Güncellemeler
+1 yıl
...
Sevgilim sandığım insanın hayatında 2. kadınmışım uzun süreli bir ilişkisi daha varmış öğrenince hayatımdan çıkardım her yerden engelledim bana ulaşamadım diye bir hafta oluyor ama bir türlü kendime yediremiyorum nasıl üstesinden gelebilirim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kadınlar saf olduğu için devam ederler ya da peşinden koşarlar
O kadar saf değilim bence daha bir ay olmadan yakalamamı buna bağlıyorum
Size demedim ki. yani genel olarak bahsettim öyle yaparlardı diye. siz yaşadıysanız geçmiş olsun ayrılın konuşmayın direk
Ayrıldım zaten kadınların da belli bir evresi zamanla akıllanıyorlar ayrıca aşık insan aptal insandır aklı arka cebindedir o yüzden cnsiyet ayrımına gerek yok
😁😁😁😁 komiksiniz. Nerde p. ç erkek var onu tercih ediyonuz sonra burada yazıyonuz. Oğlan yazsa yine koşa koşs gidersin
O kadar omurgasız değilim ayrıca düzgün olan erkeklerin basiretsiz cesaretsiz olması benim suçum mu
Ne alakası var. Cesur çıkan olsa ya tipini beğenmiyonuz ya da cüzdanını
Benim cüzdanım iyi parayla sıkıntım yok çok şükür sadece yanımda ki adamın en azından elini tutunca tiksinmemem lazım ayrıca siz tipni beğenmediğiniz bir kadını merak ediyor musunuz görüntü her ik cins için önemli
Tipini beğenmeyip sans verdiğim insanlar oldu. Bitanesine aşık bile olduydum. Kadınlar sadece tip veya cüzdan odaklı. Sonuçlarda ortada
Benim de tipini beğenmeyip şans verdiğim oldu yine pişman oldum erkeklere ayrı bir özgüven geliyor ben bu tiple bunu ayarladıysam daha iyisini de bulurum diye
Aynı durum kadınlardada var
İkimizde dertliyiz bu durumda belli
Yok ben dertli değilim. Derslerimi aldım. Değerimi bilmeyenlere yol verdim.
Ders almaya bence ömür boyu devam ediyoruz hayatımdan bende çıkardım ama yanına kalsın istemiyorum o kadar peşimden koştu belki bunu yediremiyorum
Sen kendinden eminmisin. Sıradan bir kız olmadığına ve onun senin gibi biri bulamıcana eminmisin.
Ben kendimden eminim. O kadar çok eminimki zamanımda tipimi, cüzdanımı beğenmeyip baskalarını tercih edenler sap gibi kaldılar. Ve yıllar geçti halen sap gibiler. Yerlerinde saydılar. Ben kendimi geliştirdim. Halende geliştiriyom. O yüzden intikam umrumda değil
Ayrıca bunlardan biri nusaybinliydi. Tekrar yazdım. Agzıma geleni söyledim. Anlık rahatladım ama inan en büyük intikam UNUTMAK. Çünkü dilim dilim parçalasanda rahatlayamıyorsun. Ondan dedim anlık rahatladım diye
Onun da benim gibi birini bulamayacağına eminim maddi manevi ondan üstünüm sevdiğim zaman güzel severim açıkçası onun tercih hakkı tartışmaya açık resmen metres konumuna düştüm bu çok zoruma gidiyor mesele bu benim için
Sıradan biri olsam yıllar önce bana açılamayıp bu kadar zaman sonra uğraşmazdı diye düşünüyorum ama söylediğim gibi beni düşürdüğü konum benim için önemli ve ortak tanıdıklarımız çok fazla işinde gücünde saygınlığı olan biriyim ya da bu olaydan önce biriydim bilmiyorum
Allah'a havale edeceğiz o zaman hoş bu güne kadar beni üzüp işleri rast giden bir insana rastlamadım
Unut onu. Önüne bak. Nusaybinliden örnek veriyim. Baskasıyla aldattı. Öğrendim. Bende ayrıldım. Ailesini sildim. Ailesini yok saydım. Sonra belli bir süre sonra barıstım. Gözüne soka soka bende onu aldattım. Hertürlü lafıda ona dedim. İntikamını güzel aldın dedi. Ama ben rahatlamadım. Kendi kendime terapi yaptım. Unuttum. İzi kalıyormu EVET. Ama dilim dilimde etsen rahatlamıyon. Unut, kendini geliştir. Önüne bak
Eyvallah reis
Acını anlıyom. Sorunun olursa burdayım
Teşekkür ederim ama benim ki aşk acısı değil tamam hoşlanıyorum ama aşık değilim daha 1 ay olmadı sevgili olalı mesele benim insanların gözünden düştüğüm durum aynı yerde oturuyoruz ortak sosyal çevremiz var yoksa bir insana kayıp olarak ben yeterim bir şey yapmama gerek yok
Sen rezil olmadın o rezil oldu
Teşekkür ederim
Ben burdayım. Canın sıkılırsa. İster burdan yaz ister takip et. Dinlerim seni
O kisiden direk ayrılırım
Öğrenir öğrenmez hayatımdan çıkardım zaten
İyi yapmıssın
İkinci kadın olsam duruma göre
Sevgilisine mesajlarını beraber fotoğraf filan mı göndersem diye düşündüm kız da haketmiyor böyle bir şeyi sonra vazgeçtim ama bir şey yapmam lazım diyorum
O kişinin tercihine bGli