1-hoslandigin erkegin sana ilgi duymasini istiyorsan, hicbirsey yapma biraz yuz ver ama cokta belli etme. Burdan bu soruyu sorarak hoslandigin erkegi nekadar cok istedigini belli etmissin. Bu siteden o gelip sorsun hoslandigim kizi nasil elde edebilirim diye. Bakimli ol. Yakin davran arkadas olarak yaklas. Beraber disariya cikin gezin.
2-Uzun bir iliski istiyorsan. Ilk olarak cok sabirli ve gururlu olman gerekir. Herhangi bir kavganizda eger suclu o ysa ve hatasinin farkinda olmadan seni sucluyorsa sakın alttan alıp barisma. Mesaj atma. Geri donemeyecek diye korkun olmasin. Isterse 1 ay bile sana mesaj atmazsa onu nekadar seversen sev, dayan ve mesaj atma. Eger onu yaptigi hatadan dolayi affedersen ve sucu kendinde ararsan kaybedersin. Istersen sana mesaj atmadi diye hergun agla kiz bagir ama ona yansitma. Erkekler zor kizlardan hoslanir. Sakın ona istediginide verme. Bazı kisiler eger uzun bir iliskinin olmasini istiyorsan erkege her istedigini vermen gerektigini dusunuyorlar. Aslinda bu dogru degil. Erkeklere hic birzaman her istedigini vermeyeceksin. Kendine bak. Zor kız ol. Ama cok fazlada gezip dolasma. Bir erkegin evlenebilecegi bir kiz tipi ol.63 Yorumla- +1 yıl
Kopyaliyorum yapistiriyorum ;)
- +1 yıl
Nahh zor kizlari severler.
- +1 yıl
Ben bunların hiç birini yapmadım uzun bir ilişkim olmadı eşimle sanalda tanıştık 1,5 ay arkadaş olduk 1,5 sevgili ve sözlendik 1 yıl sonra evlendik şu an ilk gün ki kadar heyecan ve aşk var aşkta gurur yapmadım hiç bir zaman birbirimizi suçlamadık en büyük kavgamız bana neden su attından çıktın ve sonuç olarak ev su içinde kaldı aksine bunları yaptığım için biten ilişkilerm oldu sonuç olarak intikamı alan bitiren ben oldum kendi aklımla hareket edip kalbimin sesini dinleyerek gerçek aşka ulaştım
En İyi Cevaplar
Danışanlarımızdan gelen en sık soru. Bunun malesef ki reçete şeklinde bir formülü yok. Kişilerin karakterleri farklı olduğu için onu tanıdıktan sonra izleyeceğiniz yol daha akıllıca olur ama tabi bu strateji mantığıyla olmamalı aksi halde bu ilişkiyi yıpratır. Uzun ilişkinin sırrı ise çiftlerin ne kadar ilişki içinde olsalarda bireysel hayatlarınında olduğunu unutmamak. Birbirilerine özgür zamanlar tanıması. Biz sevgiliyiz ya da evlliyiz diye birbirilerinin bireysel alanlarına girmemeleri. Tabıkı sorumsuzluk boyutunda değil. Örneğin haftaiçi çalısan cıftler cuamrtesi tüm günü birllikte geçirebilir fakat pazar günlerini bireysel hobilerini ayırabilir. Sevgiler
02 Yorumla
Siz bayanlar, erkeğin heyecan aradığı durum ile, hayatına ortak aradığı durumu ayırt edemiyorsunuz. Erkek için en uzun soluklu ilişkinin formülü = güven + sadakat + huzur. Herkes güzellik ister ama, gönül neyi severse güzel olan odur. Kadın, eşinin dışarıda cilve yapanlara meyletmesini engellemek için evinde cilveli, dışarıda ise kocasının güvenini sağlamak için çelik iradeli olmalı. Bir erkek çok konuşmayı sevmez, kadın erkeğin bir sözünden cümleyi cözmeli. 'Bu kıyafet biraz kısa mı?' ya da 'Biraz önü acık mı sanki?' gibi soru şeklinde kurulan cümlelerin, aslında sorudan çok istek beyan ettiğini anlayan kadın huzurlu bir yaşam sürer. Erkek (sakalı çıkan canlı değildir kasıt) sahip kişiliklidir (çoğunlukla) ve paylaşmayı sevmez. Kıskanması gereken bir duruma düşmediğiniz sürece, güveni en yüksek seviyede olur. Bazı şeyleri görmezden gelmesi, aptal olduğundan değil, iyice emin olma (kişiye göre bazen değişir) isteğindendir.
