Sevdiğim benim için kusursuz demektir yani benim gözümde. çünkü aşık olduğum kadını kusurlarına rağmen severim. ama kötü özellikleri varsa yani mesela beni sevmiyorsa bunu görmezden gelemem Her insanın kendine özgü kusurları ve zayıf yönleri vardır. Kimi insanlar, sevdikleri kişinin kusurlarını görür ve bunları kabul ederler. Ancak, bazı insanlar, sevdikleri kişinin kusurlarını ya görmezden gelir ya da onları kabul etmek istemezler. Sevdiğiniz birinin kusurlarını görmeniz normaldir. Ancak, bu kusurların ne kadarını kabul edebileceğiniz ve ilişkinizde ne kadar önemli olduğu sizin seçiminize bağlıdır. Bazı kusurlar, ilişkiyi etkileyecek kadar önemli olabilirken, bazıları küçük ayrıntılardır ve ilişkinizi etkilemezler.
Aşkın gözü kör olsun diye bi laf var, gerçekten aşık olunca insan görmüyor bence. Sevince görmediğin tüm kusurlar bazen bir anlık öfkeyle gözünün içine içine giriyor. Bu sebepten dolayı “Sevin lan birbirinizi” dediği gibi üstadın, bir yudum sevgi dünyayı güzelleştiriyor. Sevin kardeşim. 🤗
Tam olarak o duvar yazısıyım. Çünkü insan insana ev olmalı. Kusurlarını kabul eden, mutluluk sebebi sayan ve gamzesinde huzur bulduğu.. Bazı şeyleri görüyor insan ama bakmıyor. Çünkü ilgisini de, sevgisini de orada harcamıyor. Kusurlar da böyledir. Belki çilliyim, kızılım diye üzülüyor o. Ama bunlar birer nimet, değerini bilene ‽
Evet, görmezden geliyorum. Hatta dün arkadaşımla bu konunun üzerinden geçmiştik. "Onun kusurlarımı görüyordum, biliyordum fakat hiçbir şekilde sorun etmiyordum hatta hoşuma gidiyordu" tarzında bir cümle kurmuştum.