Merhaba arkadaşlar 3 yıllık ilişkim var erkek arkadaşımla bız 7 gün önce görüştük iyiydi ertesi günü gorusecektik hasta oldu diye görüşmedik keyifsiz modsuz falandı boğazı siş normalde hergun buluşurduk, 6 gündür buluşmuyoruz hasta , az konuşuyoruz ediyoruzz dışarıda cikmiyo benle , hani üstüne gitmek istemiyordum hasta ama , ne yazıyor çok ne arıyor ben aradiginda bazen aciyo bazen acmiyo sürekli evde, yani, ne zaman arasamda , bende 7 gündür kötü hissediyorum , çünkü ne ilgi veriyor ne arıyor ne soruyor sürekli gergin sınırlı arada iyi oluyor , sonra ful gergin yani, bende hasta oluyordum ama ona hiç böyle davranmadm yani ne yapmalıyım sizce, ve kaç gün oldu ya
Güncellemeler
1 yıl
Ay takip ettm ama mesaj atilmiyo ya
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bunu kendisine belirtip yanına gittin mi
Hayır gitmedm yani hiç görüşmedik ki hasta diye
Yanına gitmeyi dene iletişim daha doğru olur bence
Ama ailesi var nasıl gidecegm ki belki müsait degiller
3 senedir çıkıyorsunuz ailesiyle tanismadiniz mi
Tanistimm ama çekiniyorum yani ayıp olmazmi pat küt gitmek
Sevgilin hasta ve merak ediyorsun iletişimede gecemiyorsun bı gidip görsen ne halde daha iyi değil mi
Ya geçiyoruz konuşuyoruz arada ama az ve genelde gergin yani
Oto boka tersliyo
Kendisine söyle gelip seni görmek istiyorum diye tepkisine bak 3 sene az bı sure değil davranışları değiştiyse belki başka biseyler olmuş da olabilir
Ama ne olabilir ki yani kurutntu yapmak istemiyoum vallahi yeminle bu pimpirikli hastalıkla ondan diye düşünüyorum, ama , çünkü daha 7 gün önce çok iyiydik güle eglene geç saatte ayrıldık evlere dağıldık ertesi günü gorusecektik ama o gün hasta oldu zaten sonr sgorusmedik
İşte bunaltmis mi olurum acaba beni rahat bırak hastayım üstüme geliyorsun halden anla diye azarladı üstüne gittiğim zaten yokta
Hastalığı ağır olabilir canı yaniyodur belki o yüzden gidip canlı gör dedim kuruntun geçerdi belki
Çok ağır değil grip yani boğazı falan kötü burnu tıkalı baya o kadar birde heralde halsizlik falan var bana kalsa yüz kez yanına giderimde işte rahat bırakmamış üstüne gitmiş bunaltmis mi okurym diye cesaret edemedim erkekler öyle durumda ay Cok hadi ordan beni hastayım rahat bırakmadın bı filan diye yapar diye
3 sene olmuş sevgilini rahat rahat görmeye gidemiyorsan bişi diyemem sonuçta merak edip bakicaksin
Yani bencede yani kafama göre gidip haraket etmem gerek te karsimdski insan bu konularda ay beni bunaltmia üstüme gelme diye kafa yasiyo
Naz yapmasin bu kadar alttan alıp kendini ezdirme merak edip gidiceksin neyini bezdirceksin boş yapmasın
Hastalık normal
Yüzyüze mi
Ne yüz yüze mi yani bilmiyorum ne yapmam gerek hasta diye görüşmüyoruz ki ne arıyor çok ne yaziyor
Aksine tersliyor yani hep ters
Yakınlık durumunuz peki nasıl bi ilerleme var mı
Yani işte 7 gün öncesine çok iyiydik üç yıllık beraberliğim zaten güle eglene ayrıldık ertesi günü hasta oldu ilk iki gün normal tamam hasta keyifsiz modsuz ama şu an 7 inci gün olacak ,
Allah'ın her günü normalde gorusuyyroz
Bi beklentisi mi vsrdı acaba peki
Ne gibi beklentisi
Yani malum konularda
Ama zaten sürekli aradım sordum yazdm bu sefer de çok sıkiyorsun zaten hastayım üstüme gelme dedi, aradım sordum ihtiyacın var mı dedim geleyim birşeyler getiriyirm falan herşeye hayır diyor
Cinsellikmi
Ailesi ile mi yasıyor yalnız mı o peki
Evet ilişkiye yüzeysel ya da eqle istersen detaylı konuşuruz
Detaylı konuşalım isterseniz 🥺 valla çok uzgunummm
Mesaj atabiliyormiyum burdan size ekleyemiyorum ben puanım yok diye
Olur elbette
Bende de yok
Tuh 🥺🥺🥺
Ailesiyle yaşıyor bu arada