Kısacası hanımlar, uzun soluklu ve huzurlu bir birliktelik için, ben demek yerine 'BİZ' deyin. Aksi halde, her bireyin içinde o 'BEN' diyen bir ses vardır, o ses zamanla baskın olmaya baslar..40 Yorumla
şimdi burada 2 farklı soru var erkekler nasıl etkilenir diyosan bu çok basit bunun sanatı filan olmaz ; ama uzun ilişki çok sanatsal bir şeydir her babayiğidin harcı değildir o bir cevapla da anlatılamaaz
820 Yorumla
Soran+1 yılSen anlatmaya basla ben devamini getiririm
Soran+1 yılCok alttan alinca tepene cikiyorlar
Soran+1 yılKendilerini kusursuz zannediyorlar
Soran+1 yılO zaman once iyi tanimak lazim
Soran+1 yılPeki arkadastan gercekten iyi aşık olur mu daha uzun surecegini soylerler ama benimki hep kisa oldu
Soran+1 yıltsk ederim
Soran+1 yıloldu mu :D
Soran+1 yıl:D :D
- +1 yıl
@Cool_men anlattıkların çok iyi kardeşim sunuda ekleyelim... kesinlikle kendini eşine sakla ve cinsellik yaşama!
Soran+1 yılinşallah o kadar düşük biri olmam asla dediğim bişi evlilik öncesi birlitelik tekrar teşekkür edrim
- +1 yıl
Erkek nasıl tavlanıra cevap veren erkek :D Abi taktir ediyorum sizi.. Canım yurdumda, kadından ve aileden sorumlu devlet bakanı bile erkek olabiliyorken, bir erkeğin 'benim nasıl tavlanacağımı ancak ben bilirim' demesi doğal tabi.. Gerçi, bu soruya bir erkeğin cevap vermesi, üretici firmanın kullanma kılavuzu yayınlaması gibi olmuş ama olsun :D
- +1 yıl
Kızlar bunlardan anlamaz :)@Cool_men dedigim dedik olcan kızı peşinden kosturcan. Eger kız seni kendine bagladıktan sonra sıkılmaya başlar.
Hep kendine bağlamak icin ugraşıp durcak ki ilişki uzun sürsün.
Onların hayatları oyun üzerine kurulu.
Soruya baka ne yaparımda bağlarım. Hadi oyun oynayalım :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
155Cevap
+1 yılOlgun, karakteri oturmuş, efendi bir erkeği tavlaman baya bir zor ve bir o kadar zaman ister.. Bu tür erkekler kendileri zor olduğu gibi; karşısındaki insanında zor olmasını isterler.. Biraz koşmak isterler, kolayı elde etmekten daima kaçınırlar.. Böyle bir erkeği de duruşunla, hal ve hareketlerinle, konuşmalarınla, oturuşunla gibi gibi detaylandırılabilir. Çünkü bu tür erkekler detaya inanılmaz önem verirler.. Anlayacağın kolay lokma değiller.. Klişe olmuş taktikler denememelisin mesela asla.. Olduğun gibi görünmeli ve olgun bir tavır ve duruş sergilemelisin zaman içersinde zaten sana karşı bir ilgisi olup olmadığını hal ve hareketlerinden, bakışlarından anlayabilirsin.. Bol şans.
22 Yorumla
Soran+1 yılTesekkurler :)
- +1 yıl
Xper seviyesinden dolayi mesaj atamadim size. Bana bir konuda yardimci olabilir msniz rica etsem?
