AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
157Cevap
Erkekleri etkilemek istiyorsan nefes alıp vermen yeterli.
bir Öksür bakayım akciğer testi Yapıcam
Bunu hep soyluyorum içten sıcacık bir kere gülümse yeter
Hayal ettiklerini dar bir zamana sıkıştırırsan kısa ömürlü olur.
Zamana yayarsan hiç bitmez.
En kısa yol;
-Biraz meme
-Biraz bacak
-Ve biraz vajina
Sozunden cikma kiskandirma :D Baktin olmuyo bakma :P
bir yaris motoruyla gelsin atla genc desin ucarim baska turlu agziyla kus tutsa olmaz:)
Sanat mi yoksa or**pulluk mu ikisini arasinda kaldim
Biraz kadınlığını kullanmak biraz Özgüven..
katılıyorum
Erkek tavlama cümlesi bir kıza hiç yakışmadı sahi bunu kullanan kız tayt falanda giyiyordur
Ne alakasi var sadece hoslandigin erkegin senden nasil ilgi duymasini saglariz diye de olabilir ama bu baslik daha ilgi cekici
Öyle bir sanat yoktur Kimya vardır
beni kimse etkileyemem serserilere havale ettim
Gülüşün ve gzölerin yeter
erkekleri etkileme sanatıda mı varmıs enteresan
ilgilenirsen sanatını icra etmiş olursun
Ilgiyi hep kadinmi gistermeli cok ilgili erkeklerde var ama neden bu kadindan bekleniyor ki
olayı farklı boyuta taşıdın. :)
Açtın mı kendine bağlarsın
aldatma olmadigi surece problem yok
hiç bişi yapmana gerek yok o seni bulur :D
Gercekten tek derdin bu mu
hayır tabiki can sıkıntısıyla yazdım ama bu kadar ilgi uyandıracağını bilmiyordum
bağlayım derken bağlanan çok
aynen öyle
Neden bunu erkek yerine kız yapmadn :)
Kizlarla ilgilenmiyorum :)
Lez olmamana sevindim ancak kiz yaz o sekil sorunu bekliyrm yoksa ben yapcam akşam
cilve cilve cilve :)))
cilveyide o*r*p*luk gibi anlayan var onun için biraz sakıncalı bir durum
cilveyi şirinlik sempatiklik diyelim :)) tatlı bir kıza hiç bir erkek hayır diyemez... güzel olmasa dahi.. ilerde bu cilve boyudu sksilige dogru giderse daha güzel olur :)
bence dünyanın en kolay şeyi
o kolay şeyin tanımını yaparmısınız
tatlı bir dil , hoş sohbet. güzel koku bakımlı saçlar bu kadar bitti bile
Yine kızlardan çok erkekler cevap vermiş 😄
Bilmiyormusn o soruyu soran kizsa erkek olmazsa olmazlardandır :)
Tabi siz de haklısınız
Bu nasil yokluk arkadaş?
Bizi etkilemek o kadar zor ki sanat olmuş ehehe ^^
devir mi değişti ne oluyor aqqqq
Günahla , ama bu dünya için yaşayanları sadece.
Kişiden kisiye degisebilej bisey bu ama ya
Memen ac yeter erjek senindie
Sen arkadasina mi aşk oldun
her erkek aynı seyi aramaz.. :D
Guzel olsaydin buna gerek kalmazdi.
Bence her şey dış görünüşle ilgili değildir.
@elofcok sende cirkinsin demekkki.
Seviyosan bence git ver, kalbini tabiki.
dürüst ol kendin ol doğal ol
Erkek meraklisi olma yeter.
erkek meraklısı olmayı bir yana bırak doğru dürüst muhabbet edemiyorum
Bir adamin aklindaki neyse zikrindekide odur
Peki kizlar nasil tavlanir gizli?
sadece ilgini belli et eğer onun ilgisi de varsa sana göstericektir ama erkekler bazen yanlış sinyal alabiliyor onun için davranışlarını iyi değerlendir
Nasil belli edebilirimki:/
bakışların eğer bakışlarınla olmasa bile fiziken yakın ol mesela karşı masada otur ya da bir yerde alışveriş yapıyorsa sende ordan bişiler alıyormuş gibi yap okul gibi bir ortamsa da en kolayı git not falan iste
Bakis yaparim ama o olmuyor./ alisveris dedin de onu bir kere yapmistim :D kizi ilk goruste guclu bir sekilde etkilenmistim biraz izlemistim onu daha sonra birakmistim izlemeyi ama karsima yine cikinca bir daha izledim. Bir markete alisverise girmisti. Orda dedigin gibi yapmistim :D ama sonra gitti ben de izini de yitirdim../
takip et demiyorum sapık gibi görünürsün ve kızı endişelendirirsin onun yerine hep takıldığı ortamlara gir onun seni görmesini sağla diyorum
Ne yapayim yolumuz ayniydi. Sonra ayrilinca ben kendi isime baktim. Ama tesaduf odurki bu kez o benim girdigim bir dukkana girip karsima cikmisti. Daha sonra da markette. Denk geldi. Hem bizim orasi kucuk bir sehir ortam yok./ yani bir gun gorebildim sadece..
o zaman bu kızı nasıl tavlamayı düşünüyorsun ki görmüyorsun bile bu işte umut yok bosver hacı :)
O kizi gormuyor olabilirim ama gormeyi istiyorum yine de:) ha olmazsa da en azindan dedigini yeni biri olursa de denerim.
erkek olan arkadaşlarıma bu tavsiyeleri verdim ve hep %100 başarı dene sen de göreceksin sonucunu :)
O zaman hep fikirlerini almak isterim :d
konu aç ben sana orda tavsiye veririm :)
Actim :d
konu başlığı ne
Kizlar nasil tavlanir
Bulamadin mi konuyu?
