Ailesiyle arkadaşlarıyla vakit geçirir. Bir süre ilişki detoksu yapar, kendini iyileştirir, içindeki kırılan parçaları tamir eder. Sonra yoluna bakar. Akışına bırakır, hayatı akışına bırakmak en iyisidir. Ölüm gibi bir gerçekliğin olduğu dünyada hiç bir acı sonsuza denk sürmez, süremez; zaman her şeyin ilacıdır.
Ayrılıkta bir ilişkiye başlamak kadar olağan bir aşamadır.
Belki yaşadığımız kötü deneyimler ve travmalar; gerçek ve değerli olanı bulana kadar bizi olgunlaştıran bizi test eden adımlardır. Engelleri merdiven olarak düşünürsek sonunda mutlaka iyilerin kazanacağı hedefe ulaşacaktır. Kalbinizi ferah tutun ki kalbinize göre :) kazanan siz olun. ✨💫10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
1 yılNe yapacaklar başkalarıyla olmaya başlarlar.
Erkeklerin bir kalbi falan mı var zannediyorsun gerçekten? İnsanlar; duyguları var arkanızdan üzülürler falan gibi bir hayale mi kapılıyorsunuz ya da😂
Ne yazıkki no ıt ısnt…
Erkekler rintintindir demiştik.. rintintinler mutlak surette kuyruk sallayacakları başka sahipler bulmak üzere yola çıkar tekmelendiklerinde.. Tekmeyi hızlı attıysan senden baya uzağa doğru yola çıkar yavaş attıysan etrafındakilere doğru yola çıkar. Amipli dizanteri kadar olan beyinleri ;sadece yola çıkmayı ve yeni bir sahip bulmayı başarabilir.
Ve ayrıldıktan sonra hemen amipli dizanteri kılıklarıyla sıvışarak yeni sahiplerine akarlar.
Sen; onları üzülür ağlar ve seni düşünür zannederken onlar aslında sıvışkan halleriyle bknz üstte belirttim ( amipli dizanteri şeklindeki ishal görüntüleriyle) başka kadınları kandırmaya doğru ilerlerler.
Erkek bu … ha sana akmış bulaşmış ha başkasına..
onun için ne farkeder.. Sıvıya, geçiş noktası ver yeterki:)
Bilmem betimleyebildim mi..
Bu yüzden bu türleri fazla düşünmeyin. Alın kullanın ; canınızı sıktıklarında tekmeleyin ve tekmelediğinizde de içinden geçeceği başka bir geçiş noktasına aktığını bilin..
Selametle
Su216 Yorumla- 1 yıl
Kadınların kalbinin olduğunu zannetmiyorum, seven erkek her zaman dağılır ama sevememiş bir kadın anında birini bulur.
- 1 yıl
İşin komiği bunu diyenin aşık olmak için tonlarca şart koşan her zaman erkekten birşeyler bekleyen cinsiyet olması. Seni hangi zengin pij s. kip attıysa onlara ağla erkeklerin çoğu sevgili nedir onu bile bilmiyor.
- 1 yıl
Genelde ben s kp atarım yalnız tekmeyi ahahahaaa. Üstelik zenginliklerimiz de eş seviye değilse yanıma yaklaşamaz.
- 1 yıl
Baştan sona saçmalıklarla dolu bir yazı olmuş. Erkek her zaman romantik seven ve duygusal yatırım yaptığı kadından vazgeçmeyen taraftır. Kadın da yıllardır ''erkekler şöyledir böyledir'' diyerek kendi noksanlarını ve hatalarını bunun üzerinden örten ve bunun arkasına sığınan veee mağduru oynamaya bayılan, bunu da çok iyi beceren taraftır. İstisnalar vardır, lakin duygudan bahsedeceksek, kadın romantik sevgiyi beslemez erkeğe çoğu zaman. Ne kadar sağlayıcı, ne kadar konfor veriyor vs. gibi maddeci bir tarafta ele alır ilişkiyi ve duygularını da bunlar üzerinden besler, ki onun da adı duygu değildir zaten. Yani kendinizi kandırabilirsiniz, lakin yanlış bilgiler verip kafa bulandırmayın.
