Aşık olduğunuz insanın kusurlarını görmezden gelir misiniz?

Aşık olduğunuz insanın kusurlarını görmezden gelir misiniz?
Ben aşık olduğum insanın kusurlarını görür ve örterim, çünkü aşk bunu gerektirir. Her ne şekli alırsa alsın ben sevdiğim insanın ruhunun güzelliğine bakarım
gerçek aşktır.
bence gerçek aşk, sevdiğinizin kusurlarını görmemek değil, gördüğünüz halde onu olduğu gibi sevebilmektir.
sizin için değişmesini, sizin görüşlerinizi ve hobilerinizi benimsemesini istemeden, onu olduğu gibi sevebilmek.
öyle ki, "hiç kusursuz, mükemmel olsa onu sevmezdim çünkü o zaman o, o olmazdı." diyebilmek.
aşk bence budur. öbür türlüsü o insanı değil, o insanı dönüştürmeyi hayal ettiğiniz kişiyi sevmek olur
Gelmem.
Sadece onu değil hiçbir şey görmezden gelmem, çünkü görmezden gelen şeyler gün gelir yeniden ortaya çıkar ve sorunlar yaratır.
Aşık olduğum kişi olursa kusurlarıyla kabul edicem, hatalarıyla, eksikleriyle, fazlalıklarıyla vs. Sadece tek bir istisna var, bize zarar vermeyecek şeyler olmalı, yoksa ilişki sürdürülemez...
Aşk Zaten o kişinin kusurlarına görmezden gelmek demektir ve kalpten seviyorsun aşkta onun gönlüne bağlanıyor sun 😊💕
Cevap
16Cevap
Kusurlarini görmezden gelmek yerine kusurlarını görmeme ragmen severim
İnsan gerçekten aşık olunca görmüyor ki zaten.
Aşk zaten kusurları görmezden gelmektir
Aşık olduğum insan benim için benim gözümde kusursuzdur zaten :)
Kusurlarıyla sevebilirsen aşktır. Öteki türlü sevmek istediğin kişiyi hayalindeki şekle sokmak istersin, başaramayınca da vazgeçersin.
neden görmezden geleyim kör müyüm? ama kusur var kusur var. İnsna kusurları örtmede gece gibi olmalı. bu görmezden gelmek değil bilip kabul etmektir.
Aşk kusurları görmezden gelme sanatıdır zaten oyuzden derler aşkın gözü kördür diye 🤣🤣 ama o göz evlenince açılır 😂 merak etmeyin 😂
Aşık olduğum kişinin kusurları bana mükemmel gelir 💜
Kimse kusursuz değildir birini sevince o kusurlarıla beraber kabul ediyoruz zaten
Aşık olmak zaten gözlere perde inmesidir. Çarpık bacağı bile stun gibi görmektir
Aşk diye bisey yok uydurulmuş bir efsane sadece 3 günlük hevestir elde edene kadar taa ki
Zaten aşık olup kusurları görmezden geldiğimiz için sonu hüsranla bitiyor.. ya da çekilmez bi hal alıyor.
Kusurlarını görmezden gelebiliyorsan aşıksındır zaten.
Aşık olmadım görücü usulü evlenmeyi düşünüyorum tabi oda yaşarsak.
Görünmez göremezsin kusur o zamanlar her şey mükemmeldir. 😊
Sigarayı görmezden gelemiyorum. Çok sevdiğim kişide olsa sigaraya tahammülüm yok maalesef.
Evet birazda kusura bağlı
Bir yere kadar
Zaten sevdiğin zaman kusurlarını hoşgörüyorsun ki
Kusurlarıyla beraber severim.
Çok sevdiğim için evet görmem
Kusurun derecesi ve ne olduğu önemli.
Konu din ise görmezden gelemem, ayrılırım
Aşk zaten bir görme kusurudur
Kendisini bile görmem :D
İster istemez kendimden ödün verdim çok boktn bisy ya
Gelemiyorum ya da asik degilim
kusur mu ne kusuru 😀😀