20 gün once ayrildik. Engeli bastı açıklamasız gitti. Simdi "bana bir özür borçlusun" diye mesaj atmış, görüldü attim cvp vermedim. 1 gün sonrada her türlü engeli acmis diğer yerlerde. Şimdi ne yapmaliyim? Benden adım mi bekliyor, ikinci yazmasını mi bekleyim, iliski koclarina göre ikinci yazmasindan sonra cevap verilir diyorlar, doğru hamle nedir
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Sende bir hata sezmiş kızmış ve engellemiş, sonrada senden yazmanı bekliyor, kendisi guruna yediremiyor. Seviyorsan ara bence.
Beraberken cinsellik sonrasi engelledi kaçtı benden sonra barıştık, bu sefer ekmeye başladı ilgisi kesildi en son engelledi. Hata yapam oydu
Cinsel ilişkiye girip ayrılan erkeği kadın olsam affetmem, Demek ki beğenmedi ya da amacı sadece cinsel birleşme derim. Her ne kadar barışsan da Ayrılman iyi olur, Sadece yaşanmış olarak kalır.
Beğenmedi değil, beğendi, fakat cinsel iliski sonrasi bi yere gitti ve ben gec oldu beklerken evde panik oldm ve aradm onu ve yazdim, bundan hoşlanmadı ve yüz üstu bıraktı beni
Seven insan sadece onun için aramamazlık yapmaz, hem de ilişkiye girdiği biri ile, Panik olsan bile seni rahatlatmalı.
Bana göre sadece seni kullandı.
Evet bu da doğru, sonrasindan 5 gün geçti doğum gununde baristik ve yakinlasma olunca yine bahaneler üretti. Simdide anlaşılan dönmek istiyor. Fakat artik kendi ülkeme dondum tr de değilim. Yinede dönmek neden istiyor sence?
Bence kendi ihtiyaçlarını senin üzerinde gideriyor, sende mutlu oluyorsun o an, sonrada bırakıyor gibi.
O öyleydi belkide fakat artk almanyaya döndüm ben. O turkiyede. Ama hala peşimde gibi. Beni özlediğini düşünüyorum ve ben artık iletisimi kestiğim icin bu onda etki yaratmis olabilir. Döndüğüm halde neden iletisimi ariyor
Buluşamayacağınıza göre aramaması gerekir. Ama seni ikna edip dönmeni sağlar mı bilemem, Bazı kadınlar duygularına yenik düşüyor.
Işte bunu sorguluyorm ben. Bulusamayacgimizi bildiği halde neden bu bana özür borclusun mesajını attı?
O seni kullandı, neden özür borçlu olacaksın ki, cevap verme zaten başkalarını bulur öyle insanlar, sizi kullanmak istediğinden emininim. ya da senden maddi bişey bekliyor kimbilir.
Maddi durumu benden cok daha iyi. Bu yüzden zaten bana zarar veremez diye düşündm çünkü yurtdisindan olduğum icin genelde farklı yaklasiyorlar ama bizde böyle bi durum yoktu. Ayrica ben bakireyim, biz sadece sevistik ve tatmin ettk birbirimizi tabi ama birlikte olmadik tam anlamiyla. İşte benimde merak ettiğim bu konu, ben artk turkiyede değilim, bakireyim, ve neden hala iletisimi ariyor?
İşte nedenini sende biliyorsun, bakiresin, çoğu erkeler elde edemediklerini almak için uğraşırlar, sonuna kadar gitmek isterler ( ne varsa sonunda) bunun içinde olabilir. Yinede tam olarak tatmin olamazsınız hele erkek için daha farklı.
Konu su an tatmin olup olmamam değil ki güzel kardeşim. Su an konu BEN NE YAPAYIM YAZAYIM MI CEVAP VEREYIM MI VERMEYIM. MI. ONU PISMAN ETMEK İSTİYORUM COK AMA COK UZMEK İSTİYORM
Susmak en kötü cevaptır, Yazdıklarını okumadan sil ve engelle bence, üzülmesi için ona yazma bir müddet örneğin bir ay yazmadığında ne olacak.
