Şu soru bu kız güzel bana bakıyorsa altında bir şey vardır diye geri çekilir misiniz? Geçenlerde furpa markette form doldurmaya gittim. orada şube müdürünü gördüm. Bana gayet iyi saygılı davrandı yardımcı oldu. Ama pek yakışıklı değil hatta hiç değil. Ama baya numaramı istedi watshaptan mesaj attı bir kere falan sonra ikinciye atmadı. Ben o kadar çirkin değilim tamam azıcık kilolu olduğum için çok aşırı güzelde değilim ama renkli gözlü sarı saçlı çirkinde değilim. Bu yüzden geri çekilmiş olabilir mi aşağıya resmimi bırakıyorum. İkinci dileğimde şu lütfen benim için tüm enerjinizi gönderin Tayfun sözlüsünden ayrılsın yine boşlukta kalsın ve beni arasın kısacası bana geri dönsün.
Güzelliğinden dolayı geri çekildiğini sanmıyorum çünkü göz korkutacak kadar mükemmel bir güzelliğin yok. Normalsin. Bir de yazıktır sözlüsünden ayırmaya sakın uğraşma. Bırak mutlu olsunlar mesaj atmadiysa da seni istemiyor zaten peşine düşme aralarını bozma.
Erkek olduğum için hiç bilemeyeceğim için soruyorum. Gerçekten erkekler her fırsatta size numara, what'sapp ya da tanışma vs mi soruyor. Size göre kendini geri çekip sormayan erkek ile soran erkek arasında ne gibi fark hissediyorsunuz?
Yazılarına bir bak istersen. Seni döven ve şey yapan bir adama tapıyorsun. Tekrar aynı şeyi yapması için adamın nişanlısından ayrılmasını istiyorsun. Adamı her yerden rahatsız ediyorsun. Evinin önüne gidiyorsun. Sence zihninde sorun yok mu
Lütfen ya ne sevgisi. Hayır anlamadığın şey şu. Senin etrafında aklı başında hiç kimse yok mu. Sen ne yapıyorsun diye seni uyaran ya da sana engel olacak biri yok mu.
Var çok var dinleyen yok o beni dövünce ben aşırı mutlu oluyordum ama başkası değil sadece o bir kere göz damarlarımı inciltmişti gözüme yumruk atmıştı aşırı güzeldi mesela
Sarışın renkli gözlü olmak illa güzel olmak demek değildir. Yüz icin bahsediyordum bunu. Güzellik yüz yapısı, hatları, uyumu vs vs bir bütün halindedir yoksa saçının gözünün kaşının rengi güzelliğini belirlemez. Esmer olup da cok güzel olan kızlar da gördüm.