öncelikle sunu bilmen lazım erkeklerin % 70 ini ektilemen için sadece nefes alman bile yeterli :)
ama sen ben ciddi bir ilişkiden bahsediyorum adam gibi adamla birlikte olmak istiyorum diyosan bikere hayat dolu olman lazım, çok gül mesela, sonra bakımlı olmakta önemli tabi, bakımlıdan kastım uzun iğrenç ojeli tırnaklar ya da surata bir kamyon boya değiil yani en azından bu söylediklerim benim görüşüm yanlış anlasılma olmasın :) doğallık önemli ya daha çok, yapmacık kızlar pek çekici gelmez açıkcası, bide sohbetin kafa açmazsa istediğin gibi birini tavlıyabilirsin bence :)20 YorumlaHer nekadar tabir hoş olmasa da bir iki bişey söylemek isterim mesele aslında çok basit erkekleri etkilemenjn en kısa en basit. Yolu dürüst ol basit olma gerekli gereksiz kapris yapma çocuk sa davranışlar sergileme mesela neden beni aramiyorsun arkadaşların benden önemli mi 1 saat tir nerdeydin mesaj atmiyorsun ne zaman. EvlenecegiZ yazarken bile boguldum ilgi iyidir fakat fazlası boğar biktirir kendi haline bırak karakteri sağlam kadin hep 1-0 önde başlar unutmadan mesele birini elde etmek değildir mesele birini elde tutmaktır
20 Yorumlaerkekleri etkilemek istiyorsan her zman ulaşamadıkları kişi olacaksın. çünkü malesef bu devirde kolay kız çok. sen onlardan olmamalısın. bir farkın olmalı. uzun süreli ve ciddi bir ilişki istiyosanda yapılan bir kaç yorumu asla yapmaycaksın tatlım ( cinsellik içeren ).. umarım anlatabilmişimdir ;)
13 Yorumla
Soran+1 yılçok iyi anlattın teşekkürler :)
- +1 yıl
hayir dogru degil kolay bir kiz buliyim yuzugu takicam direk zor kizlar itici olur
Gizli Üye(36-45)+1 yılSakince karşı masaya oturun.
Orada olduğunuzun farkında olmasını sağlayana kadar kaçamak bakışlar atın.
Kahve söyleyin ve içmek için başınızı kaldırırken ona bakmaya çalışın.
Sonra dergi alın (Uykusuz ya da Penguen olsun, Elle felan gibi saçma dergilerde olabilir)
Sayfaları çeviriken dilinizle parmağınızı hafif nemlendirin. Arada bakış atmayı da ihmal etmeyin.
Eleman mutlaka hakkınızda hayaller kurmaya başlayacaktır.
Bunu da mı ben söyliyim?
Alla alaa33 Yorumla
Soran+1 yılsöylediğin iyi oldu başka söyleyen çıkmadı :)
Cevap sahibi+1 yılBir bayan olarak bunları zaten biliyor olmanız gerekir saygı değer gizli kişisi :)
Soran+1 yılbilmiyorum ki soruyorum değil mi sayın rembrand bey
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen söylüyorummmmm herkes sussun beni dinlesin :D
-Sadakat
-Sonsuz aşk
-Saygı
-Arada bir çocukluk
aşık olmasında göreyim adam 3 ay içinde taktı yüzüğü daha erken takardı görev yüzünden gelemedi geldiği hafta annesi babası geldi taktı yüzüğü14 Yorumla
Soran+1 yıltebrikler :)
Cevap sahibi+1 yılBir de kiskandirdiginda tirnakla ;)) benimki miranda kerr dedigi an tirnaklarim koluna gecmis oluyor kiskanmam hosuna gidiyormus