Ama arada yazarsan pişman olmaz aynı hareketi tekrar yapar. Üzerine çok gitme ve yokmuş gibi hareket et.
Evet o zaman doğru yoldayim değil mi. Görüldü atıp sustum. 1 gün sustu. Simdi engel açtı whatsappta. Böyle böyle level mi atlayacak hirs yapip sence? Bu kız deli gibi pesimden kosardi ağlardi yazardi hakaret ederdi neden derin bi suskunluk icinde diyomudur veya dermi yani? Yarin 2. Gun olcak ben susali.
1-2 gün çok erken henüz, Görüldü atma direk engelle mesajı gelmesin,
Ama dediğin gibi, sen onun peşinden koştuğun için sana her tür tribi atar,
istediğini yaptırır. Sen ona değil o sana muhtaç olmalı, sabret sadece bir kaç gün az uzun süre böyle yap.
Tamamdir. Zaten 3 haftadır ben görüşmedim engellediği günden itibaren yazmadım aramadim mesaj atmadim. O feyk hesaplardan denedi dönmeyi, kendi hesabindan hikayelerime bakti ilk hafta ayrıldıktan sonra herseyi denedi ama bana yazmadı direkt olarak. Bakti dönmüyorum kendiliğimden en son böyle denedi. Yine yazmadım. Artık beni bitirmiş onu kaybettimi düşünüyor bence. simdide whatsappta engeli açtı ama yazmadi Niye cvp vermiyorsun diye. Bence çözemiyor su an durumz
3 haftadır ayrıldınız ama yazmadım dedin.
Az öncede arin 2. Gun olcak ben susali. demiştin. O kesinlikle senden faydalanacak sadec kendi çıkarları için seni sevse seni ikna eder, senin ona karşı söylediğin sözlerden sonra umut etme ve cevap verme bitsin,
Başka erkek mi yok boş ver kafanı yorma o kadar, SAdece hevesmiş geçti gitti diye düşün. Hatta whatsapptan sen onu engelle, üzerine gitme derim.
Yanlis anlaşılma olmus. Evet o dün yazdı ve ben 2 gündür görüldüde biraktim susuyorum demek istedim
Konuşmayalı 3 hafta oldu
Ayrica benim duygularım ve sevgim sonuna kadar gerçekti.. İşte maalesef söylediğiniz kadar kolay olmuyor.. Ben sadece bu defa farklı ve doğru davranmak istiyorm
Ona söylediğim o. Laflardan kendi eseri. Ben turkiyedeyken bana cehennemi yasatti
Günaydın:
Senin yaptığın olması gereken, Hatta görüldü bile bırakma.
O kadar Sana kötülük yaptı, işte hala niye konuşmak gibi bir şey ihtiyacın var. Bırak böylesi daha iyi olmuş,
Demiştim önceden sadece o erkek yok, daha belki de çok iyileri olacak. Daha çok kıymet veren, değer veren insanlar var.
Kadınlar bir mendil değil, kullan at misali.
İşim bitti o ne yaparsa yapsın olmaz öyle, Adam bir empati kurmalı.
O nedenle unutması çok zor olsa da kafandan sil, zaten uzaksınız bir daha görüşme.
Evet sana cok hak veriyorum. Sabah beni aramis bu arada. Çıkmadım ama cevap verdim "Günaydın, aramışsın şimdi gördüm kusura bakma, müsait olunca tekrar arayabilirsin" diye bi mesaj attm. Yani onu cokta takmiyormusum gibi. Goruldu atmış tekrar aramadi. Bi daha aramazsada engellerim artik yapacak bisey yok. Onu aklımdan zaten sildim ben merak etmeyin
Aklından silmemişsin Ona tekrar arayabilirsin değilde arama beni demen gerekirdi,
O nederse desin sen hala konuşmak istiyorsun.
Geri arama niye arıyorsun ki.
Hal bir ümit var sende onu çok istiyorsun. KAbulleniyorsun onun yaptıklarını, bu kadarda düşmeyin.
