AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
157Cevap
sürekli karşısına çık sürekli tesadüfler yarat ve onun hoşlandığı tarzda giyin dikkatini çekersin :)
Öncelikle bu erkek nerde sürekli görüyomusun ona göre söylicem
Cok fazla ilgi gostermiycen yani onu sıkmiycan biraz umursamaz olucan
Oyle bir sanat yok. K. cimizdan sanat uydurmayalim.
sen bilgisizsen ben ne yapayım okumayı öğrendiğinden beri eline kitap almadığın belli
Dogrudur, haklisin. :)
ha ha ha :)
Derken?
ikra diyorum
Tavsiyen icin tesekkur ederim. Hayatimin geri kalanini okuyarak gecirecegim :)
:) :)
Eglendin mi?
Oyle bir sanat yok. Sallama. . Birsey leri dikkat cekmtrmk icin sana t kilifi gydrmeye calismana gerek yok
sanat kılıfı değil bu isim üzerine oturtulmuş bilgiler sadece biraz geniş düşünemezmisiniz
ufak bir gülümseme ve göz hamlesi ile ilk hamleni yapabilirsin :)
birincisi müh. fakültesine başladığımdan beri güzellik algım yok olmadı fakat azaldı
artık çok fazla güzel çirkin diye bakmıyorum olsunda
Bende mihendis kizlardanim
hangi bölüm
ben eee
ben de eee :)
zor yaaa
ona doğru bak güzel bir gülümseme içinde o duygu varsa açığa çıkartır :)
vayyy kızlar bu işe el attı. hep erkekler mi uğraşcak aferin aferin :D
gözlerine anlamlı anlamlı bak her erkeği elde edersin bu şekilde
Sadece ona gülen gözler ile bakman yeterli zaten karşındaki kişi odun değilse her türlü gideri var yani olayın.
evet haklısın ama bu sadece etkilemek için peki devamı
Uzun bir ilişkinin sırrı sadece onu sevmekten geçiyor bu kadar basit diğer soruya ise gelirsek kendine bağlamaya onun için sadece güzel ve hoş bir sohbet yeterlidir.
tsk ederim :)
Rica ederim :)
tamamen güzel olmayla alakalı güzel , bakımlı , şık ve seksi isen her erkek zaten sana bakar ve sende her erkeği tavlarsın
tavlamak seksiline bağlı uzun sürdürmek zekana ve yeteneqine evlenmekde güzel yemek yapmakdan geçer :)
erkekleri nasıl etkilerim? 100.000 erkeği peşime nasıl takarım? herkes nasıl bana bakar? şu ezik sorulardan midem bulandı be
İşte biz bu tarz soru soranlara kezban diyoruz.
Başkası olma kendin ol böyle çok daha güzelsin.
Ya gel bana sahici sahici ya da anca gidersin!
Usta özetlemiş biz daha ne diyelim ;-)
:) istediğimi alırım ama uzun süre ilişki zor. Adamk bezdiryorum :D
Mesela beni istesen alabilirmisin...
dişli hemcinslerimi severim tebrik ediyorum :)
Nefes almaya devam ettiğin sürece sıkıntı yok kankii
oldu kanka :D
Tanışabilriz isterseniz sadece mesaj atmanız yeterli.
erkek bulamıyorum değil düzenli ilişki nasıl olur benim sorum
Düzenli ilişki sana bağlı yavşaklık yapmadığın takdirde güvenilir erkek zaten bulunur ama sen de bir sıkıntı var ise zaten hep yarım yamalak ilişkilerin olur.
yavşaaklık derken?
Artık bilmiyorum değişiyor tabi zamanına ve yerine göre.
Yavşaklık ne demek? yavşamak demek yani gidip başka erkeklerle çok sohbetin varsa keseceksin tek kişiye bağlanacaksın hareketlerine çeki düzen vereceksin
niye erkekler tek bir kızla mı konuşuyor ki kızdan aynısını bekliyor
Benim bir kız arkadaşım varken ben diğer kızlarla sadece grup çalışmam hariç o da zorunlu ödev çalışmalarım hariç görüşmüyordum sadece selam verip kısa bir şekilde hal hatır soruyordum. Ama değmiyormuş tabi...
tabi ki değmiyor onun için arkadaşlarımdan taviz vermem nasıl olsa biticek
İnsan hiç bitmesin istiyor ama yapılan yanlış büyük olunca... Kurduğun hayallerde hayal olarak kalıyor...
kesinlikle
Anlasılan sende benim gibi darbe yemişsin
öyle
Anladım
Sorduğun soru mantıklı özelden yazmak istersen açığım iyi akşamlar
özelden yazamıyorum xper seviyem yetmyor :D
Aynı sıkıtı bende de var :)) ee napcaz peki face var mı diycem ama boşver deme
demiyim bencede :)
Ben sana face mi vereyim sen ekle
hem senin için daha güvenli olur eğer ver diyorsan yazacağım
almıyım teşekkürler
Halas mefi müşkülat (Tamam sorun değil)
Sadece doğal olacaksın.. ilişkide ki tek kural bu..
