Erkekler zamanında çok güzel şeyler yaşamış ve onu çok seven kıyamayan bir kızdan ayrıldığı için pişman olur mu. Yani bu hayatına birisi girince mi olur sizce. Sevgilim benden ayrıldı ikimizde çok seviyorduk 1 aydır ayrıyız. Ama bazı konularda hevesim kalmadı bir daha beraber olursak bu kendimizi kandirmak olur dedi ve bıraktı.
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Elbette olur gerçekten kaybettiğinde. O kız hayatına bakıyor mutluysa hayli hayli olur. Lakin kız onu bekliyorsa zaten ceptedir neden olsun?
Bende ona hep beklediğini çok sevdiğimi soyluyorum salak gibi belki döner diye. Ters etki yapmam lazım yani değil mi
Böyle yaparsan sadece dönmesini beklersin
O zaman ilgilenmeyimn hiç hayatıma bakiym bakabildigim kadar 😔😭
Ama öyle oluyor insan zor kazandığının değerini daha iyi anlıyor, kolay elde ettiğinde aynı heycanı hissetmiyor.
Kendine saygın olsun kimsenin yedeği değilsin üstüne düşeni yapmış sevmişsin. Her insan sevgiye hasret olur elbette, zamanında değerini bilmediği için üzülür. Burdaki boş yorum yazanlara bakma gerçekten sevdiysen ve hayatına başın dik mutlu devam edersen döndüğünde affetmezsen pişman olur. Kim zaten habire dibinde olsan seni seviyorum diye sayıklayan birini kaybetmekten korksun o orda zaten?
@KimeÇektimBen yani ne yapmam gerekiyor sizce
Zor kazanmak demeyelim de kaybedip hayatına devam ederse, mutlu olursa herkesi pişman edebilir @KimeÇektimBen
Çok doğru söylüyorsun ya. Simdiye kadar hiç böyle olmadık askere gitti ve geldiğinden beri aşırı farklı bir insana dönüştü istemiyorum seni diyor başka da bsey demiyor. En iyis uzak durmak ondan
Haketmediği değeri verme içinden çok sevsen bile bunu ona hak ettiği oranda göster, insan birini çok sevip sürekli peşinde koşunca ona seni çok seviyorum sensiz yapamam deyince kendi değerini alçaltıyor. Bu da beklediği heycanı vermiyor insana, evet çok sevilmek guzel birsey ama bazen birini kaybetmekten korkmakta kırdığında pişman olmak ta istiyor.
Değerli biri oldugunu ona göster
@KimeÇektimBen çok doğru diyorsun. Ona geçen gün mesaj atmıştım mesela yazma bana bir daha bsey dedim deliye döndü ikidebir yazmaya vasladi ne oldu bsey mi oldu diye. Dun dedim seni çok seviyorum engelledi beni sonra engelimi kaldirdi 1 saat sonra bilmiyor o da ne yaptığıni ya
Benim dedigime cikiyor kardes
Tamam, siz dediniz önce
Sana yazmadım onu yazdiklarin dogru
pişman olmaz pişman edilir knk boşuna 3 altın kural yok dene köpek et
Nasıl peki ben bilmiyorum ki
basit 3 altın kuralla ınternette bulamaz ısen bana yaz anlatayım tek tek he sacma ıse bas engelı net
Yenisini bulursak unuturuz bulamazsak eskilerde birşeyler ararız. nankörüz birazcık kedi gibi.
Bu öyle değil ama ya bir şey bende bittiyse bitmiştir diyor çok farkli
neden uzulsun .
bırsey var kı ayrılmıs.
hersey ıyı olsa ne dıye ayrılsın .
Ne kadar çıktınız peki ve niye ayrıldınız
2 senedir çıktık. Askerden geldi istemiyorum artık dedi hevesim kalmadı dedi ayrıldı sebebi bile yok yani
Peki birlikte oldunuz mu hiç
Hayır sadece öptüm ve elini tuttum başka bsey olmadı
Niye olmadı
Evlenmeden istemediğim için
Yaşlarınız kaç peki ve sen kapalı mısın
Yok ben açığım 20 yaşındayım o da21
Peki nerde yaşıyorsunuz
İstanbul da
Peki birlikte olmak istedimi hiç
Evet kardeşim istedi
Peki öndenmi arkadan mı istedi
Cevap