Kabullenmiyorum geride istemiyorum. Yemin ediyorum ki yoksa onu terslerdim. Bende biraz farklı oluyor. Birini isteyince bu dediklerimi yapiyorum tersliyorm hakaret ediyorum. Ama artık uzaklastiysam duygu olarak bu sekilde cevap veriyorum. Bende biraz Avrupa kafasi var üzgünüm. Türk kızları gibi düşünemiyorum. Peki simdi ki hamlesi ne olacak sence Türk erkeği olarak sen daha iyi anlarsin. Simdi aramadi görüldü attı hala beni istiyor moduna mi girdi? Veya ne yapacak simdi? Ararsa zaten soyleyecegim onu istemediğimi
İstemediğini söylesen bişey farketmezki, birkaç güzel söz ile seni kendine bağlar.
Onun yerine ben olsaydım,,,
Seni fazla dikkate almaz canım sıkıldığında seni arardım, bazen işim var meşgulum derdim, bir iki güzel söz.
Sonra eğer ihtiyaçlarım var ise senden isterdim, nasıl olsa hayır diyemiyorsun. Baktım senin sözlerinden sıkıldım bir ara engellerdim.3-5 gün sonra nasılsın canım derdim.
Çünkü sen Erkeği çok istiyorsun vazgeçemiyorsun. Türk yabancı farketmez. Kendi onur ve kuralların olmalı. Seni istemeyeni bekleme, ne derse desin boşvermelisin.
Düşündüğün gibi biri değilim maalesef :) bu dediklerinin hicbiri olmazdi emin olabilirsin. Onu gerçekten de istemiyorum artik. Sadece burnu sürtsn istiyorum. Bunca seyi yapan insan aci cekmeli bedel ödemeler hepsi bu
Bisey sorucam, simdi 4 saat geçti cevap vermedi dönmedi bi sonraki asamada ne yapmaya çalışıyor sence?
Bu yazdıklarını uygulamak için Seni aradığında konuşmayacaksın, cevap vermeyeceksin. ama sen konuşuyorsun.
Onun arayacağı veya aramayacağı beklemeden ilgilenmeyeceksin.
Yok görüldü yapmak, Whatsapptan her yerden engelleyip silmen gerek.
Sessiz kaldığında en büyük acıyı vermiş olursun.
Bir empati yapsan, Örneğin Sen herşeyi yaz karşından ses çıkmazsa çok kızarsın dimi veya yazdığını okumasa en büyük acıyı sen çekersin galiba.
Sende öyle yap, aklına getirme konuşma yazdıklarını görme ve engelle.
Bu sayfada çok sohbet şeklinde yorum oldu siteden şikayet gelebilir.
Kendi kafasına göre hareket ediyor, canı sıkılınca seni arar ya da aramaz. Senin anlayacağın seni fazla dikkate almıyor, sadece eğlence gibi görüyor, bence.
Tamamdir yorumun icin teşekkürler öyle yapicam ve şimdi engellicem. Benim niyetim içimdekileri ona söylemek onunla bu konuyu konuşup rahatlamakti ama anlasilan onun derdi gercek anlamda aramak değil. Teşekkür ederim sana. Bu arada instagram falan var mı sende
Aynen bu yazdığın gibi yap çok iyi olacaktır. Konuşma boş ver.
Rica ederim. (brs_mehmet)
Belkide bir konuda onu hayal kırıklığına uğratmişsındir çünkü hem senden özür bekliyor hemde seni unutamamış gibi
Cinsellik yaşadıktan sonra bana mesafeli davrandı, seviyormuyum bilmiyorm dedi sonra engelledi kaçtı. Aci ceken bendim ve o hayal kırıklığına ugeatti
Ovvv, çok kötü olmuş. Bence böyle bir insan için uğraşmaya bile değmez.