Biraz sempatik ol. Biraz Özgüven ver. Azcık tutulacak dal olsun yeter.. ßence.. ( :
bak canım ben manisa turgutluda oturuyorum. 6. sınıfa kadar cayip kezbandım 7 de okul değişikiliği yaptım ve önüme kimse geçemedi. eteği kısalt okula giderken saçlarını düzleştir veya maşa yap çok coll ol anlatabiliyomuyum :))
Agahshsh once cool un nasil yazildigini ogren ondan sonra cool ol küçümen :D
Okula mı gidiyor düğüne mi o ne öyle
gençler susun dumanlı kafayla ne yazdığımı bilmiyordum ;) düğüne değil okula gidiyorum canısıı ^^
ben hiçbirşeyi bosuna yapmam okulda yürürken herkes sağa sola kaçılıyor bir ortama girdiğim zaman tüm erkeklerin gözü gözlerimde oluyor kantine girdiğimde herkes masasına davet ediyor beni paylaşamıyorlar anlatabiliyormuyum
ahanda hasan abinin kizi kiz senin için bayagi bir yaniyor duyolar dogrumu :ddd
Seni sevmeyen birinin seni sevmesini sağlamanın yolu yok üzgünüm...
Bn bir erkek olarak açıkçası bizi etkilemek çok kolay ama bir kızı etkilemek zor
Zor degil sadece caktirmiyorlar
Yok yaa kızlar erkekleri etkilemek için biraz cilve yapıyo erkekler hemn sever ama kızlar öyle değil haksızmıyım
erkeklerin en büyük sıkıntısı konuşamamak açılamamak ilk adımı sen atarsan onun gözünde efsane olursun o kadar
Goz temasi ne kadar uzun olursa ve konusurken busey anlatirken ona bakarak anlat. Sonra muhabbeti kes. Eskikligini farkeder sana satasur diyalog kurar
bir kız erkeğin peşinden gidiyor ve tavlamak istiyorsa o kızın kişiliksizliğinden kaynaklanır bence
peşinden koşmak değil nasıl ki erkekler kızlardan hoşlanıp ona ilgi duyuyorsa kızlarda öyle ilgi duyuyor erkeğe ama karşıdan atak gelmeyince dikkatini çekmeye çalışıyor soruda sormak istediğim bunun nasıl adabına uygun olacağı
hmm altına bunu yazsaydın millet yanlış anlamazdı ama bir kız hoşlandığını zaten bakışlarından belli eder erkek baktığı zaman kafanı çevirme sende ona bak o o zaman anlar ve yanına gelir birde şundan da tırsıyo olabilir ters cevap alır diye ona onu hissettirmemeye çalış o zaman yanına gelir
teşekkür edrim daha fazla öneriniz olursa yazmanızı rica ederim
çocuk baktığı zaman göz teması kurarsa vardır ondada hareket ama ilk konuşan sen olma o zaman erkeğin bir yerleri kalkar güven olmaya bilir çocukta ondan da gelmiyor olabilir yanına ona belli et hoşlandığını saçınla oyna göz göze gelin o ayırana kadar da ayırma gözlerini başkasına baktığında sinirlen o o zaman anlar
onu kıskandığımı anlarsada yine kendilerini bişi zannediyorlar
alaksı yok kıskanma değil sen tavrını koyuyorsun sen o çocuğu tavla ona o zaman sınırlama koyarsın zaten kızların üstüne yok bu konuda
Çok şukur daha hiç isteyipte elde edemediğim erkek olmadı benim en fazla bir haftamı alır ama bunu nasıl yapıyorum bende anlamış değilim güzellikten kuttarıyorum galiba
maşallah tanışalım o zaman :)
Aynen isteyipte elde edemedigim bir erkek olmadi
hayır fizikten kurtarıyorsun
en önemli faktör bir kez yalanını yakalarsa senden faydalanmaya başlar
Eger bir kadin gercekten isterse karsisindaki erkegi etkilemeyi bilir fakat erkek belli eder mi etmez mi o da ona kalmis ama kiz da kivirmayayacak tabi
Masumiyet. Tek yapmanız gereken masum kalmak başka bişey yapmayın yeterli. Biz masum hatun arıyoruz
bunu zaten gayet ıyı becerıyorsunuz yalan soyleyerek baska bır seye hacet varmı?
hoşlanıyosan gider konuşursun iyice birbirinizi tanırsınız gerisini getirirsiniz artık
erkeklere hoşlandığını söyle birşey yapamazlar zaten her kıza razılar :D
6 6 atarsan tavlarsin iyi kapı olur oyunun baslangicinda ahahahahah
Her erkek bir değil ama bu zamanda hanımefendi bulmaz zor hanımefendi ol birazda giderin varsa tamamdır.
