Böyle bir durum başınıza gelse gerçekten ayrılır mısınız sırf çocuk olmayacak diye?

Sırf bu yüzden biri boşanıyorsa, arada sevgi yok demektir. Aynı zamanda çok vicdansız bir davranış bu.
Tıp gelişiyor farklı yöntemler mevcut. Olmasa bile evlat edinme denen bir şey var.
Büyük konuşmayayım ama çocuktan önce eş gelir ve sağlik meselesi ne kadar zor olsada kabullenir ortak karar olarak istersek evlat edinebiliriz veya cocuksuz gül gibi yasariz ne diyeyim 😀
Cevap
4Cevap
Ben ayrılmam eşimden hiç bir şey için
Çocuk olmaması sorun değil eğer çok istiyorsak evlat ediniriz. Sadece baştan beri bilip de bana söylememesi yalana girdiği için kızardım.
no evlat ediniriz bende olabilirim o bana yapsaydı böyle bişeyi bi süre hayata küsebilirdim o yüzden ayrılmam
her şey çocuk değildir ama beklentilerde önemlidir insanlarin tercihi sonuçta.. ne kadar istiyorum ne kadar bunu sabırla karşılarım bilmemezdim
Ben ayrılmazdım. Biz bu yola beraber çıktıysak şayet her engelde beraber olmalıyız ki bunun bir engel olduğunu düşünmüyorum.
Çocuk yapmayı zaten düşünmüyorum o yüzden sorun değil
Kısır olması işime gelir en azından erken yaşta çocuk ver bana diye diretmeye yüzü olmaz.
Böyle bir şey ayrılık sebebi olamaz benim için.
Evleneceğim kadını tanıyorumdur diye düşünüyorum. Bu tür şeyleri daha öncesinden konuşmak gerekir. Ayrılacağımı da zannetmiyorum
Sırf çocuğumuz olmuyor diye ayrılmam ki bu kader işi ve çok çocuk istiyorsam da evlat ediniriz
Ben ayrılmazdım iyi günde kötü günde diye bu yola çıkmışsın tek kısır olayı içinn degil kazada olabilir sakatta kalınabilir bunlar ayrılmak için sadece bahanedir
Kısır severim ayrılmam ahjd
Canımı çektirdin
Hayır ayrılmazdım
ayrılmam hiç sanmıyorum
Hayır asla, kader derim tabii ki
Severek evlenirsem ayrilmam
Ayrilmazdim evlat edinmek hayalim zaten
Buyuk olasılıkla evet
Tabi ki hayır
Hayir, sorun etmem.
Hayır
Hayır evlat edinrdim