Evli bir adamla birlikteyim ama artık burama kadar geldi?

1 yıldır görüşüyoruz. Çok sorumsuz araz sormaz mesaj atmaz genelde ben yaparım. Bazen cevapta vermez. Seni aramamam seni istemediğim anlamına gelmez diyor. Gwrcekten çok yogun çalışıyor 2 iş yapıyor farkındayım ama artık çok skld bu durumdan. Birlikte oluyorduk. Kullanmaksa bende onu kullandım. Sevdgim için oldum. Hiçbir beklentimde uok o da bunu gayet biliyor. Ama bu tavırları artik iyice soğutuyor. Zaten de bitsin istiyorum bir yandan. Ne yapsam bilmiyorum. Yasindan dolayı mı böyle onuda bilemiyorum.53 yaşında. Biktim artik gerçek ten. Birakmiyorda beni hep kendini unutyurmuyor geliyor ise bana bakıyor vs.. napsam sizce

Güncellemeler
+1 yıl
Esimle hafta 1 oluyorum demişti. Bana karşı ilgisi var. Cok güzel değilim ama aramızda bir çekim var nereye kadar gidecek böyle ondan sanki çok şey bekliyorum bugün mesaj attim aradim hala dönmedi. Belkide çalışıyor evet biliyorum ama benim istedgim ilişki bu degil bende oda vazgeçemiyoruz yinede. Üstüne gidip zir zir da aramak istemiyorum ama çok düşüncesiz ya
Güncellemeler
+1 yıl
Brn onu sevdiğim için onunla oluyorum. Ben boşanmış bir kadınım ben de isterim yuva kurmak ama karşıma kim çıktıysa ya dondum ya da olmadı aetik gerçekten sevmek sevilmek istiyorum zatrn adamla bu şekilde devam edemem. Bırakmayı düşünüyorum yılbaşına kadar. Tertemiz bir hayat istedim ama olmadı. Çok üzgünüm. Evli biriyle olmayı bende istemezdim
Evli bir adamla birlikteyim ama artık burama kadar geldi?