Önünden geçmen yeterli, hatta nefes alıyor olman bile etkili olabilir :)))))
Sorunda adap yokki cevapta adap bekliyorsun ;)
Tavlamaktan kastın ne? Koynuna mı sokacaksın koluna mı takacaksın?
koluma takıcam yıllar boyunca kullanıcam
... Koluna takıp yıllar boyu "kullanacaksın"... Araba seçiyon sanki :D...
Her insan farklıdır bu soruya verilebilecek cevaplar öznel olur... Yani genelleme yapılabilecek bir durum değil bu erkekleri etkileme olayı... Kişisel cevaplar verilebilir ancak... İstersen?
almıyım sağol
etkileme sanatıda mı var :) way anasını çok cahil kalmışısız bee:)))
kitapları bile var kitaplara ilgin yok galiba
vallah kitap okurum :) en soon okuduğum kitap elif gibi sevmek :) kitaplarla aram iyi :) boş bir sanat bence :)))
:):)
etkileme sanatı boşver sen insanlık sanatını oku bence :))) günüzümde insanlık ölüyor çünkü :)
insanlarğı nasıl diriltiriz diye konu açalım ozamn
konu güzel bak şimdi bu insanlar uyuyor insanlık nedir bilmiyorlar yani sen onlara yardım etmesen onlar sanki bu dünyada gecici değiller gibi bakıyorlar kendine onun icin birileri bu insanları canladırmalı insanlığa kazandırmalı yani
nedense bunun sadece kendini geliştirmekle olduğunu düşünüyorum yani gezip görmek ve okumakla :)
doğru haklsın eee o zamn yapacak tekk şey nedir :)
tek şey?
evet tek şey bunu ben değil sen söyleyeceksin yani :) ?
insan olmak mı?
wallah benim aklımda da bu kelime geciyordur ama bizim insanlar insanlık nedir bilmiyorlar ki
yapacak bişi yok yanlız bunun benim konuyla bir alakası yok :)
ne konuymuş arkadaş :) 4+4 galatasaray sisteminide gectin :)))
öyle yorumları görüyon toplumsal konu bu :):)
adresleri şaşırdım galiba :) bu ara çok dalgın olmuşum iyi ki hatırlatın sağol tşkr ederim :)
rica edrim :)
gelek spas :)))
ez ji spas :)
wayyy wayy wayy hemşerim :))) sen güzel cavap verdin :) :)
ilk başta haddinden fazla ilgi gösterip baglıcaksın sonra ultra trip atıcaksın.:D denendi çalışıyo:D
özelden konuşabilirmiyiz danışmam gereken bişi varda
olur :D
xper seviyem yetmiyor mesaj atamıyorum offffff :(
burdan sorarbilirsin zaten gizlisin?:D
mantıklı :)
bana da bu söylendi bende oyle yaptım ama sonuç başarısız beş yıl boyunca peşimden koştu evet dedim on gün falan çıktık tabi sırf benim ilgimle sonra sıkıyosun deyip benden ayrıldı sonra en yakın arkadaşına sordum niye ayrıldı diye ilgisiz haline aşık olmuş böyle bişi olabilir mi ya
e oha deseydin :D seninkinde ters tepmişşş fazla üstelememek laızm önündeki maçlara bak :))
aynen salıverdim gitti :)
uzun ilişkin olması için farklı yollar denemen yersiz. gidecekse zaten gider, sevecekse zaten sever.
Oyle olmuyor iste hep asik oldugunda devam etmiyor bisiler insanlari bitbirine bagliyor
sen sev, o anlar. anlamazsa da yol ver gitsin.
İlgi duymasını istersen, ilgi göstermen gerekir. Etkilemek istersen de etkilenmen gerekir öncelikle. Gerisi gelir zaten.
