Tiktokta kızları mı izlemiş kocam?

Son zamanlarda eşim TikTok kullanmak için bana söyledi, dedi ki ben indireceğim dedi. Ben de hani tamam dedim, yani TikTok'u pek bilmediğim için daha önceleri hiç kullanmadım. Yani ilk defa indirdim diyebilirim. Şöyle ben kaldırdım, buna böyle bir canım edip izin verdim ama ben sürekli TikTok'a girdiğimde baktım ki hep ana sayfada böyle kızlar var. Ama öyle normal kızlar değil, baya baya çıplak kızlar var hep. Her türlüsünden biri, çeşit çeşit canım canım insanlar var. Ondan sonra neyse ben bu durumdan rahatsız oldum. Sonra bu dedi ki ya hani alt tarafı dedi ben video atıyorum dedi, ben kendi videolarımla ilgileniyorum, kızlardan bana ne falan dedim. Hayır dedim, ister istemez sonuçta görüyorsun dedim. Bu beni rahatsız ediyor, görmeni istemiyorum, sil dedim. Bu da ağız burun eğerek böyle hani istemeden gitti, sildi. Ama nedense bana birkaç gündür TikTok'tan hiç yani izlemediğim kızlar mesaj bildirimi geliyor bana. İşte üstte etkileşim mesela örnek veriyorum Ayşe'yle etkileşim kurdunuz. İşte bir fotoğraf paylaştı ya da ertesi gün başka bir kız geliyor. İşte ne bileyim Fatma işte şöyle şöyle paylaştı, etkileşim kurdunuz. Bak direkt orada etkileşim kurdunuz mesajı altına da bir gönderi paylaştı diye şey geliyor. Ama birkaç gündür kocam bunu silmişti. Ben de girmiyorum, kullanmıyorum. Bu etkileşim nasıl oluyor? Ona da sorunca zaten yalan söylemekten artık şey gelmiş ona, artık yani çarpılma noktasına gelmiş sürekli yalan söylüyor. Ama bana da yemin ediyor. Hani bir taraftan da bakıyorum uygulamayı da kullanmıyor. Bu son birkaç gündür bana bu kızların bildirimi niye geliyor anlamadım ki.
Tiktokta kızları mı izlemiş kocam?