Aile & Toplum Yılın ilk karı ile tanıştınız mı? Mom90 Takip Et Bilge Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Ben bu sabah tanıştım e hoş geldin kış diyelim mi artık🌨 Yılın ilk karı ile tanıştınız mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Tanışmadım maalesef 1 0 Yorumla
alindzeko Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 95% +1 yıl Bolu’ya bayılıyorum, sanıyorum Bolu’da bir eve ihtayacım 1 8 Yorumla Mom90 +1 yıl Kesinlikle 👍 Yorumla alindzeko +1 yıl Böyle karın bol yağdığı çayırlı ormanlı nereler var Bolu’da bir yer alsak da ev yapsak? Yorumla Mom90 +1 yıl Kartalkaya yolu üzerinde seben var oraya bakabilirsiniz dortdivana da bol kar düşer ama merkezden uzak kalıyorBide mudurnu çok güzel Yorumla alindzeko +1 yıl Beypazarı sınırında Karagöl var orayı biliyor musun orası nasıl? Yorumla Mom90 +1 yıl Merkeze uzak yaklaşık 1.30 saat mesafe var Yorumla alindzeko +1 yıl Doğa olarak nasıl? Yorumla Mom90 +1 yıl Hiç bilmiyorum gitmedim🤷♀️ kötü olma ihtimali olacağını düşünmüyorum ya Eminim güzeldir Yorumla alindzeko +1 yıl Ben de pek bimiyorum Bolu’yu ama ara sora geldiğimde hep beğenirim👍 Yorumla
deadofwrite8916 Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 95% +1 yıl Uludağ'a yağdıysa yakında aşağılara da yağar. Ancak açta açıkta kalmak zorunda olan onca gariban varken karın yağması sevindirmiyor. 1 0 Yorumla
ѕüтʟüĸαнve Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Ankara 'ya yağmaz şimdi burası neresi Erciyes mi 1 1 Yorumla Mom90 +1 yıl Hayır. bolu Yorumla
orkob17 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Bizde denize giriliyor 1 2 Yorumla Mom90 +1 yıl Hadi ya neredesin Yorumla orkob17 +1 yıl Küçükkuyu Yorumla
Mrt_5555 Takip Et Yoda Yaş: 50 , eic 100% +1 yıl Ben 1 ay önce tanıştım 1 1 Yorumla Mom90 +1 yıl Nereye yağdı. Yorumla
revolver-34 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 73% +1 yıl tanıştık selamları var 1 1 Yorumla Mom90 +1 yıl Aleyküm selam Yorumla
Flavendirel Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Buralara gelmedi daha 1 0 Yorumla
gözümKIZarıyoo Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl Karı görebilen var mı güneş her yer 1 0 Yorumla
özgürkahraman Takip Et Master Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl Diyelim inşaallah 1 2 Yorumla Mom90 +1 yıl İnşallah. yagmura ihtiyacımız var Yorumla özgürkahraman +1 yıl Dua edelim rahmette olsu Yorumla
romanticMachine Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Neresi orası? 1 1 Yorumla Mom90 +1 yıl Bolu Yorumla
Kaunis Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Geç tanışacak gibiyiz 0 2 Yorumla Mom90 +1 yıl Ya öyle demeyelim yağmur yağsın inşallah Yorumla Kaunis +1 yıl Bereketli yağsın Yorumla
Bilmiyom_ya Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Daha tanışmadım 1 0 Yorumla
mesut_boztas Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 3,9b cevap paylaştı. Henuz değil 0 0 Yorumla
İsmaill19 Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Aile & Toplum konusunda 5,7b cevap paylaştı. tanışamadık daha 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Tanışmadım maalesef
Bolu’ya bayılıyorum, sanıyorum Bolu’da bir eve ihtayacım
Kesinlikle 👍
Böyle karın bol yağdığı çayırlı ormanlı nereler var Bolu’da bir yer alsak da ev yapsak?
Kartalkaya yolu üzerinde seben var oraya bakabilirsiniz dortdivana da bol kar düşer ama merkezden uzak kalıyor
Bide mudurnu çok güzel
Beypazarı sınırında Karagöl var orayı biliyor musun orası nasıl?
Merkeze uzak yaklaşık 1.30 saat mesafe var
Doğa olarak nasıl?
Hiç bilmiyorum gitmedim🤷♀️ kötü olma ihtimali olacağını düşünmüyorum ya
Eminim güzeldir
Ben de pek bimiyorum Bolu’yu ama ara sora geldiğimde hep beğenirim👍
Uludağ'a yağdıysa yakında aşağılara da yağar. Ancak açta açıkta kalmak zorunda olan onca gariban varken karın yağması sevindirmiyor.
Ankara 'ya yağmaz şimdi burası neresi Erciyes mi
Hayır. bolu
Bizde denize giriliyor
Hadi ya neredesin
Küçükkuyu
Ben 1 ay önce tanıştım
Nereye yağdı.
tanıştık selamları var
Aleyküm selam
Daha tanışmadık.
Buralara gelmedi daha
Karı görebilen var mı güneş her yer