Cevap sahibi+1 yılbu sürede birbirimizi sadece kamerada görmüştük reelde 1 hafta görüştük sonra ailesi geldi zaten :) benim önceki ilişkilerimde çok canım yanmıştı aşka tövbe ettiğim anda benden aşk istedi istemediğim halde bırakmadı beni bana bir şans ver bir kez elimden tut seni bırakmam dedi daha önce tek başıma şehir dışına çıkmamışken onu reelde gördükten 2 gün sonra ben şehir dışına çıkmayı teklif ettim ona bebek ayakkabılarına bağlı bir çift alyans aldım gümüş sözlenene kadar çıkartmadı hiç bebek ayakkabıları da arabamızda asılı ben ona kıyamadığımsın diyorum ben bir tek ona kıymadım diğer kişiler benim şeytan olduğumu söylerlerdi bana cehennem hayatı yaşatırsa ben nasıl şeytan olmazdım ki o bana cenneti sundu ben de onun meleği oldum 3 yıllık ilişkimin ardından gelmişti ama 1,5 aylık arkadaşlık süresi 1,5 aylık sevgilik süresi boyunca mutlu olduğum kadar 3 sene hiç mutlu olmadım sözlenmiştik sıra nişandaydı bana bırak dedim öyle bir nişan yapacağım ki duymayan kalmayacak dedim
Eğer adamı tanıyorsan yani belli bir samimiyetin varsa ve tavlamak istiyorsan ( adam seni çekici bulmuyorsa kıçınıda yırtsan işin zor) ortak paylaşım alanları bul. Beraber gidebileceğiniz etkinlikler vs. Sinema olur sergi olur. Hatta biletlerini al ve onu davet et. İlk başta askıntı olma çok da yavşama adama biraz mesafeli dur ama ilgili de ol. bırak o sana gelsin adım adım. Erkekler av olmak değil avcı olmak isterler bunu hissettirmelisin
20 Yorumlabu coğrafyada erkekler uzun ilişkiden evliliği anlarlar bakma onların modern görüntüsüne üzerlerinde modern tozu hafif üfle altından bilinen adam çıkar... nasıl sağlarsın bir eğitimli olacaksın yüksek okul. iki çalışan bayan olacaksın, harika yemek yapmayı bileceksin, kusursuz olacaksın, arkada hiç tamamlanmamış eksik bişey kalmayacak herşeyi farkettirmeden otomatik organize edeceksin panik yapmayacaksın gerekmedikçe sesinin rengini yanındaki adamdan başka kimse duymayacak bütün bunları yaparken makyajın aksesurların ayakkabın saç tokan kemerin çantan saatin dişlerin çoktaaan hazır olmuş olacak ve hiçbiri dikkat çekmeyecek.. çok nadir konuşurkende kısa sade kibirsiz ve hep biz dili ile akıp gidecek... vs vs vs şiir gibi olacaksın
10 YorumlaNe kadar gevseksiniz ya burada adam akıllı soru sorulmus baglamaktan etkikemekten kasit nasil aşık ederim benim hislerime karsilik verir anlamında hepinizin akli fikri sapiklikta ya adam akilli konussaniz ciddiye alsaniz ölürsunuz ya. Boyleleri ni tavlayipta katil mi olcan ya birak ya.
40 YorumlaMimikleri çok etkiler kızların bide upuzun saçlarııı, ama bakmıyom karıya kıza artık.
Nasibimde varsa helalim olcaksa mimikleri güzel, saçları uzun birisi olsun ama tesettürlü de olsun yani :)
Bundan sonraki ilişkimde kesinlikle güven ve sadakatini hissettiğim kişiyle evlenirim bu kadar diyorum ! :D20 YorumlaIlk basta hoslandigin erkegin sevdigi seyleri ilgi alanini iyi taniman lazim ve eger gercekten onun icin degismeye deger ise onun kafasindaki karektere burunup onu oldukca rahat bir bicimde etkileyebilirsin. Ve unutulmamalidir ki her erkek ayni sekilde tavlanmaz ;)
10 Yorumla
+1 yılÇok basit. Kız gibi davranarak, erkeği güçlü hissettirerek, kendini ona bırakarak, ona güvenerek ve güvendiğini hissettirerek vs. Yani kız nasıl kendi üzerinde hüküm sağlayabilen erkekten hoşlanıyorsa erkek de üzerinde hüküm sağlayabildiği kızdan etkilenir. Tabii belirli bir sınırları olacak şekilde.. Ezilmekten bahsetmiyorum.