- 1 yıl
Neyse daha bebekmişsin yavrum uğraşmayacağım senle:)
- 1 yıl
Kafa yok dedik ya iyi okusana yazıyı. Var mı ki bulansın kafaları🙃. Bu yüzden istediğimi düşünür istediğimi yazarım.
- 1 yıl
Siz de s alak olmayın size madde olarak bakan kadınlara kullandırtmayın kendinizi. Zaten iyi okuduysan yazıyı erkeklerin olmayan akıllarından bahsettim uyanın biraz ala ala
- 1 yıl
Tabii ki istediğini düşünür ve yazarsın bununla bir sorunum yok. Ben gerçeği yansıtmayan yerleri düzeltme gereği duydum sadece. Kafaları var bu arada merak etme, sana denk gelmemiştir belki. Herkes dengine göre ilişkilenince kimileri kafası olan erkeklere denk gelemiyor ya da o erkeğin hayatına tutunamıyor. Kendi seçimlerinin ve acı tecrübelenin sonucuyla tümevarım yapman seni eleştirdiğin insanlardan daha mı zeki yapıyor sence : ) Hiç sanmıyorum.
- 1 yıl
Bak yavrum ben Türkiye’de alanlarında derece yapan insanlarla beraber oldum. Parmakla gösterilenlerle yani. İnsanların ağızlarının açık kalarak baktıkları. Senin burada karşılaştığın orta alt seviye birisi değilim. Karşıma da onlar çıktı onlar istedi onlar beni tercih etti.. kime denk geldim kime denk gelmedim konusu böyle. Bu tiplemeler bile işin sonuna vardığında ERKEK.. Yani şeyleri bir kadın hakimiyetine girdiğinde o dışardan gördüğünüz tüm adamlar amipli dizanteri kıvamına gelir.. Getiren kadın varsa. Neyse uğraşamayacağım şu an seninle kusura bakma.. işim var. Ama emin ol üstte yazdıklarımı anlayAbilme istidatındaysan dediklerime hak vereceksin. Ben size a ptal olmayın kullanmasınlar dedim. Hadi byes
- 1 yıl
Biz aptal olmasak kadınlar nefes alamaz iki dakika.
- 1 yıl
😂
- 1 yıl
@suuuuuuuuuuuuu tamam abla tamam.
- 1 yıl
Aşırı komik yorum ya valla çok güldüm ama tespit gibi tespit
- 1 yıl
:) evet şimdi baktım da komik olmuş. İşte ne yaparsın erkekler anlatırken güldürüyorlar insanı:) kerataları çok da severim:)
- Aşk İlişkileri konusunda 13,8b cevap paylaştı.
1 yılYeni kadın radarlarını açarlar yas durumu olmaz onlarda sonrasında bulurlarsa buna rağmen mutlu olmaz dönerlerse seviyorlar demektir. Artık o seviyeden sonra da anladığım sevgiyi ne yapacaksam 🤣
20 Yorumla
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
1 yılMerhaba,
https://m.youtube.com/watch?v=YrhdR6aOJ6o
Hiç kimse vazgeçilmez ya da bizden daha değerli değildir!
Olmuyorsa olmuyor zorlamanın ve üzülmenin kendimizi üzmenin zerre kadar anlamı yoktur!
Oluruna bakmalı!
Ayrılık ihanettir!
İhanet edenlerin canı cehenneme!