Erkekler çok saf yaratıklardır biraz ilgi göster biraz cilve yap tavlarsın yatağında iyiyse bağladın gitti biraz da çocuk muamelesi Ömür boyu senin istediğini yaptır
Oha aylardır aradığım soru
iyi cevaplar var bakmanı tavsiye ederim :)
Soru baslligini okuyunca aklima geldi bn nasil tavlanirim diye
Erkekler açmamis bir cicek gibidir desem yalan olur knk.
erkeğin başka kızlara ihtiyaç duymasını engelle çocuk senindir.
NAZİK VE CANAYAKIN DAVRANIRSAN O SANA ZATEN 2-3 GÜN İÇİNDE ÇIKMA TEKLİF EDER :)
kendi kendine tavlanır zaten bişey yapmana gerek yok sağın solun fazla oynamasza uzun sürer bence
erkekleri elleme sanatı mı yazıyo ben mi inatla öyle okuyom?
bir dost tavsiyesi göz doktoruna git
gittim gözünde bişi yok dedi. ama göğüslerimden gözünü alamıyosun, bence bir beyin doktoruna görün dedi.
sapıklı senin bütün benliğini yok etmiş
yoo sapık değilim. üzüm salkımına da aynı gözle bakıyorum.
* annem uyandi senin yuzunden
ne alaka be niye benim yüzümden uyanıyo
bana diyo sanırım
Valla anlaşabildiğim kişiyle uzun süreli bir ilişki yaşamak isterim ilgisini çekmek için onun gözünde farklılık yaratman gerekir.
1. şart bakımlı ve alımlı olacaksın sonra seksi popo ve memişler herdaım ön planda olacak ;)
Uzun süreli ilişki diyor abicim :D Sürekli ön planda olanları, senin gördüğün kadar başkaları da görecek.. Yolda sana selam veren arkadaşlarının, yanındaki bayanın popo ve memişlerine bakması seni rahatsız etmez mi? Neden ön plana bunları koydun?
Görsel ve fiziksel bakımdan, memiş zaten ön planda duruyor, ama poposu ön planda nasıl olacak çözemedim :) O hep arka planda kalmıyor muydu? :D
evli bekar?
Her sozunde haklisin Suyangini seni tebrik ediyorum
siz beni hi anlamicKsiniz
Kiz dedigin ulasilmasi zor olucak. Havali ve ukala olucak. Hareketleri olgun olucak. Ne cok gulucek ne cok konusucak. Boyle kiz bulmakta zor tabi :))
Sizin hiç uğraşmanıza gerek yok kendiliginden oluyor
Efendi agir basli olduğu gösteren yeterli o sana yakinlik sağlamaya calisicaktir
Günümüz erkeğine çok bişe yapmana gerek yok ufaktan kes gülümse senindir hayrını gör
Aman Allahım hic duyulmadik bir soz erkek nasil tavlanir :)
Nasıl bir sancıdır sendeki be abi :D Yazıkk.. Hiç mi bir kız tavlamak istemedi seni.. Kaldı ki, bir kız istemedikçe, erkek ona bir adım bile yaklaşamaz. Bayanlar kendileri için zemin hazırlar, fırsatı verir ve sanki erkek girişimde bulunmuş gibi kurgular. Biz erkekler de, kızı tavladım diye avunur dururuz. Aslında bütün iş ve maharet kızda..
Yok be hocam okadarda degilde gelip boyle biseyi sormasi tuhafima gitti halbuki bir kizin bir erkege bakipta hafif tebessum etmsi bile pesinden kosturmaya yeter bu kiz oyle bir sormuski kendine kole yapacak birini ariyo :)
yani benim için rap dinlemesi ve bilgisayardan anlaması yeterli ama normal birini onun çok vakit geçirmesi yeterli
Erkek etkilenmez.. tetiklenir.. ufak oyunlar yaparak onu sürekli tetiklemen gerek ;)
ne gibi oyunlar
Bunu söylersem hemcinslerimin zaaflarını ifşa etmiş olurum :))
dogru durust ve ciddi olursan hersey tamam olur bence
hadi ama doğru dürüst kızlar erkeklerin hiç de işine gelmiyor yeterki işlerini görsünler
Adamın iç dünyasına ortak olabilirsen o adam senindir al sana tüyo
ya içdunyasına almıyorsa beni zorla giremem ya oraya
İlgilendiği alanları tespit ediceksin bir şekilde görürse o seni alır zaten dünyasına
tavsiyenizi dinlicem teşekkurler :)
iki parmağını ağzına götürüp cork cork emmeye başlıyosun hemen etkileniyolar
yuh :D
bence de yuhhh
Haklı :D
Oha yeni doğmuş buzağı gibi. İğrençsiniz :-D
:))