10 Yorumla
+1 yılCanım her erkek aynı değil maalesef ve hepsinin kafası aynı çalışmıyorum benim taktiklerim sen de yaramayabilir yani ki ben bunun taktiği de olduğunu düşünmüyorum bunlar gönül işi. Sana karşı bir şey hissetmişse zaten her şey olacağına varır yani sana ''ay şunu yap ama şunu kesinlikle yapma..'' demicem istediğin ve olduğun gibi davran. Gönlü varsa olur zaten yoksa da istersen ağzınla kuş tut gider o.
01 Yorumla
Soran+1 yılanladım çok teşekkür ederim :)
+1 yılKesin olarak karşılıklı hislerinizin olması lazım yoksa sana ilgi duymaz. Sana bağlansın ve uzun süreli bir ilişki istiyorsan genel olarak 22 yaşından sonra olabilir. Erkeği sıkmamalısın (yani engeller koymamalısın, küçük şeylere kızmamalı ve büyütmemelisin ) ve ilişkideki otoriteniz eşit olmalı (alttan alma olayında da geçerli). Bu şekilde uzun süreli ve sadık bir erkek arkadaşın olur.
10 Yorumlaİlgiyle tavlarsın. Uzun ilişki içinde farklılık lazım. Ama onu sevdiği yemeklerden bırakma onun kokusundan kullan onunla aynı gömlek giy bence. Zira benim hatun 14 ay yaptı bunları sorun olmadı gayet de güzel ve hoştu. Onda kendimi gördükçe daha çok sevdim. Bazen taklidi mi yapardı o an yeniden aşık olurdum :) az kaldı mutlu son a :)
01 Yorumla
Soran+1 yılşu an masal dinlyormuş gibi oldu bana gelenler fazla odun galiba :)
herkes bahseder ama kimse görmez saygı sevgi sadakat bu üçlü okadar çok dile dolandıki insanlar hayatlarından çok dillerinde yer buldular.
tavlama konusu saçma hiç girmiyecem ama uzun ilişki temel saygı onun üstüne sevgi ekicen ve sadık olacan sevdiğinin istemedi 1 tek şeyi bile yapmıcan hayat müşterek unutma.
sen ne ekersen hayattan onu biçersin. aşk maşk lisedeydi önceden şimdi maşşallah herkes aşık olduğuyla evleneceğini sanıyor acımıyor ayıplıyorum bizleri bu sisteme mahkum edenleri.00 Yorumlatuttugun takım aynıysa ve maça gıtmeyı sevıyorsan bu senın ıcın +1 demektır dıger kızlar gıbı degılsen erkegın karnı acıkıp yemek yıyelım dedıgınde benım karnım tok deyıp uymazsan buda - demektır yanı kızlarla erkeklerın ortak yapabılcegı 2 sey mesela ben bu 2 ozeşşıgı arıyorum
00 Yorumla
+1 yılOnunla uzunca vakit geçir ve farkettirmeden hayatına girmiş ol. 1-2 ay içinde ondan hoşlandığını daha yakın davranarak hissettirmeye başla, gerisi gelir zaten. bir de utanmadan, sıkılmadan, dobra konuşmalar ve cevsplar erkekleri etkiler.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. uyum meselesi, dikkat çekmek cezbetmek diye sorsaydın güzellik yeterdi ama sen uzun ilişki soruyorsun tamamen o erkeğin düşünce yapısı ve istekleri ile ilgili, sana sırf sen olduğun için hayran olmalı...
20 Yorumla
+1 yılErkeğine erkek olduğunu hissettirip kadını olmaya layık davranmalısın.
33 Yorumla- +1 yıl
teşekkürler
Soran+1 yılgerçekten kısa ve etkileyici ama maalesef adam gibi adam yok ki hissettirelim
+1 yılÇoğu erkek gidipte bir kızla selam naber demez daha çok karşı taraftan bekler , ama erkek tarafı bazı belli şeyler yapar , ikide bir kıza bakar , kızların aksine :), göz göze geldiğinde derin bir bakış atar , ondan sonra eğer erkek hoşlanırsa , gelir zaten ama eğer bir erkek senden hoşlanmıyorsa en fazla yakın arkadaşı olursun , bana ağır yazan bir kız , cok belli yazdigi ama ben hiç yüz vermiyorum çünkü kızdan hoşlanmıyorum buda sunun göstergesi , eğer erkek hoşlanmıyorsa zorlama
00 Yorumla
+1 yılErkekleri etkileme sanatı diye birşey olmadığını kabullenip, kendin olman kesinlikle canım benim. Zaten sen bir dişisin doğal ol etkilenmeyene aşk olsun