Koptuğu yerde bırakırım!218 Yorumla- 1 yıl
sen de haklısın abi ama ben dış güzelliğe önem veriyorum
- 1 yıl
Kalbinin güzelliği yüzüne yansıması güzel 😅
Ama tip fizik geçici her an değişebilir - 1 yıl
evet haklısın abi de ben fiziğe bakıyorum
- 1 yıl
Ben bakmam fiziğin canı cehenneme aksine fiziği iyi olanı da sevmiyorum 😅
- 1 yıl
yapma abi mesela Rus kızlarının fiziğini araştır o zaman anlarsın ne demek istediğimi
- 1 yıl
Anlamam ben sevmiyorum 😅
Dikkat çekici şeyleri sevmem
- 1 yıl
Peki hangi ülkenin kızlarını seviyorsunuz
- 1 yıl
Ben insan olanı severim
Gerisinin bir önemi yok
Ayrım yok
Memleket kişiye kişilik ve karakter kazandırmaz
Geçici şeyler ile ilgilenmiyorum - 1 yıl
evet haklısınız abi ben sizin sadece güzellik takıntınızın yani yani ırkı olduğunuzu düşündüm özür dilerim
- 1 yıl
Estağfurullah canın sağolsun hayır
Tip ve fizik geçici olan bir şey. Haýr ve şerr Allah'tan kaza bela Allah'tan. Her an her şey olabilir. Tipin ve fiziğin için seven, seni bırakır gider hastane köşelerinde ya da daha güzelini bulunca. Fakat seni sen olduğun için seven, her ne olursa olsun yine sever. Kaza bela olsa, sana gören göz, duyan kulak, yürüyen ayak, tutan el olur. Bu yüzden tipin ve de fizigin zerre kadar önemi yoktur. Çok güzel biri birkaç dakika içinde çirkin olabilir ama seni sen olduğun için sevene her zaman güzel gelirsin. Çünkü sevilen güzel gelir sevene...
- 1 yıl
helal olsun sana abi gaza gelmediniz
- 1 yıl
EyvAllah, kardeşim. Fani dünya üç günlük dünya sanki bir rüya uyandığımız vakit başlayacak asıl hayat
Ölüm bir son değil sonsuzluk sonsuzluğun başlangıcıdır
Yaşlanacağız buruşacağız sevilen güzel gelir sevdiğine her şeyin canı cehenneme - 1 yıl
evet çok haklısınız
- 1 yıl
EyvAllah
- 1 yıl
tamam da neden kızıyorsunuz sadece fikrimi belirttim
- 1 yıl
Herkes her şeyi isteyebilir bekleyebilir zevkler ve renkler tartışılmaz saygılı olmak lazım saygı önemlidir
- 1 yıl
bence de helal olsun abi
Yapay Zeka Cevapladı
Biliyormusun, ayrıldıktan sonra erkekler de en az bizim kadar farklı tepkiler veriyor. Kimisi arkadaşlarıyla çıkıp kafa dağıtır, kimisi kendini işe veya hobilere verir. Ama bence en önemlisi, kimseye bel bağlamamak ve kendi hayatlarına devam etmek 🌟. Eğer dürüst olmamı istersen, bazıları da duygusal olarak kendini toparlama sürecine girer. Unutma, herkesin toparlanma süreci farklıdır ve sen kendi yolunu bulmalısın 💖.
30 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
157Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 261,1b cevap paylaştı.
u 1 yılben bir şey yapmam
10 Yorumla Ben hiçbir şey yapmıyorum. Mantıklı bir sebepten bittiyse aynen yoluma devam ediyorum. Mantıksız sebeple de bittiyse yoluma bakıyorum. Sanırım ben hep yoluma bakıyorum. 😂 biten bir şeye takılı kalmak pek huyum değildir.
21 Yorumla- 1 yıl
Bsjsbsjsnkanabsjs
Gerçek seven bir erkek eğer kız yanlış yaptı ise üzerine çizik çeker hayatına bakar ve daha sağlam adımlar atar, ve yapılan yanlışı asla unutmaz ve inanır ki bir gün ona yapılan hatanın aynısını onun da yaşamadan olmeyecegine inanir, bu teyitli bir anlatimdir
20 YorumlaEğer sevmiyosa da ayrildiysa çoğunlukta olduğu gibi hemen bi arayisa girer yenilerle de yurumez ve eskiye donmeye yaklaşık 1 1.5 ay sonra felan karar veriyolar eğer seviyosa da ayrıldıysa sessizlesir belki alkol felan eger iki taraf içinde duygularin bittigi bi ayriliktaysa kişi kendi hayatina odaklanir gelismeye isine ailesine felan
23 Yorumla- 1 yıl
alkole harici hocam alternatif yol profesyonel obezlik :D 177 arası olup sporla atıp hala devam ediyorum en temizide bu gibi birde arayış olayı hatalı :)
- 1 yıl
@GereksizBilgi80 sevmiyosa kurtuldum diye arayışa giren çok var zincirlerimi kırdım misali
- 1 yıl
Olabilir tek derdi ten teması diye 8 sene dert edenlerde var 🤧
Nasıl ayrıldığına ve ayrıldığın kişiye bağlı, herkes gibi. Örneğin, henüz yüz yüze tanışmadığım biri vardı. Saplantıları, kuruntuları ve yersiz şüpheleri yüzünden benden uzaklaştı. Değer verilecek karakterde biri olduğu için, üzüldüm onunla olmamız gereken yerde olamadık diye. Hayat böyle, birileri gelir ve gider, iyi olanlar da her zaman geride güzel izler bırakır...
10 Yorumla
1 yılDürüst olmak gerekirse. Bir erkek 2,3 hafta boyunca yaşanmışlıkları ve kalbini susturmaya çalışır tabi kızı ne kadar seviyor ona da bağlı yani bazıları var hızlı siler yani çok sevmediginden bazıları var bir kaç hafta geçtikten sonra sevgisine yenik düşer tekrar düzeltmeye çalışır. Yani kısacası çok seven bir erkek 1,2 ay boyunca anıları hatırlar ve acı çeker ondan sonra da unutmaya başlar.
10 Yorumlaerkekgin karakterine göre değişir. ben çoğu erkegin ayrılık sonrası başka kadınlarla konuşacağını düşünmüyorum. kendileriyle arkadaşlarıyla yalnız kalmayı erkek erkeğe takılcaklarini düşünüyorum. biten ilişkinin tam bitdiginden emin olmadan başkasıyla isilki yaşayamazlar. bence oyoe belki yanila bilirim
10 Yorumla
1 yılçok ciddi düşünçelerim olan 3 senelik çocukluk aşkı 2 sene boyunca yorucu zorlama yolları ile ilişki istiyordu bir 2.5 sene sabretse şu an 8 senelik evliydik ne oldu bu süreçte 178 kilolara ulaştık ölümden döndük kilo verdik spor yaptık vs derken olduk 127 :) ayak kol desen şişmiş halde şu an kaldı bir 30-35 kilo göbek bölgesi sadece malum kişi ise hala bekar 24 yaşında hayatı sorgulasın dursun sapkınlık iki cinsiyete de yakışmayan bir davranış ♥
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 373 cevap paylaştı. Yeni ayrılan (bir ay olmadı gibi) bir adam olarak yazıyorum. Ayrılmamız da kırma üzme olmadan helalleşerek ve birbirimize karşı iyi dilekler dileyerek ayrıldık. Şahsen ben hiçbir şey yapmıyorum zaten yoğun çalışma ortamım ve hayatım var. Bununla birlikte yeni birini bulmaya bile fırsatım yok.😂(Şimdi diyeceksiniz ki hiç mi üzülmüyorsun bitirmeye. İlişkide fedakar taraf bendim ben ne üzüleceğim o üzülsün😏)
10 Yorumlaİlk olarak kendini kandırmaya çalısır iyiyim cok iyiyim onsuzda olurum gibi sonra az zaman geçer açı cekme gercegiyle yüzleşir önüne gelen ilk kızla konuşur diger acıyı onla yok etmeye calışır olur veya olmaz genelde olmaz unutabilirse o kızla devam eder genelde unutamaz unutamadıgı icin o kızdan uzaklaşır o işlere tövbe etim der spor olur alkol olur kafasını susturmaya çalışır unutmaya çalısır bunlarla ama taki yeter diyip bir kalemde silene kadar bazısı ise bunu hiç yapmaz 40 yılda geçse halla o kızı seviyor olur bunlar gercek seven erkek icin geçerli sevmiyorsa bunlar yaşanmaz bille
17 Yorumla- 1 yıl
Hepsini anlarım da başka kızla konuşmak ne ya unutmak için? Bu sevmekle ilgili değil karakterle ilgili. Karaktersiz insanların yapacağı bir şey bu.
- 1 yıl
Tamam işte karakteri bozuk, basit insanların yapacağı bu şey bu. Erkek adam başka bir kızın günahına girmez. Her şeye üzülen kırılan ezik tipler bu triplere girer onlara da erkek denmez zaten.
- 1 yıl
Bence de seven biri zaten teselliyi başkasında aramaya da çalışmaz.
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. erkekler için ayrılık diye bir şey yoktur, se. KS yaptığı bir hatun buhar olmuştur ve bunu "ayrılık" olarak tanımlamaz. elinde varsa hiç etkilemez , yoksa hemen arayışa başlar. ayrılık kızların/kadınların böyle durumlarda yaşadığı hüzünlü, üzünlü bir durumdur sadece
10 Yorumla- 10 Yorumla
1 yılEğer o ayrıldıysa benden derhal partner buluyorum. Yas tutmam asla.
Ben ayrıldıysam onun bu ayrılıktan nasıl etkilendiğine bağlı olarak davranırım onu incitmem eğer aldatma nedenli değilse ayrılığım.
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılÇok mutlu olur yeni yelkenler açar. Her çiçekten bal almaya çalışır. Özgüveni tavan yapar. Sonra bir şekilde özgüvenini yerin dibine sokarlar ya da sıkılır. İlişkisine geri dönmek ister. Gururluysa dönemez. Değilse döner tekrar dener ama aklı hep pi*çliktedir.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılErkekler kendini toparlayamaz, derin derin düşüncelere dalar, sigara üstüne sigara yakar. Tek başına kalmak ister, arabasıyla son sürat hız yapıp yol nereye götürürse oraya gider. Her şeyden herkesten uzaklaşmak ister.
Kızlar ne yapar onu da söyleyeyim. 2 gün sonra ilk gelen teklifi kabul edip gününü gün eder. Ayrılığı sevgilisini aklının ucuna bile getirmez10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)1 yılErkek ilk ayrıldığını idrak edemez. Normal kafa etkinliğiyle yaşar ama istisna ortamlara akan yeni birini kovalayan hatta bitirmeden önce yedeğini bekletip ona da giden olır karalter meselesi ama şu da bir gerçek. Anladığında aşırı özler, üzülür hatta depresyona girer.
10 YorumlaHerkesin ayrılık süreci farklıdır. Bunu cinsiyet olarak belirlemek yanlış olur. Kimi erkek ayrılığı derin yaşarken kimisi yüzeysel yaşar. Bu aslında ayrıldığı kadının üzerinde ne kadar iz bıraktığı ile ilgilidir.
10 YorumlaVücut yaptım. Ehliyet çıkardım. Yurtdışına önem verdim. Daha fazla tasavvuf ve psikokoji okudum. Genel olarak erkek, ayrılıkta zarar gördüyse intikamı yapıcı olur. Kendini bulur. Kadınlar gibi önceden planladığı birine gitmez...
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 523 cevap paylaştı. Kadınlar ayrılık sonrası büyük bir yara alır ama bu yara gittikçe küçülür ve kapanmaya yüz tutar...
Ama erkekler, küçük bir yara alır ve bu yara gittikçe büyür büyür büyür...32 Yorumla- 1 yıl
Sende öylemi oldu
Ayrıldıktan sonra benden aşk meşk işlerini bıraktım. Uzun süre de kimseyi istemiyorum. Hoşuma giden bir motorsiklet var ona odaklandım satın almak istiyorum
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 yılErkekler çok sevmediği kişiden ayrıldıysa başka birine yazar arayışa geçer eğer sevmişse de içine kapanır bir süre alkole vs vurur kendini sonra da hayatına bakar
20 Yorumla
1 yılAyrıldıktan sonra erkekler genellikle yalnız kalır, hobilerine yönelir, sosyalleşir ya da yeni bir ilişkiye başlar. Tepkileri kişisel ve duruma bağlıdır.
10 Yorumla
1 yılBen de ayrıldım inan ki annesi yüzünden ayrıldık biz annesi çok çirkef bir kadındı ve kızını hep kullanıyordu her konuda sindrella misali siz olmayacaksınız diyordu ikide bir ama biz seviyorduk annesi ile tartıştım ve o annesini ve o sıkıntılı hayatı seçti saygı duydum hiç bir şey hissetmiyorum ama duygularım ölmüş sanırım.
10 Yorumla
1 yılŞimdi şöyle gözler hemen başka karıyı arar bulursa hoş olur devam etmek için zorlar lakin ilişki iyi gitmezse yenisini bulmaya çalışır o da olmazsa eskiyi düşünmeye başlar içi içini yer eğer gururlu ve zekiyse 6 ay beklet unutur gider eğer canım geri döner
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 563 cevap paylaştı.
