Kiminle tanışsam aklı ya eski sevgilisinde olur ya gözü dışarda olur başka kızları takip eder ya da yalan söyler sahtekar çıkarcı olur hicbirseyim yolunda gitmiyor işte bulamıyorum yeterince güzel olduğumu düşünuyorum niye böyle oluyor benmi hata yapiyorum
Yok hayır meslekle alakası yok bence şahsen benim için ideolojiler çok önemli şimdi sen dünya güzeli olabilirsin ama seninle konuşurum fikirlerin düşüncelerin benim için ilgi çekici değilse güzellik işe yaramaz benim için... Mesleğin illa ki olur sonuçta yaşın doğruysa çok gençsin ki öncelikle kendin için meslek sahibi olacaksın gerisi gelir ama dediğim gibi güzellik devri bitti
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Değişik bir bahtsızlık o. Gülmek ile delirmek arasındaki ince çizgi gibi.. belde de bir kaç ilgi çekici hikaye var bununla ilgili
allah bahtını hayırlı etsin ama demek ki daha zamanın var ya da doğru kişiyi bulamamışsın sen şükret benim gibiler eriyor gidiyor
Dimi anlıyorum seni aslında bende senin gibiyim aldatılan bırakılan taraf genelde ben oldum
Tip tarz veya başka şeyler uğruna yanlış seçimler yapıyorsunuz
Ben de 26 yaşımda bi kızım bu zamana kadar hiçbir erkek bana aşık olmadı sevmedi çıkma teklifi bile almadım kimse beni sevilmeye layık görmedi
Ya erkek arkadaş ilişkilerini geçtim yaptığım iş başvurularindan da yanıt alamıyorum ki neyse nasip diyelim nasipse inşallah
Güzellik devri bitti artık önemli olan kafa uyusmasi fikirler ideolojiler zevkler... Demek ki seninkiler onlarla uyusmamis güzel olman önemli değil
Birde meslek önemli bu erkekler için onemli değil artık
Mesleğim olmadığı için böyle oluyor galiba
Yok hayır meslekle alakası yok bence şahsen benim için ideolojiler çok önemli şimdi sen dünya güzeli olabilirsin ama seninle konuşurum fikirlerin düşüncelerin benim için ilgi çekici değilse güzellik işe yaramaz benim için... Mesleğin illa ki olur sonuçta yaşın doğruysa çok gençsin ki öncelikle kendin için meslek sahibi olacaksın gerisi gelir ama dediğim gibi güzellik devri bitti
Hangi şanslı aday seni tavlayacak bakalım bu siteden
Güncel
Biraz seçici ol sende
Öyle iyi davranıp tanıtıyorlar ki kendilerini birkaç gün sonra başka kızları da ekliyorlar takip ediyorlar bilmiyorum ya
Hemen anlattıklarına inanma sende hemen kabul etme ağır ol biraz
Bakalım bu şanslı kim olacak...
Bende aynıyım bizi nazarmı değdi
Neyseki daha yasin genc.
Her şey anını bekler bacım..
Aşkı yanlış kişilerde aramayı bırak sen de
Sen yanlış kişileri seçmişsin
Merak etme seninde şansın açılır kanka
Bahtımı kapattılar heralde 🤷♀️böyle değildim ya
Çevre faktörü sen arama gerçek aşk seni bulsun.
Yanls kisileri tercih ettigin icin olabilirmi
Hayatını inceleyelim mi
Nerden bileyim
Yaşınıza uymuyoruz