10 YorumlaUzun iliski.
6 yıllık bir arkadasim var, çıkmaya başladığımız da 4 yıllık kankaydik. İyi arkadaşlar gercekten güzel yürütüyor, sanırım evlenirim bu kız ile.10 Yorumlaöyle acayip acayip hareketler yapmana gerek yok erkekler için gidip direk söylesen olmaz uzaklaşır senden ama ufak ufak cilvi yapar gibi yaparsan sıkıntı olacağını zannetmiyorum naz yapma ama erkeklerin pek sevmediği şeydir naz çok naz aşık usandırır..!
00 Yorumla
+1 yılbir kere bu soru ve bu düşünce ile olamayacağını hepimiz biliyoruz.
Erkekler etkilenir hatun şirinse oturması kalkması konuşması iyi ise. Bir çok karakter özelliği sayabilirim.
Uzun ilişki ise hatunun kendi elinde ilişkiyi yürütebilme kabiliyetine bağlı.00 Yorumla
+1 yılwww.caferuj.com.tr/.../erkekleri-tavlamanin-7-yolu link
yatkalkmoda. com/.../Seksi-Elbiseler-5. jpg
kisacmodelleri. com/.../... lbise-modelleri-2014. jpg
i00. i. aliimg. com/.../... lder-font-b-Red-b-font. jpg
sendeyap. net/.../... bata-%C3%96zel-Koleksiyonu. jpg00 Yorumla
+1 yılAnlayışlı ol yeter. Gerektiğinde üzerine çok düş asla yalnız bırakma. Gerektiğinde ona kendiyle olması için zaman tanı. Aşkı hak edene vermelisin. Umarım doğru kişi için sormuşsundur bu soruyu :)
20 YorumlaGüzel bir kadın erkeği büyüler, Zeki bir kadın onda ilgi uyandırır, Anlayışlı bir kadın ise ona sahip olur.
51 Yorumla- +1 yıl
kardeş ağzına sağlık bunun üstüne yorum atamam :)
+1 yılSevgilim beni kendine bağlamak için bir şey yapmadı gerçekten. Bağlandım, sonra peşinden koştum. Neyine bağlandığımı gerçekten tam olarak bende bilmiyorum ama bağlandım işte. :)
Koştum, koştum, sonunda istediğim yere vardım. :)00 YorumlaNarin ol dozunda yani çok fazla üzerine düşme öncelikle kendini nasıl görüyor bir bak eğer kendini yetersiz görüyorsa fazla değer verme senin değerin azalır çünkü ben neyim ki bana bu kadar değer veriyor diye düşünüyor böylelikle senin değerin azalıyor hersey dozunda en önemlisi empati
03 Yorumla
Soran+1 yılbu kesinlikle en iyi cevap :) çok teşekkürler bu benim aklıma hiç gelmedi sonunda yaptığım yanlışı buldum
Soran+1 yıldaha fazla dnlemek isterim sizi lütfen daha çok yazın
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Söz konusu erkeği tanıyıp beklentilerine cevap vererk. Ha yok tüm erkekleri etkilemek istiyorsan.. Süper dekolte üs, Süper mini etek.. Ve 15 cm Topuklu giy.. hepsi etkilenir.
02 Yorumla
Soran+1 yılhoşlandığım adamı etkilemek benim için kafi
+1 yılÇok kolay tavlanır ilk selamı sen ver gerisi gelir hatta seninle hayalleri bile olur oluyo yalan yok ☺
10 Yorumla
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/0bazyY.jpg beyle tabiki
41 Yorumla- +1 yıl
Beylee :D
+1 yılCanımsın :D bana çok güzel fikir verdi bu soru. Bak sana ufak bir taktik vereyim. Hoşlandığın çocuğa bahaneyle bişeyler açtır mesela su al açamıyor gibi yap uzat o açsın. Bu ona kendini güçlü hissettirecek :D işe yarar.
