6 aylık evliyim. Evlenmeden kocam peşimden koşmuştu, bana hayrandı, romantikti. Şimdiyse git gide odunlaşıyor. Neden böylesiniz?

Kocam beni 1 yıl sadece uzaktan takip etmiş açılmaya cesaret edememiş, sonra açıldı yani bana aşık gelen oydu. Bense zamanla aşık oldum ve gün geçtikçe daha çok sevdim. O kadar aşıktık ki biz ki evlenmeden bir şey yaşamayız diyen insanlardık evlenmeye 2 ay vardı dayanamadık bir şeyler bile yaşadık. Evlenince de başlarda her şey iyiydi, bana hayranlıkla bakardı, ev işlerine yardım ederdi, yaptığım yemekler için eline sağlık derdi, saçımı tarardı vs. Şimdiyse her şey o kadar değişti ki eve geliyor sadece bir şeyler izlerken çat pat muhabbet ediyor, doğru düzgün yüzüme bakmıyor. O kadar güzelsin ki bakmaya doyamıyorum dediği yüzüme bakmıyor. Sadece yüksekse sırnaşıyor, diğer türlü ne giyersem giyiyim dikkatini bile çekmiyor, beni sürekli eleştirmeye başladı, çok yoğun bir işi var bu yüzden çok sık beni görmediği halde özlediğini hiç hissetmiyorum. Ona sorsanız saçmalıyorum, hala çok seviyor bilmem ne ama o kadar açık ki çok değiştiği. Bense hala canım gibi hayran hayran ona bakıp dinliyorum, süsleniyorum ama görmüyor bile, o seviyor diye yaptığım saatlerce uğraştığım yemeklere bile eline sağlık demiyor, ben onu istediğimde beni reddediyor. Çok canım sıkkın kocamdan değil de kimden ilgi bekliycem? Bugün rüyamda iki kocam vardı ama ikisi de sendin garip bir rüyaydı diyorum vah şanssız karım rüyanda bile kocamdan başka seçenek yokmuş dedi. Ben de hayır seni çok sevdiğim için başka birini rüyada bile görmemişim dedim tepkisiz… Güzel olduğumun farkında, istese ondan çok daha yakışıklı birileriyle evlenebileceğimin de farkındaydı ama sanki artık hiç ondan ayrılmazmışım, hep severmişim gibi fazla rahat davranıyor. Bu kadar öküzlüğe kalbim nasıl dayanır ki soğumaz mı zaman içinde?

6 aylık evliyim. Evlenmeden kocam peşimden koşmuştu, bana hayrandı, romantikti. Şimdiyse git gide odunlaşıyor. Neden böylesiniz?