Evet korkunç günler yasadm
Canım kendine yazık etme lütfen kendi değerini bil
Öyle yapıyorum artk ve hafif hafif pesimden geliyor
Onu cok sevdim ve pisman etmek istediğim icin cvp dahi vermedm, bu defa engelleride acmis bugn. Hala bekliyor bence ama iliski kocu ilhan uckan, ikinci yazmasini bekleyin diyor. Sence yazsam mi yazmasam mi
Asla yazma, çünkü sana bedenin için mi yoksa sen olduğun için mi değer veriyor bilmiyorsun. Eğer ki yazarsan seni cepte görcek
Evet bunun farkindaym. Bakalim bekliyorm. Aradan 1,5 gun geçti tutuyorum hala kendimi. Dün yazmayınca bugn engel kalktii. Büyük ihtimalle yarin da arar veya yazar bilmiyorm, ama bir kez daha dener diye dusunuyorm. Instagram dan kadınlar eklemeye devam ediyor. Sanırım yerimi doldurmuyor kimse
Başka kadınlarda hâla gözü varsa demekki herkesin sadece bedenine deger veriyor, bak guzelim eğer sana sen oldugun icin deger verseydi emin ol hergun seni dusunmekten telefonu alip baska kadinlari eklemezdi😕
Kesinlikle haklısın, bundan bisey olmaz biliyorum ama en azindan pisman edebiliriz diye düşünüyorum. Goruldu atınca hafiften geliyor gibi oldu. Lütfen yardm et bana ki haddini bildireyim çünkü ben yurtdisinda doğup büyüdüm kafam basmiyo Türk erkeklerine :((( su an almanyadayim döndüğümu biliyor
Türk erkeklerinde şoyle bir özellik var bir ilişkiye girdikten sonra o kiz onların canini sıkarsa ya da soğursa o kiza h@yat kadını diye iftira atabiliyorlar. Güzelim hiç uğraşma engelle onun sana yasatyigini yasat engelle ya nolcak. Hayatta birşeylerden vazgecki daha iyilerine yer açılsın.
Simdi söyle tam anlatamadm ben sana ama ben bakireyim. Ve biz herseyi yasadik ama tam birlikte olacak kadar güvenemedm ona. Yasim bu arada burada yazdığı gibi değil nedense yanlis cikmis. Yani diyeceğim o ki, cok istedi ilkim olsun ama ben musade etmedm tabi onun haricinde hep sevistik ve tatmin ettk birbirimizi ama bunu yaparkende hep beraber uyuduk sabahladik ve beni sevdiğini defalarca söyledi... Yani inan bilmiyorm... Uzaktayım artik. amaci ilgi görmek mi. Yazaym mi yazmaym. Mi bilmiyorm
Hmm anladım, sende özür beklediği konu sence bu mu?
Hayir. Hakaretler yazdim bir sürü ona çünkü kuzenime yazdi gecen hafta, ya bana ulasmak icin oyundu ya da kuzenime yürüdü tam anlamadik orayı, olay ordan patlak verdi bende yumdum. Gözümü açtım agizimi neler yazdim neler, sana doğum gununde hediye ettiğim parfüm basimin gözümün sadakasi olsun yeni avlarin icin dedim yeni ağlarında başarılar, beddua ettm her sabah ins aklina geleym işte tipik bir kadin kullanilmis psikolojisine burununce dediği seyler.
KUZENINE MI YURUDU? VE AYNI ZAMANDA BU ADAM BASKA KIZLAR PESINDEDE KOSUYOR? VE SANADA BIR YANDAN UMUT VERIYOR?
Bu adamda bence direkt karakter bozuklugu var her kadina aynı değeri veriyor ve her kadını sadece "kadın" olduğu için seviyormuş gibi geldi bana. Lütfen "ya bu ihtimalden yazdıysa" diye düşünme çünkü sana ulaşmak istesiydi direkt kuzenine beni onla konuşturur musun vb yazabilirdi YÜRÜMESINE NE GEREK VAR. Dediğim gibi hayatta birşeyelrden vazgeçki yenilerine yer açılsın.
Cok hakli ve mantiklisin. Ve öylede yapicam. Sadece su kapanışı gururumu yerden alarak toplayarak yapmaliyim anliyomusn? Onun pisman olmasini istiyorum yani en azindan kapanisi ben yapmak istiyorm. Yoksa biz zaten bittik. O cinsel olarak rahatlama yasadi bende sevgili adi altinda kandirildm. Herseyin farkındayım ama onu uzmek pisman etmek istiyorm. Sence tekrar yazar mi ve yazarsa ne diyim