09 Yorumla
Soran+1 yılyarın yapıcam :D
- +1 yıl
yeminle diyorum şeytanlar bunlar ya..
- +1 yıl
Yee su şişesinin kapağını açtım çok güçlüyüm belki çocuk böyle hissedebilir
- +1 yıl
@bigbadwolf0 ciddiyim farkında değilsiniz :)
- +1 yıl
İnsan karışık bişey zaten olabilir :)
- +1 yıl
@ceodalton hayallerin mi yıkıldı :D
- +1 yıl
@coedalton
Sadece kendin ol bekle ve gör;)
Hoslandigin kisi ilgi duyarsa zaten birsekilde farkina varir:)10 Yorumlabu sorduğunda önce güzelliğe bakarız biz. bunu inkar eden yalan söyler. güzelse her türlü bir yol bulunur. yok değilse zaten biyerde son bulur.
19 Yorumla
Soran+1 yılhalbuki uzun ilşkinin sırrının kadının zekasına bağlı olduğunu söylerler
Soran+1 yılsevgili olacağında evet görüntü ama söz konusu uzun bir ilişki
Soran+1 yılöyle çiftler gördümki kız o kadar çirkinken çok uzun süre birlikte olanları mutlaka sende görmüşsündür peki buna ne diyeceksin
Soran+1 yılsadece senin düşüncelerin bütün erkekleri kapsayamaz zaten bu da imkansız ben sadece güzelliğin ön planda olmadığını söylüyorum eğer çekicilik deseydin hiçbir şeye karşı çıkamzdım ama sen güzellikten bahsediyorsun ve şunun altını çizmek istiyorum ki güzellik dediğimiz şey kişiden kişiye farklılık gösteriri
Soran+1 yılokey sorun da yok ozaman nasıl olsa dediklerimden bişi anlamıyorsunuz :) sorumla ilgilendiğiniz için teşekkürler :)
+1 yılÖncelikler sevdiğini belli ediceksin. Sonra diğer erkeklerle fazla gezmiceksin. Ona karşı samimi olacaksın dürütte olacaksın tabi ama asla yavşıyo izlenimi vermiceksin parfüm iyidir parfüm kullan adabına uygunmu bilmem ama dekolte her zaman işe yarar.
00 YorumlaBir avuç buğday al , bahçeye salla üşüşürler. Sonra arpa yulaf falan değiştir , beklentiye girerler.
Gırgır geçmiyorum05 Yorumla
Soran+1 yılO ne ya girgir degil de ne?
Soran+1 yılanladım galiba :)
Soran+1 yıltsk ederim :)
Gozlerini senden baskasi yokmuscasina kör edersen tavlarsin bu illa fizik acisindan degil ama disiliginle iluzyon yapmalisin boyle kizlar tanidim gercekten saygi duyulacak türden
10 Yorumlazeki ve akıllı kızların şansı yüksektir. birde buna fiziksel cazibe eklendimi şansın yükselir. fazla birşey yapmana gerek yok. biraz erkekler fazla şey isterler aynı bayanlar gibi..
00 Yorumlabunu sana söylemem. sağda solda peçete kağıdı gibi buruşturulmuş erkek arkadaşlarım olmasını istemem.
01 Yorumla
Soran+1 yılYeterince erkek soyledi zaten :)
+1 yılHuzur vererek kendin olarak ve kendini mutlu ederek. Sen mutlu olursan o da mutlu olur.
11 Yorumla
Soran+1 yılWoww guzel diyosun ama o. nasil olcak ki
erkek tavlamanın en iyi yolu gözlerinin içine dikkatli bakıp aniden kaçırmaktır kaç tane erkekte denediysem hepsinde etkili oldu bu zamana kadar :))
21 Yorumla- +1 yıl
bakma deyyuslara... sapık neyim çıkar
valla daha bende bulamadım henüz :D kb yardımcı olamam ama buraya yazan erkeklerin cevabını dikkate alcam :D
02 Yorumla- +1 yıl
buraya yazan erkeklerin cevabini dikkate alicam diyerek baslamissin zaten :D :D
- Aşk İlişkileri konusunda 19,9b cevap paylaştı.
