Şimdi ben sevgilimden ayrıldım bunla 2 hafta hiç konuşmadık ama çocukla birbirimizi seviyorduk şimdi başka biri ile konuşmaya başladım çocukta dedi ben seni unutamadım dedim ben unuttum ama icimde hala bir his vardi bana bileğini kesip videolar atıyor kanı akarken videolar atıyor kendini keserken falan tamamen bitirmek istesem diyor ailene yapmadığın şeyleri yaptı derim karşı taraftaki çocukta seviyor ben ne yapmalıyım şimdi
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
bilek kesip video atmak ne ya? anasına babasına ya da polise soyleyeceksin gorecek ergence davranmayı. böyle davranan biriyle yeniden birlikte olmaman en buyuk tavsiyem. hayatına bak
Bence de
Ama şu var ki çocuk benim yüzümden kendine zarar vermesini istemediğim biri aileme söylersen yakarim seni diyor ailene olmadık şeyler derim diyor
seni olmadık şeylerle tehdit eden birinin kendisine verdiği zarar umrunda olmamalı. aile yapın nasıl bilmiyorum ama bu tarz tehditlere göz yummaman gerekir. şu an bunu yapan, devam etseniz neler yapar kim bilir
Aile yapim sert bu kişi ailemi tanimasa derim nerden bulcak ama ailem biliyordu ve onları bu işe katmak istemiyorum
Kendini kesip video atıp birde sana aticak kadar deliyse ayrılman iyi olmuş ergen kisileri boş ver gitsin engelle her yerden aklı başında birini bul
Ailene olmayacak şeyler derim diyo tehdit ediyor
kesinlikle katılıyorum.
Tehditlerine korkarsan seni avcunun içine alır , sert bir şekilde git yap bakalım ailem başına neler getiriyor ben onların kizlariyim en fazla kızarlar sana yapmadıklarını bırakmazlar git yap allahaskina de kahkaha at dediklerine ve umursamaz ol. Yoksa yapma etme dersen en ufak şeyde gidip yapar. Ayrıca insan sevdiğini tehdit etmez çocuk seni sevmiyor sadece saplantılı ve hastalıklı bir bağı var sana hiçbir şekilde izin verme bunlara gelme oyuna
ewt bunu soran arkadaş iyi okuması lazım :)) ne yazık ki herkes bu şekilde düşünemiyor işte.
Vala benim başıma geldi daha 16 yaşında falandım ve sevgili falanda değildik çocukla yinede biraz konuşmuştuk baktım tekin değil arkadaş olmuştum sonra beni tehdit etti. Ailem ise aşırı baskıci çocuğa değil bana kızarlar üstüme gelirler günlerim mahfolur ama korkakca davranmadim aynen böyle dedim o cesur haller tehdit etmeler gitti korktu birdaha demedi öyle şeyler.
ne konuda tehdit etti ki seni?
Tesekkurler
@David_Caine ya sevgili olduğumuzu falan söylerim dedi , ki bu büyük bir şey bizim için ben doğuda yaşıyorum aile yapım bu duruma pek sıcak bakmaz hele ki 16 yaşında. Daha çocuk olduğum yaşta bunu yapsam abimin gözünde "sapkın"olurdum. Ağzıma tükürürdü yaşım küçük olduğu için. Gerçi şu an da da pek farkı yok ya.
anladımm.. doğu kültüründe ne yazık ki öyle. kadınların pek fazla hakkı olmadığı için.. çok da güzel bir kadınsın bence üni için çabala ve batıya kaç derim.
Bisey diyim başta tesekkurler sonra benimkide doguluydu
@David_Caine evet maalesef öyle ki ben hiç doğu kültüründe bir kadın değilim. Birde abim öğrendi suanki sevgilimi bayramda curcuna arasında hesabını çok soramadi ama sormamis hali bile baya kötü etti beni. bende bir şekilde kaçtım resmen ablama beni kötü etkileyecegi için. Bende yazın gidicem uniye sonra erkek arkadaşımın atamasını beklicez evlenip anca kurtuluyorsun çünkü. Öyle devam edicem okula psikolojimi bozuyorlar okula bile devam edemedim birsuru ailevi problem yüzünden. Teşekkür ederim onerin için 🙏
boşwer sen takma kafana :) bak ne güzel planlar kurmuşsun. ama evlilik konusuna bel bağlama istersen. o konular hadi evlenelim deyince olmuyor. :) ne demek rica ederim.
Bel bağlamıyorum zaten ama şimdiye kadar hep birbirimize göre planladik hayatımızı, oyuzden güveniyorum bir şey diyorsa yapar biliyorum çok üzüldü o halime cok acı cektigimi görüyor doktor olacak oyuzden göze alabiliyor maddi sorunları sorumluluk alıyor benim hayatıma girmenin öyle kolay olmadığını en başından biliyordu. oyuzden güveniyorum. Olgun biri oldum hep yaşımdan oyuzden gençlik hatası olacağını düşünmüyorum ama psikolojim çok bozuk açıkçası çünkü ailede sadece baskı gibi basit konular yok ağır sorumluluklar aldım çok acı çektim babasız büyüdüm umarım bunların yarattığı stres depresyonla denizden kaçarken birşeyleri görmeyip yılana sarilmiyorumdur endişeleniyorum biraz birşeyleri goremiyormuyum acaba diye dua edin bana ne olur 🙏
sen onu umursadıkça seni etkilicek. istediğini yap deyip salla gitisn. cevap werme. o da uzaklaşacaktır.
Çocuğun karakterini en iyi sen biliyorsun yapabilecek biriyse dikkatli olman lazım
Yapabilecek birisi ama şimdi karşı tarafa da umut verdim ve bunla olmam da doğru olmaz çünkü psikolojisi ortada
Görüştüğün çocuğu soğutursun kendinden o çokta sorun değil ama bu psikopatın gözünü korkut polise giderim şikayet ederim vs
Ya evet ama çocuğa karşı hislerim de var tam cikmazdayim
Sende bileğini kes olsun bitsin
Tabiki
?