Fbudy gibi olduğumuz biri var bir aydır ve kendisi benim ilkim bunu biliyor. Geçen gün yakınlaşmadan bir süre sonra bir anda çok kötü bir gocukluk geçirdiginden
eskiden babasi vefat etmeden çok zengin olduklarindan ki bu dogru
7 göbek antebin zenginleri olduklarindan asil aileden geldiklerinden falan bahsetti
bunu ego için yapmadi asiri alçak gönüllü biri
ama bir anda böyle konuya
girmesi bana garip geldi
beklemiyordum
ne guzel anlatiyordu sonra is
telefonu geldi bölündü
neden bunlari anlatti ki
eskiden babasi vefat etmeden çok zengin olduklarindan ki bu dogru
7 göbek antebin zenginleri olduklarindan asil aileden geldiklerinden falan bahsetti
bunu ego için yapmadi asiri alçak gönüllü biri
ama bir anda böyle konuya
girmesi bana garip geldi
beklemiyordum
ne guzel anlatiyordu sonra is
telefonu geldi bölündü
neden bunlari anlatti ki
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sanırım sana güveni fazla sana anlatıp rahatlamak düşüncesi ile anlatmıştır.
Size bir şey sorsam o benim ilkimya brn onu elimle bsaltıyorum ve çok güzel yapıyorsun tam istediğim gibi yapıyorsun ya dedi. Nasıl hemen öğrendin ya falan diye de çoştu ben ona yaparken bu iyi bir şey mi beğeniyor yapışımı. Skso çekerken de sen nasıl da seksi bir kız oldun böyle demişti bir defasında
Sana daha çok övgüler yapmıştır anlatamadığın değil mi. severek yaptığın için. anlat istersen.
Duygusal bağ kurmaya çalışıyor. Klasik erkek itemi yersen.
Neden böyle bir bağ kurmaya çalışsın ki
Elinde tutmak için veya duygusal boşluktadır en iyi ihtimal.
Sizinki dertbody olmuş
Dertlendiğini sanmam
Bir ayda s3n tam bir şeylere alışmışken işi duyguya bogmasi saçma
Size bir şey sorsam o benim ilkimya brn onu elimle bsaltıyorum ve çok güzel yapıyorsun tam istediğim gibi yapıyorsun ya dedi. Nasıl hemen öğrendin ya falan diye de çoştu ben ona yaparken bu iyi bir şey mi beğeniyor yapışımı. Skso çekerken de sen nasıl da seksi bir kız oldun böyle demişti bir defasında
Özele gel istersen
Duygusal bağa yakalanmış :(
Benim ilkim o, ondan mı acaba
Olabilir, yani erkekleri anlamıyorum. Eğer fb iseniz duygusallığa normalde çok yer vermezler bence bu arkadaş sana duygusal olarak yaklaşmış olabilir
ya da bu kızı duygusal olarak kendine çekmeye çalışmış
Niye öyle çekmeye çalışsın?
Devamlılık istiyor demek ki
@ertekinst olabilir ama ters etki de yapabilir sonuçta bunu bilemez
Genelde böyle olur bende erkeğim az çok ne yapmaya çalıştığının farkindayım
@ertekinst kendine bağlamak istiyor diyorsun yani
Evet elde tutmak için kendisi de biliyor gözünü karartip cinselliği sadece zevki için yapan bir kadın daha iyisini bulursa onu terk edeceğini düşünüyor
@ertekinst eğer böyleyse kaç kızım kaç, erkeklerden korkulur cidden
Niye korkuyorsun özgür iradenle bitirmek istediğin zaman bitirebilirsin yani o manipüle etmeğe çalışabilir önemli olan bu arkadaşın ne düşündüğü ben bu manipulelere gelmem diyorsa ve cinsel hayatında mutluysa devam etsin
Cinsellik araba kullanmak gibi bir şey zamanla pratikleşiyorum de 🤣
kaç yaşında Olgun mu genç mi
35 ben de 27
Seni sevdiği için
Evet iyi bir şey
Fbudy nedir
dertleşmiş
Aranızda ilişki oluyo demi düzenli
Yani bir aydır evet
Yaşın kaç ya bişey sorucam bizde İlk yapcaz zormu
Herkes Zor diyorda
Antepli misin