+1 yılo erkek sana gelir zaten yeterki empati kur bu akdar basit ve erkekler hoşlandığını asla saklayamaz..
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 554 cevap paylaştı.
+1 yılBağlanmak benim için duygusal manâda olur başka türlü ifade edemem oda tahsil, kültür, saygı , anlayış ve bir seviye çerçevisinde olmalı her şey.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. Bırak erkek seni tavlasın yoksa kendine bağlayamazsın
20 YorumlaOna dokunman yeterli olucaktir gozunun icine bak ve her bakisinda gulumse ama sadece gulumse zaaaaa xd demeyin yeter
10 YorumlaErkekleri tavlamaksa derdin, günü birlik yaşayabilirsin. Ha yok sevdiğin insansa eğer, strateji geliştirmez insan sevdiği için. Tabii beraberken sürprizler falan olur ama... Büyü ile bağlamak gibi bir şey senin söylediğin.
00 Yorumla
+1 yılDürüst biriyse karşındaki zaten zamanla seni sever bağlanır bir piçi kendine bağlayamazsın sürekli tasmasını kopartır. Huylu huyundan vazgeçmez kişiye göre değişir kısaca :D
10 Yorumla
+1 yılBak google yaz süleyman hoca var adamda büyü çok bugün gördüm bence bir dene bağlama büyüsü falan :D
05 Yorumla
Soran+1 yılbüyüde işim olmaz :) naturel yöntemler diyoruz ;)
- +1 yıl
Peki birini kendine bağlama konusundaki naturel ve mantık içeren kısmı gösterirmisin :)
Soran+1 yılbilmiyoruz ki soruyoz hacı :)
- +1 yıl
Zaten baglamakta bir mantık dogallık yok bence kasma ben sana sorunun cevabını naturel bir şekilde açıkladım hacım :)
Soran+1 yılokey anlaşıldı :)
Nasılsan öyle ol. Ne ateş ol ne buz. Ne çok yakın ol ne çok uzak. Olacağı varsa zaten olur.
10 Yorumla
+1 yılErkekler bir bayanda 1 güzelliğe 2 iç güzelliğe ( beyine) bakar. 2 numaranın çürük çıktığını fark ettiğinde 1 numara etkisiz eleman 0 olur.
Bundan kısa ve mantıklısını bulamazsın bak.30 Yorumla
+1 yılsana uygun olmasını sağlamak imkansızdır bir insan senin cici keyfin için kendi kişiliğini değiştiremez. denerse de kısa sürer. bunu kabullenmen önemli.
00 Yorumlakullanma kılavuzu her erkeğinte mevzut, hoşlandığın bir modeli alıp inceleyebilirsin :D
10 Yorumla
+1 yılOlgun davran. Kendin ol. Yapmacik gevsek olma
Agirligini koy. Bukadar.10 Yorumlabiz erkekler o kadar aptalız ki bir kızın bir bakışına bir gülüsüne hemen tav oluruz sen asıl biliyorsan kız tavlama sanatından bahset :-D
03 Yorumla
Soran+1 yılkızı tavlamanın nesi zorki önce onun yanında olduğunu hissettir ama en önemlisi ilk gördüğünde pat diye benimle çıkarmısın deme çünkü bu ona basit bir kızsın izlemini verir
Soran+1 yılyanlış kişiye denk gelmişsin neler yaomadım değil az ve öz yapmalısın mesela hergün çiçek almak yerine özel günlerde onu unutmadığını göster
Aşk İlişkileri konusunda 752 cevap paylaştı. Erkek etkilemek sanatsa kız etkilemek neyse boşlugu siz doldurun arkadaşlar :)
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıl10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 465 cevap paylaştı. Güzelsen, uzun uzun bak birkaç defa, gülümse tavlarsın, eğer güzel değilsen çıplak gezsen nafile.
uzun süreli ilişki için karşındakinin adam olması gerek o senin elinde değil bu hamurla ilgili bir durum.00 Yorumla- Devamını Gör (135)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar