Az önce okuduğum bir yazıda denk geldim merak ettim.. Birlikte olduğunuz insanın evli ya da benzeri bir ilişkiye sahip olduğunu öğrenseniz ne yaparsınız?
Evli biriyle birlikte olduğunuzu öğrenseniz napardınız?
Şok olurum dcncjf. Çünkü daha önce yaşadım ;Cafe de eşi ve oğluyla görmüştüm gdgfhfd.10 dakika ayakta durdum ağzım açık kaldı fjfhgjf. Eve nasıl geldiğimi bile hatırlamıyorum fjfjgjfh. Sonra sabahısı ayrıldım fhfhgjg
Evli biriyle birlikte olacak ve bunu anlamayacak kadar aptal biri değilim. Bu çok basit bir şekilde anlaşılır zaten nasıl böyle bir şeyi anlamaz bir insan inanılmaz saçma.
Evli biriyle konuşmak yapmadığım şey değil kxjxjxj ama tavsiye etmiyorum ya adamın karısı filan var jdjdj Çocukları filan oluyor bu sefer çağırıyorlar filan adam korkuyor kxjxjx evli olmayanlara yaklaşın jxjxjx
Ayrılırım Allah korusun yani ama erkeklerin masalları bellidir. "karımla mutlu değilim, evlilik değil bizimkisi" zaman geçer Müge anlıda bir adam ilişkimizi karına söylerim diye tehdit eden kadını doğrayıp sobada yakmıştı. Tamam o hasta ama toplumun bir profilini de temsil ediyor. Zerre değer vermezler hatta bazıları karşılarına hala deli gibi aşıktırlar haberiniz olsun, bilin yani..