Ben niye sevilmiyorum bu kadar şansızım benim hatam ne?

Ya millete bakıyorum kızlar öyle bir seviliyo ki oha oluyorum benim geçmişime bakıyorum ya aldatılmısım ya başka şeyler. Hani hatam neydi paralarını yememek mi bulusmaya saatlerce geç gitmemek mi kullanmamak mı veya bu şansı anlamıyorum ailem desen o kadar sorunlu ki anlayamıyorum. Ya hadi aileyi geçtim herkesin ailesi sorunlu. Ya bu kızlar nasıl bu kadar çok seviliyolar ya benim suçum hatam ne saçma sapan insanlara denk geliyorum sorun bende mi nedir yani. Dış görünüş desek herkesin aşırı beğendiği kız arkadaslarım var onlarda hiç sevilmediler saçma sapan ilişkileri oldu. Ve ya ya buna kimse bakmaz denilen kız öyle bir seviliyo ki etraf şaşırıp kalıyo. Hani ne güzelim diye havalanan biriyim ne çirkinim diye depresyona girerim. Cilve cazibe diyorlar ya kuzenim tamam mı esmer bi kız odun ya tamamen odun asla sevgili yapmaz uğrasmaz ortamcıdır takılır her arkadası ondan hoşlanıyo cazibe cilve desen bir arkadaşım var cilve tavan kızda yakışıyor da ama hep aldatılmış ya ben anlamıyorum sorun ne. Öbür kızlardan farkımız sorunumuz ne de bu kadar şansızım ne babam var ne annem ne kardeşim anca günah keçisiyim sorumluluk alıyorum. Sanki ben onların annesi babasıyım. Hatam ne hatamm?
Ben niye sevilmiyorum bu kadar şansızım benim hatam ne?