Hafif balık etli, beyaz tenli, sarı saçlı, büyük göğüslü ve nişanlısından ayrılmış bir kız kankanız sizi 3-4 günlük tatil teklifinde bulunsa ne derdiniz?
Evet masum da olabilir ama nişanlısından ayrılınca bu teklifle gelmesi acaba dedirtiyor. Hiçbir şey yapmasak bile dediğin gibi sürekli onu görücem ve aynı odada kalıcaz zaten illaki üstünü filan değiştirecek o sırada çok şey görürüm
Evet gidince belli olur o. Beklentiye girmek de doğru değil ama sonuçta aynı odada kalacağız bir şey yapmasak bile en azından frikik filan illaki görürüm. Nişanlısından sonra en yakın erkek benim, ondan ayrılıncs bana böyle bi teklifle gelmesi heyecanlandırdı
Evet öyle görünüyor zaten nişanlısından sonra ona en yakın erkek benim başka erkek tanıdığı samimi olduğu yok. Nişanlısıyla cinsel hayatı olduğunu tahmin ediyorum bayağıdır beraberler çünkü
Ben 23 o 24 korkum yok ki kızın ne amacı olduğunu anlamaya çalışıyorum. Şimdi oraya gitsek bem yanaşsam ona ve o istemese arkadaşlık biter yani ona göre oynamak istiyorum
Bişey olsun zaten sevişme olursa ilerler sekse dönüşür kim dayanır ki o da dayanamaz zaten nişanlısıyla cinsel hayatı olduğunu düşünüyorum dayanamayıp kancayı bana taktı gibi duruyor
Evet çok fazla. Soruda söylediğim gibi. Hafif balık etli, göğüsleri büyük, vücudu kıvrımlı beyaz tenli sarışın. Anlayacağın 40 yıl doyamazsın bu kıza. Tam yataklık
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hayalimdeki kadını tarif ettin , evliyim ama kesinlikle isterdim bunu
13 yıllık kız kankamın teklifi. Belki sadece öylesine eğlenip tatil yapmak istiyordur ama insan acaba diye düşünmüyor değl
Belki o masumca teklif etmiştir ve tatile gittiğinde hicbisey olmasa bile o kızı 24 saat görmek isterdim
Evet masum da olabilir ama nişanlısından ayrılınca bu teklifle gelmesi acaba dedirtiyor. Hiçbir şey yapmasak bile dediğin gibi sürekli onu görücem ve aynı odada kalıcaz zaten illaki üstünü filan değiştirecek o sırada çok şey görürüm
O kadınla aynı odada olup istediğim an istediğim noktasına bakabilmek
Evet bişey yapmasak bile yakın arkadaş olduğumuz için şaka karışık temas ve elleşirim bu da bişeydir
Peki senin hayalin ne bu kızla ilgili
Çok uzun zamandır arkadaşız hep iletişim ve buluşma halindeyiz yıllarca onunla sevişme hayali kuruyordum ben
Onunla sevisme hayali kurmaman hata olurdu zaten
Kanka evet ya imkansız kurmamak Zaten geçmişte çok yükseltti beni bilmeden o zamanlardan biriktim işte
O odada size katılmak isterdim
Maalesef kfmcmfmf bana geçmişte yükselltiği anların hesaplaşmasını tek başına vermesi lazjm kfkvkv
Keyifli tatiller diliyorum sana 😀
Sağ ol bayaa keyiflş olacak sanırım 😂😂
😂😂😂
Sabırsızlıkla bekliyorum vkdkhdjc
Kaçırmam herhalde o teklifi
13 yıllık kız kankamın teklifi. Belki sadece öylesine eğlenip tatil yapmak istiyordur ama insan acaba diye düşünmüyor değl
Tatilde niyetini ortaya koyar. Sen kanka olarak git dönüşe ne olarak gelirsiniz bilmem
Evet gidince belli olur o. Beklentiye girmek de doğru değil ama sonuçta aynı odada kalacağız bir şey yapmasak bile en azından frikik filan illaki görürüm. Nişanlısından sonra en yakın erkek benim, ondan ayrılıncs bana böyle bi teklifle gelmesi heyecanlandırdı
Senin derdin frikik mı?
Kanka bişey yapmasak en azından kızı öyle görmüş olurum dedim yoksa patır kütür basmak istiyorum
Kız rahat biri olmalı
Çok değil ama yıllar sonra böyle bişey teklif edince şaşırdım
Seni gözüne kestirmiş
Evet öyle görünüyor zaten nişanlısından sonra ona en yakın erkek benim başka erkek tanıdığı samimi olduğu yok. Nişanlısıyla cinsel hayatı olduğunu tahmin ediyorum bayağıdır beraberler çünkü
Nasi geçti
Çatır çutur geçiyor diyeyim sen anla hshzhsjshshbx
12 yıllık kankana yani
Öğretmen olayını bana da anlat 😂
Evet 12-13 yıllık kankam. Nişanlıydı. Ayrıldı. Soluğu benle aldı
Akşam anlatırım djdjfckdjdn
Now 😂
Giremedim ya kusura bakma ulaştım sana
Seks için gitmem
Müsaitsem belki
Gittim ve yaptık
Aferin
Sağ olasın Cemal paşam
gitmen şart
düşün yine ama git
Gidicem bakalım ne olacak
yaşlar kaç
ve korkun neden
Ben 23 o 24 korkum yok ki kızın ne amacı olduğunu anlamaya çalışıyorum. Şimdi oraya gitsek bem yanaşsam ona ve o istemese arkadaşlık biter yani ona göre oynamak istiyorum
arkadaşça takıll
gerisini ona bırak
Evet haklısın o ne kadar adım atarsa ben de o kadar zaten sevişmd gibi bi amacı varsa kolayca yaparız
sevişme olması normal
ilerisi olmazsa dert etme
Bişey olsun zaten sevişme olursa ilerler sekse dönüşür kim dayanır ki o da dayanamaz zaten nişanlısıyla cinsel hayatı olduğunu düşünüyorum dayanamayıp kancayı bana taktı gibi duruyor
Seksi birisimidir
Evet çok fazla. Soruda söylediğim gibi. Hafif balık etli, göğüsleri büyük, vücudu kıvrımlı beyaz tenli sarışın. Anlayacağın 40 yıl doyamazsın bu kıza. Tam yataklık
tam senlikmiş
Evet yıllarca onu düşündüm. Geçmişte beni çok yükseltti bu kız bilmeden. Çok çektirdi bana ama arkadaşız diye sesimş çıkarmadım
onu mu hayall etniştin
Evet ne zamn mastürbasyon yaparsam onu hayal ettim. Sevgilim varken bile onu düşündüm hep
o sevgilinle cinsellik warmıydı
Vardı ama aklım hep bu arkadaşımdaydı. Sevgilimle ilişki yaşarken bile onu hayal ettim
bmce o kız bndan daha çekici olabilir
Hangi kız
senin seks yaptık dediğin
O da güzeldi evet
boyu bundan uzun muydu
Ama dediğim gibi gözüm hep arkadaşımdaydı. Aşk olarak değil de cinsel olarak aklım hep ondaydı
Kısaydı o
bunun kaç
1.70 filan
iri meme sevmem
eskiden sewerdim
Sevilmezmi yaa. Sen bununkileri görsen bayılırsın
tatlde resim atar msn
Kızı belki çekersem olabilir
lütfen
çekersen harika olur
bana o konuda güven
Denerim hele bi kızı kucağa alayım da kfkvkvlv