diye bakıyorum ama adam evlenince mecbur olucak zaten kafasında
Bu arada ben nişanlı değilim ben birini bulmak için bu soruyu sordum önceden konuşuyorduk hesabını kapattı gitti samimiyetine inandığım için söyledim
Nereye bakıyorsun dedi elalemin erkeğine mi dedi yoo dedim döndüm ona dediki sen bana inat yapıyorsun bunu
Hmm anladım sorun değil inşallah bulursun onu
Böyle yapmasa sevişmesine izin verir miydin
Seni çok iyi tanıdığı için böyle bir şey yapmayacağını biliyor
E yani kim istemez sonucta berbaer olmasakta biz birbirimizi gördük en son bu hareketi yaptı ya bu durumları eve gitmiş tik soyundu benide kendi soydu emmesine filan izin vermedim kudurtup vermiyorsun dedi itiraz ediyorum diye sonra onu itince bir. Kaç drfa daha denedi yine yapmadım o bu karakterde biri olmasaydı izin verirdim her insan böyle şey yaşasın ister birde bu sdam evlenceğin kişi düğüne 4 ay nikaha iki ay kaldı sonucta
Aynen öyle biliyor
Bu arada kapalısın istersen burdan yazma artık millet okumasın sohbetin devamını arkadaşça mesajdan yaz istersen sonra engellersin istersem rahat etmek için tabi sorun olmazsa
İsmin gözükmüyor
Peki seni soymasına sen mi izin verdin zorla mı yaptı
Sen gizliden çıkta yazıyım ben ya da soruyu beğen benim ismim gözükmez
Yok o zorlamadı yapmak istedi izin verdim sonrada ittim bunun intikamını almak için kendi bana bu şekil davranıs sergilemeseydi eskisi gibi sevişebilirdi bende o öfkeyi böyle cıkarttım ondan
Beğen hadi soruyu ben yazınca geri kaldırırsın ya da gizliden çık yazınca tekrar gizlenirsin
Soyduktan sonra ne oldu peki emmesine filan izin vermemişsin çünkü
Güzel bir öfke çıkarma yöntemi ama bununla evlilik nasıl olur hiç bilmiyorum
Bana sürtmek istedi daha öncede sürtme olmustu zaten yine istedi izin vermedim
O an güzel bir intikam olmuş bence
Sürttüğünde nasıl dayanıyorsun peki daha ilerisi olmaması için
Çok hırçınlaştı mı peki sen izin vermeyince kaç günden beri denk gelemiyoruz
Sence bu düğünün olmama ihtimali hiç mi yok
Evlimisn