1 yılİlk 1 hafta dünyaya yeni gelmiş gibi 2. Haftada duygusal boşluk 3-4 haftada ağlama kapılara dayanma isyanlar zırlamalar ve kapanış 😂😂😂😂😅😅😅
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 656 cevap paylaştı.
s 1 yılGenelde başka kız buluyorlar. Veya zaten var olan kızla devam ediyorlar.
30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 yılİlk 1 ay oh be kurtuldum der bu neymiş ya der
Tabi bu sırada kadın acısını sonuna kadar yaşar ve bir ayın sonrasında kendini toparlar
Erkek bir ayın sonrasında bakar ki kadının umrumda değil
Sonra boşluğa düşer geri dönmeye çalışmalar çırpınışlar ama geri dönüşü yoktur. Erkekler ayrılık acısı çekmeyi bilmedikleri için unutamazlar unutamadıkları için de yeniden sevmekte ve aşık olmakta zorlanırlar33 Yorumla- 1 yıl
İşin komiği aşk acısı çeken cinsiyet aynı zamanda yedekte erkek tutuyor.
Cevap sahibi1 yılSize o karakterde biri denk gelmiş ve erkekler o 1 aylık süreçte konuşmadığı kadın kalmıyor peki yedekte kadın tutanlar 😄
Cevap sahibi1 yılYani her iki tarafta da karaktersiz olanlar var 🤷♀️
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Aşka küser fckbody mutluluğu arar... Çünkü çok güzel ve her iki tarafında hoşuna gidecek, yeni seyler öğrenecek bir ilişki türüdür.
10 Yorumla
1 yılEn sevdiği agasini alır hiç bir şey olmamış gibi devam eder. Eve geri döndüğünde yalnızlık ve ayrılmış olmanın vermiş olduğu hüzün sarar.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
1 yılHer ne yapıyorsam onu yapmaya devam ediyorum, dünyanın sonu gelmiş gibi davranmanın hiç bir anlamı yok.
10 Yorumla
1 yılOltalarımı alır ilaveten 5-6 tane bira ve tuzlu fıstık alır kimsenin olmadığı bir koya gider sabaha kadar balık tutarım.
10 Yorumla
1 yılhttps://www.youtube.com/embed/k572axIZnXQBunu yaparız :D
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 781 cevap paylaştı.
1 yılEski sevgilim neredeyse 3 yıl yazdı durdu. Bir ara ben bile unutup kendi hayatına bakmasını istiyordum.
10 Yorumla İki gün bahane ararız o ayrılmasa ben ayrılırdım diye sonrası bunalım 2 3 ay ruh gibi gezeriz sonrası Allah Kerim
10 Yorumla- https://www.youtube.com/watch?v=p4yxn8ZahPI
Tercüman olsun10 Yorumla
1 yılayrıldıktan sonra 1 yıl boyunca üzüntüden ağlarım sonra yeni sevgili arayışına çıkarım sevgili bulamazsam tek başıma yaşrım
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 511 cevap paylaştı.
1 yılsevdiyse dertlenir kederlenir bir süre insanlardan kendini uzak tutar köşesine çekilir, sevmiyorsa hemen yeni arayışa girer
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı.
