Hayatımda biri var yok da denebilir ama var. Evli yaklaşık 6 aydır bir bağımız var konuşuyorduk başlarda her gün artık öyle değil sadexe görüşüyoruz ayda bir falan ama ondan başka düşündüğüm bir şey daha yok. Aynı iş yernde çalışıyoruz bugün karısı geldi. Daha önce hiç görmemiştim canlı olarak ama fotoğraflarını bildiğim için görür görmez tanıdım yanında da kızları vardı. Gördüğüm an sanki bir şey boğazıma yapıştı hala nefes alamıyorum onu biliyordum ama onu görmenin beni bu hale getireceğini bilmiyordum bir susuyor bir ağlıyorum berbat hissediyorum. Benimle konuştu ona ürün sattım bir yabancı gibi konuştu geldi gitti yanımdan o bilmiyor ama ben biliyorum hayatını peri masalını istesem mahvedebilirim ama o beni bir yabancı sanıyor. Düştüğüm bu durumdan hep korkuyordum ama karısını görünce daha da kötü oldu her şey onun yüzüne baktıkça onlar geliyor aklıma ne yapcağım bilmiyorum nefes alamıyorum devam edemiyorum ama bırakamam da onu..
ona da söyledim karısını gördüğümü boşluğa bakar gibi bakıyor yüzüme bir şey söylemiyor o da
Ne yapmam gerekiyor çok kötüyüm ve ne kadar kötü biri olduğumu bana hatırlattığı için daha ds kötüyüm
ona da söyledim karısını gördüğümü boşluğa bakar gibi bakıyor yüzüme bir şey söylemiyor o da
Ne yapmam gerekiyor çok kötüyüm ve ne kadar kötü biri olduğumu bana hatırlattığı için daha ds kötüyüm
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer