AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Aşkını içinde yaşa derim hem günah hem ne ekersen onu biçersin
Aşk değil hoşlanti ama olmaz heralde
Neden olmaz
Aynı sitedeyiz eşim ile bana sürekli kıskanmak gözü ile bakıyorlar çift olarak yeni araba alsak gözleri kalıyor su mu geçiriyor far lar diyorlar birseyi yokken çocuğum oldu hamile kaldım haberleri olmuş eşim söylemiş eşim e düşer o düşer demis ler 1 buçuk aylik bebeğim düştü ne olsa gözleri kalıyor bende eşim e söyledim bir daha bir şey anlatma şunlara diye karşı tarafın çocuğu olmuyor buna üzülebilirler ama durum sadece çocuktan ibaret değil ne alsak gözleri kalıyor kocası eşimden oldukça hoş birisi sitede eşim le de iyi kötü arkadaş kendimi bu yüzden tehlikeye de atamam
Peki neyinden hoslandin ki
Hos adam eşimden yakışıklı eşim se seks yapamıyor 5 dka altında boşalıyor ve karısını evde yemek yapmaz etmez diye hergun yağ salça yeyip ya da işten eve gelirken ve 1 ay kadar temizlik yapmaz biz geliyoruz diye yaptığını filan anlattı eşide gülerek bu hallerinden bahsetti eşinden şikayetçi gibi eşimin yanında daha yakışıklı eşimde sekste erken boşalma var bana yeteriz geliyor
Peki eşini düzeltmeyi denedin mi? Sadece cinsel amaçlı mı aldatmayı dusundun
Eşim i evet 4 aydır evliyiz biz söyledim 2 defa içimde boşalmadan indi hatta tedavi ol dedim kırmadan ya da geciktirici kullan dedim benim problemim yok dedi iki defa içimde indiğinde utandı arkasını döndü bi kaç dk sonra bir şey yok gibi davrandı öyle yani 5 dka altı boşalıyor söylüyorum çeşme mi bu diyor 2. yide yapamıyor cinsel amaçlı tabi ki ama güvenemedim karşı taraf eşinden şikayetçi gibi ama aynı sitede olup arkadaş olmaları iyi olmadı
Ya o senin evliliğin için tehlikeli çünkü seni tehdit edebilir ismini çıkartabilir. İstediğin zaman bırakamazsın. Bide Esin öğrenirse çok daha kötü şeyler olabilir. Eger consel amaçlı bir ilişki düşünüyorsan biraz uzakta birseyler düşün. Çünkü yakalanma ihtimaliniz çok yüksek. Çok yakınınız ve bir sürü olasılık var. Peki eşinden boşanmayi düşündün mü?
Bende bunu düşündüm o yüzden olmaz gözüyle baktım yok düşünmedim yeni evliyim burada dedikodu olur sebebim yok başka şikayetçi olduğum hatası yok yani boşanmak için sebep yok üstüne hamile kaldım bu yeni evlilikte geç öğrendim hamileliği 16 kasımdı 1 hafta kadar hamile oldugumu bilip ilişkiyi kesmiştik sonra bebek düştü 20 30 gün beraber olamadık kanama vs derken eşimle uzun süre beraber olmayınca dedim belki uzun sürer ama. yine aynı sürdü bir şey değişmedi hiç beni sasirtmiyor
16 ekimdi Kasım diyorum pardon
Aynı oldu durum hiç aşmayı düşünmüyor boşanama sebep yok 4 aylık evliyim 4 aya da bu ay girdik
Hmm geçmiş olsun ya. Peki eşinin libidosu yüksek mıdır? Anlaşılan senin baya yüksek?
Evet her gece nerdeyse bir gece atlasa yorgundur ama çok kısa sürüyor
He Peki sen bosalamiyosun dimi? Hic bosaldin mi?
Beni hiç boşaltmadi
Hadi ya peki monoton bir seks hayatı mi var? Fantezi falan da yapar mısınız? Kısa surmesinin psikolojik etkisi de var. Mesela çok zevk aliyosa,, ya da seksten önce çok oral yapıyorsan gibi.
Peki sadece cinsellik için aldatmayı düşündün mü ciddi olarak
Erken bosalcak diye yalatmiyor bile
O zaman işin zor valla. Peki sen nasıl idare ediyorsun? mastürbasyon falan mi
olmam
N3den
Ben de
E sonra ne oldu
Bişey olmadı. Eşine aşık mısın
Galiba ona da evet. Konuşmadın mi yani
Ooo senin durum değişik. Konuştuk konuşuyoruz ama bişey olmayacak yani onu da biliyorum
Ya sen eşine Peki? Neden olmayacak
Ben ayrılıyorum o ayrılamaz. Bu konuları hiç konuşmadık. Çünkü kimseye sebep olmak istemem : )
Peki o evli iken bir ilişki düşündün mü?
Hayır
Neden