1 yılGerçekten sevenleri soruyorsan zor, düşünceli ve stresli, sözde sevenler için normal bunu bastırmak için yeni ilişki kovalar
10 Yorumla
1 yılDerhal yeni birini arar , rehberdekilere uyudunmu , seni rüyamda gördüm gibi mesajlar atar. sosyal medyada yeni birilerini takip ederler.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. o saatten sonra ne yaparlarsa yapsınlar 😂
20 Yorumla
1 yılKarıya gider 🤣🤣🤣iki ay sonra da ayrıldıkları sevgiliye dönme çabası
24 Yorumla- 1 yıl
Bunu doğru söyledin
- 1 yıl
Ben her şeyi doğru söylerim 🤣🤣
- 1 yıl
Doğru söyleni kovarlar genelde. Ama Doğru konuşmak güzeldir
- 1 yıl
Doğrudan kim ölmüş diye ata sözü bile var
Müslüm baba
Neşet baba dinler geceleri
Gündüzleri ise sahteden mutlu olur20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılYemin ederim dürüstçe yazıyorum direkt başka kızlara yazıyoruz Allah belamızı vermesin bizim sonra da iki üç hafta sonra acı çekmeye başlıyoruz exe yazıyoruz 🤦🏻♂️
222 Yorumla
Cevap sahibi1 yılKnk siliyoruz ama silsek ne yazar hepsini ezberliyoruz mal gibi🤦🏻♂️
- 1 yıl
Ben dün ayrıldım. Hemen numarami silmis
- 1 yıl
Evet erkek arkadaşım da böyleydi neden başka kızlara yazıyorsunuz peki benimki 1 gün sonra başladı ya aklım almıyor aceleyi
Cevap sahibi1 yılKnk malız biz mal bi de gidiyoz sonra acı çekiyoruz arabesk dinliyoruz kıza mal mal yalvarıyoz🤦🏻♂️
Cevap sahibi1 yılAma Allah aşkına beni dürüstlüğümden dolayı bi öper misiniz 😂😂 merak etmeyin valla şu an kimse yok hayatımda 😂😂😂
Cevap sahibi1 yılArkadaşlar boşverin acı çekmeyi yaşayın hayatınızı ciddi ilişki yorar gözlerinizden öperim Allaha emanet olun canlarım benim🤦🏻♂️😂
Cevap sahibi1 yılHaklıyım tabi aşkosu kurban😂😂
Cevap sahibi1 yılAh kızlar ahh vallahi yanlış yapıyosunuz kimseye üzülmeyin sizi üzenlerin ben hepsinin taa … ahahhahahahaha😂
- 1 yıl
Yeminle aynısı knka kapımda sürünüyo. dd
Cevap sahibi1 yılHay onun ben taaaa dhjsjs
- 1 yıl
Helal be sana kskdmckv
Cevap sahibi1 yılHelal tabi shshhs
- 1 yıl
gerçek mi?
Cevap sahibi1 yılGerçek tabi😂
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. 6 ay bunalım geçiriri daha sonra , depresyona girer 3 sene kesin
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 330 cevap paylaştı. Başta alkol alem depresyon vs akabinde belki spor vesaire
10 YorumlaBiraz üzülür kendini alkole verir sonra yenisini aramaya başlar
10 Yorumla
1 yılBirini son terkettiğimde, eşimle ilişkimizi olgunlaştırıyodum
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 862 cevap paylaştı. Başka biriyle fingirdeşirler genellikle öyle çoğu ülkede
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 yılGenelde ilk günler fazla efkârlanmayız, aradan haftalar geçince efkârlanmaya başlarız
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 yılBirdaha evlenmem ayrılırsam hayalimdkei çoğu şeyi yapamadım tek engel evlilik küçükken utangactim. Kariyerime yatırım yaparım gezerim sevgilerimle. hayatin tadını cikaririm
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 937 cevap paylaştı.
1 yılÜzülmüş gibi havasina hikayelerinde canım sözler ve şarkılar paylaşirlar
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Her (kadın ya da erkek) insan karakterine göre hareket eder
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 474 cevap paylaştı.
1 yılRahatlar etrafına bakınır , daha iyisini arar.
14 Yorumla- 1 yıl
- 1 yıl
1 yılKenar mahalle kızlarında eski kız arkadaşını arar ama aradığını bulamaz bu böyledir🤷🏻♀️
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 468 cevap paylaştı.
1 yılKafasını rahatlatmak için spora ve hobilerine yönelir.
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
1 yılKişiden kişiye göre değişir ama kafamı dinler dağıtırım mis
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. kimden ve hangi duygularla ayrıldığıma bağlı bir durum
sevmek çok göreceli bir kavram
20 YorumlaEvliyken yaşayamadığı hayatın güzelliklerini özgürce ve gönlünce yaşar. Evlilik pişmanlıktır.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 879 cevap paylaştı.
1 yılGiden başkasını bulur, kalan ise kendini. Kadını erkeği yok bu işin
10 Yorumla Hemen cevap veriyorum. Yeni yeni arayışlara girerler.
11 Yorumla- 1 yıl
Ne yapacağız tabi ki arayışa çıkacağız biz kadın mıyız ki yeni adaylar bize yazsın.
- Devamını Gör (174)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat