Aileye gelin gelen birisi var ve sizinde ilginiz ve sevginiz var diyelim, seni seviyorum dediniz, o da dedi, sonra utanıp akraba ayağına yattiniz, ve bir gun bu gelin ben sana abi demek istemiyorum dedi, hoşunuza gitti terslemediniz,
Sonra bu gelin bir gece bizim olsun dese ne cevap verirsiniz, asla alay edeceğiniz bir insan degil ama dikkatinizi çekerim, beğeniyorsunuz bayagi, ic güzelliğini dis güzelliğini, ne cevap verirsiniz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Tövbe estağfurullah. Nefret ederim böylelerinden. Kafama silah dayasalar girmem böyle bir şeyin içine.
Bu geline uzun zamandır sevgin var hatta ailen bile evli olmana ragmen su gelin guzel kalbi güzel kendi guzel falan diyor, ama gelin bosansada alenen nikah kiyilacak biri değil, kuzeninin karisi diyelim, maddi durumunda iyi, heryerde evinde var neler düşünürsun
Öyle bir sevgim olamaz. Ayrıca başkasının hanımına yan gözle bakanın kellesi alınmalıdır. Biz Şeriat diyoruz.
Yok ya büyük olay çıkar korkulur yani böyle işten ama insanlar yapıyor işte
Medical34 seviyorsun bu gelini ama iste boşanamiyor, gizlilik olarak yapamaz misin
Ben evliyim ama değil mi o da evli yakın akraba bi de çok tehlikeli ama uçkuruma düşkün herifim gizli olarak kesin yapardım
O bir geceden sonra geline kotu mu düşünürsün
Yoo sanırım sonra sürekli gizli gizli sevişirdim onunla
Kanka bence yol ver gitsin aklını karıştırmasin bunu bil ki ne yasak sa o tatlı gelir insana sen yüz verme o vurduracak birini bulur zaten
Tövbe tövbe Allah tan korkun Allah tan başımıza ne geldiyse sizin gibiler yüzünden geldi
O işin sonu sıkıntı kabul etmezdim
Ama gelini seviyorsun gelin boşanamiyor diyelim
Neden sıkıntı
Biri duyar eder tüm sülaleye rezil oluyorsun alınıcak risk değil
1. Erkekmisşn
2. Sapıkmısın
Yooo ne saçmalıyorsun sen yaaa
Çocuklar sevmişse bizd hayırlı olsub demek düşer
Sen de erkeksin seviyorsun bu gelini, ama aile ici birisi, nasil olur
Ya bana ters benim aile yapımıda ters bizde kuzen bacıdır
Kuzen degil yahu senin erkek kuzeninin karisi diyelim
Ağzından öıkanı kullağın duysun bacım o evli biri hemde yengem benim
O gelin sen misin?
Konuyu okudun mu
Okuyup yazdım. Soru sormak için aklından uydurdugun bir senaryo ya da hayatında yer edinen bir gerçek ihtimallerini göze alarak yazdım.
Bu gelin benim
Olay gerçek
Eşini sevmiyorsan onunla evlenme sebebin neydi?
kimin karısı olduğuna bağlı 😅
Sende erkeksin yakın akrabanin karisi
detayı anlatır mısın etraflıca? yani muhtemelen kabul etmek isterdim ama duyulur diye çekinirdim.
Bu geline uzun zamandır sevgin var hatta ailen bile evli olmana ragmen su gelin guzel kalbi güzel kendi guzel falan diyor, ama gelin bosansada alenen nikah kiyilacak biri değil, kuzeninin karisi diyelim, maddi durumunda iyi, heryerde evinde var neler düşünürsun
Gel derşm
Zaten evlye yürüyenin amacı belli benzerini yaşadım bende kuzenin eli ile oldum
Vay arkadaş derim
Bülentadn seviyorsun bu gelini bosanamiyorda gönlünde var neler düşünürsun
Nasıl akraba kardeş mi yoksa 2. akrabami
Erkek kuzeninin karisi gibi
O zaman olur. İstediği kadar geceleri çoğaltıriz
Umursamam
Yapıştır geç.
kimi begendin