Benm neden aşktan yana şansım yok?

3 buçuk yıllık ilişkimiz vardı işi yoktu ben atandım askere gitti bekledim kpss çalışırken maddi manevi destek oldum polis oldu sözlenmek istemedi erteledi oyaladi ayrıldım ailelerimiz bile tanışmıştı tektas faln almisti kızları eklemeye başladı kızlara mesaj attım o benm sözlüm dedim kızda sevgilime haber vermiş hemn o anda sevgilim beni faceden instagramdan sildi bende bir hafta sonra aldığı tektasi ailesinin evine gönderdim sen seçimini yaptın istediğine tak artk. yazdım okundu yaptı cvp bile vermedi sonra zamn geçti bir öğretmenle tanistk iş gereği face ekledi telimi istedi 2 gün msjlasTk yemege gittik redim cdkinfik ailedine gosyerdi galiba resmi ertesi gün yine msjlasTk keşke yine yemeğe gitsek demişti sonra ben kandilde mesaj attım oda cvp verdi daha mesaj atmadi bende anladığım kadarıyla ailenden kaynaklı olumsuz bir durum var yemek yedik hakkını helal et bide resmimizi silersen sevinirim dedim o da helal olsun ne demek dedi faceden watsaptan sildim bende bu olay olalı bir hafta oldu ;yaşım 29 oldu memurum morelim bozuluyor nerde hata yapıyorm ben nezamn evleneceğim bilmiyirm uzuluyirm yani, neler yapabilirim nedrn şansım yok benmbu nasıl bir kader?(sanaldan kimseyle burdan da dahil tanışmak istemiyirm)
Güncellemeler
+1 yıl
Bu nasıl bir sans
Güncellemeler
+1 yıl
Aşk nezamn nasıl bulur ki
Benm neden aşktan yana şansım yok?