Fbudy gibi olduğumuz biri var bir aydır ve kendisi benim ilkim oluyor. Geçen gün yakınlaşmadan bir süre sonra bir anda çok kötü bir çocukluk geçirdiginden
eskiden babasi vefat etmeden çok zengin olduklarindan ki bu dogru
7 göbek antebin zenginleri olduklarindan asil aileden geldiklerinden falan bahsetti
bunu ego için yapmadi bu arada asiri alçak gönüllü biri
ama bir anda böyle konuya
girmesi bana garip geldi
beklemiyordum
ne guzel anlatiyordu sonra is
telefonu geldi bölündü peki
neden bunlari anlatti ki sizce bu kişi evli bu arada ama karısıyla araları yok
eskiden babasi vefat etmeden çok zengin olduklarindan ki bu dogru
7 göbek antebin zenginleri olduklarindan asil aileden geldiklerinden falan bahsetti
bunu ego için yapmadi bu arada asiri alçak gönüllü biri
ama bir anda böyle konuya
girmesi bana garip geldi
beklemiyordum
ne guzel anlatiyordu sonra is
telefonu geldi bölündü peki
neden bunlari anlatti ki sizce bu kişi evli bu arada ama karısıyla araları yok
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Çok fanfini yapınca. duygallasiyor insan , robot dgil kimse
Fblikte eninde sonunda bir taraf duyguya dönüşüyor
Benim buddy böyle olmuştu ilişki istemedim bari pompa yapalım dedi , kocası ile bakireee evlenmiş amanadam hiç silkemiyirmus ,
6. aydann sonra felan canım canım sahipleniyor kıskanıyordum , duygusallasiyirsun sonra o da ablatmaya başlıyordu
Bu işler boru değil
Şey aninda aciyor dediğimde acır aşkım acır normal falan diyor iki defa bu şekilde aşkım dedi ama normalde demezdi
O anda g. t istersen tamam veririm der çık şey yapma
Haaa birde Süreyi uzatmaya çalışıyorduer 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Yoo gayet kendisinde oluyor kendisini kaybetmiyor. Ayrıca hayır zaten erken bsalması yok uzatmadık bir durumu yok yani zaten benim ilk ve ikinci girişten bahsediyoruz
Ya işte konuşma süs diyecek halı yok ya , o anda geçiştirmis işte
Hayır şevketli davranıyor
Şehvetli demek istedin dimi Şevket kim aqqk cimaaa yapıyorsunuz normal
Şevkat
Anladım tamam
Yani neden aşkım diyor ki
O an s.. qiyo ya seni ondan diyo , sen ne istiyorsun memnun değil misin
Size bir şey sorsam o benim ilkimya brn onu elimle bsaltıyorum ve çok güzel yapıyorsun tam istediğim gibi yapıyorsun ya dedi. Nasıl hemen öğrendin ya falan diye de çoştu ben ona yaparken bu iyi bir şey mi beğeniyor yapışımı. Skso çekerken de sen nasıl da seksi bir kız oldun böyle demişti bir defasında
Zevkten diyor onu yahu , elle nereei iyi olcak 🤣🤣🤣 el değmeden sadece ağızla çok güzel oluyor, seviyo işte seni saftrik sagggsocu seni
Sadece züktüğü biri olmanın yanında sohbet arkadaşlığına taşıyor ki bir gün sinir olup karısına durumu anlatma başı derde girmesin
Alakası yok
eveet öyle
Size bir şey sorsam o benim ilkimya brn onu elimle bsaltıyorum ve çok güzel yapıyorsun tam istediğim gibi yapıyorsun ya dedi. Nasıl hemen öğrendin ya falan diye de çoştu ben ona yaparken bu iyi bir şey mi beğeniyor yapışımı. Skso çekerken de sen nasıl da seksi bir kız oldun böyle demişti bir defasında
Sen onun için farklı bir heyecansın , yasak olduğundan farklı geliyorsun ona. her yaptığın şey daha çok zevk veriyor , evliyken tercih edilmek daha erkek olduğunu hissettiriyor ona. sende yaptığından mutlu ol daha isteyerek yap diye övüyor seni
boşalan erken farklı bir ruh haline giriyor. sorgulamaya başlıyor bazı şeyleri
Neyi sorguluyor kendi çocukluğu ne alaka
neyi sorgulayacağını bilemezsin. diyorum ya değişik bir ruh hali. çok alakasız bir konuda da konuşabilir.
Boşalfıktan bir birbuçuk saat sonrasıydı o an hemen değil
bilemem
Hayatı sorguluyoz bir iki saat normal
Şey aninda aciyor dediğimde acır aşkım acır normal falan diyor iki defa bu şekilde aşkım dedi şevkatle ama normalde demezdi
Der çok anlam yükleme