Hem evin kadini hem erkegi olan kadinlar?

Evet böyleleri var mı?

Bende 5gun ofisten full time calisiyorum. Evleneli 2,5ay oldu.

Evin yükü bende genel olarak. Ben daha cok yemek yaparim, evin alisverislerini buyuk kucuk alisveris olsun yuzde 95 bende hep. Esim haftanin 2-3 gunu evden calisiyo ve yaparsa 1 gun yemek yapar 1-2 haftaya bir. Onun disinda bulasik falan toplar bazende cok birakir. Hic bana gidipte esim sunu sever eder diye fazla bisey almaz sevdigim seyleri bildigi halde. Ben ona hep alirim. Simdi ramazan oldu bendr onunla birlikte tuttum gittim hep sevdigi redbull, pasta vs hep haftanin 2-3 gunu alirim evdede yaparim.

Benim borcsuz arabam var onun benzin masraflari bende birde evin mutfak masraflari ortak. Esim evin taksidini öduyo bide benim arabamin garajini…

haftasonlari olur desemde gidelim edelim hep ya gec kalkar ya da kalkar tavir yapar gibi hareketlerde bulunur isteksiz kalkip alisveris vs yapmak icin. Bende hep kalkar kendim gider yaparim sonra gel evi topla et. Evde camasir at. Haftasonlatim haftaici gibi cok yorucu ve mutsuzum, kac kere konustim kavga eyyik Yine ayni. Belki kucuk problem gibi gözukebilir ama öyle degil cok yipraniyorum. Sevetek yemek ekmek yapiyorum ama karsiligni asla almiyorum Hic bi konuda. Para konusunda gururluyim az param olsada kimseue boyun egmem. Bu ay maasim az geldi hastaliktsn dolayi öyle olsada Hic sormadi sormaz Elin nasil diye…

nasil ustesinden gelicem? Seviyorum ama artik versigi degerli gördukce sevgim azaliyor

Güncellemeler
+1 yıl
Hamile degilim adetim geldi bugun
Hem evin kadini hem erkegi olan kadinlar?