Jartiyer ^_^ her derde çare
En etkili silah memişler. Onu kullan
erkeklerde mi tavlanıyomuş:D
Zekanı kullanarak.
çok yoruma açık bişi söyledin
Benim anlattığım senin anladığın kadardır zaten 😉
ne yani sırf bunun açıklama yapmıcak mısın o zaman tek bir kelime işi çözerdi tanımlama diye bişi ortaya çıkmazdı :)
Bu gecerli +1
Cevabını ariyorumm
Evet?
Ters bir hareket yap sana Tav olur tavlanır..:))
tavla bakalim beni tavlayabilcenmi :)))
En başta kendin gibi ol, devamı gelir..
En doğru tespit kendin ol sadakatini göster o erkek senindir zaten kendmden biliyorum :))
yatağa bağla hiç gün yüzü görmesin deyyuslar
Anlayış işin temeli
gülümsemen yeterli
cilve cilve cilve :)
1 ileri 5 geri
Bakışlar.
Beh de yeter :)
Sanatmı hahaha süper ya :D
niye gülüyonuz ya herkese aynı cevabi vermekten bıktım kitapları var ya
Sanat bu kadar boş degil bir kitaba başlık atmakta o konuyu sanata döndürmez bir insanı tavlamaya çalışmak aptallıktan başka bir şey degil bunu sanatla karıştırmayalım lütfen
Peki insanlari etkikeme hakkinda yazilan yazilarin daha cok okundugunu biliyormusunuz kurma seylerdense insanlarin islerine yarayacak seyler daha cok tercih ediliyor basliga gelirsek te gayet ilgi cekici bir baslik ki siz de buraya bunu yazma geregi duymussunuz
Siz okundu sayısını ks ye sorulan sorularla ölçüyorsunuz o kadar boş birisinizki işinize yarayacak tek bilginin bir erkeğin nasıl tavlandıgı oldugunu sanıyorsunuz tek amacınız zengin bir koca bulup evlenmek olmuş halbuki bir kadını veya erkeği etkilemeyi kitaplardan öğrenemezsiniz önce insanları anlamanız ve amacınızın onları etkilemek dışında olması lazım ilginiz sevginizin sadece Hayalinizdeki koca adayına degil tüm insanlara ve canlılara Yönelik olması lazım Buda ancak gerçek sanatla olur başlığın hakkında çok Konuşmak istemiyorum acınası olmuş
bence suanki düşüncelerinizle kimin acınası olduğunu ispatlamış oldunuz lütfen sorum hakkında fazla konuşmayın madem ilgilenmiyorsunuz buraya bişi yazmanzın anlamı yok tekrar ediyorum beni sizinle muhatap olma mecburiyetine koymayın
K, bakmayın ama daha sorunu açık açık bile soramazken bana acınası yorumunu yapman biraz komik olmuş ve yanlışda anlamışsın ben şahsınıza degil başlığınıza yaptıgım bir yorumdu ama öyle bir seviyedesinki onu üzerine Alıp savunma Gereği duymuşsun gerçi önceki cevabınıza bakarak bir sonrakindede Anlamlı bir şeyler çıkmasını beklemiyordum bu arada sonki yazdıklarınız cidden çok saçma olmuş cidden yazık sana
abi git işine ya seninle uğraşamıcam
Sen bide benimle uğraştığınımı sanıyorsun iyi öyle düşünmeye devam et
çok komiksin :D
Ben çok komigim Sende amaçsız bir ergensin konu kapandımı?
yav he he :)
O 3 kelimeyi yazmak için çok düşünmemişsindir umarım
salıverdim seni istediğini yaz okey? ;)
Koca aramakla meşgul olacaksın sanırım takılmana bak
benden hoşlandın mı yoksa :D
yorumdan kopamıyorsun da :D
Huyumdur ne zaman tartışmaya girsem son Mesajı ben atarım :P
tamam öyle olsun bakalım :)
Tamam
bende inat ettim en son mesajı ben atıcam :D zaaaaaaa mutazaaaaa
Hahaha kız isyan etti :D
isyan değil ya bildiğn şu an durumla eğleniyorum :D:D
Gözünü bana dikmediğin sürece neparsan yap :D
evet ya foton çok etkileyici kesin sana dikmişimdir gözümü :D
Seninkiside katalogdan çıkmış gibi durmuyor
ilgilenmiyorum profille falan zaten katalogdan seçtim en azından ben hayvan resmi koymadım seni temsil ediyor heralde ordaki hayvan :)
O resimdeki canlıya hayvan demekle en büyük hakareti kendine yapıyosun :)
ciddimisin ya ben de bu oğlan nasıl bu kedi konusunu bana bağlıcak diye düşünüyordum seni alkışlıyorum BRAVO :D
Bende ne zaman böyle ucuz bir espiri gelcek diyordum bekliyordum çünki bir milyoncuda çalışıyorsun sanırım :D
iğrenç espri istiyorsan hemen geliyor:)
esprilerin de fiyatı varmıs bununki de iki lira olsun :P
Oha süper hem karakterinede uyumlu :P
senin karakterine uygun bir tane yapayım bir çin atasözü derki b*ku ne kadar karıştırırsan o kadar kokusu çıkar :D
kendi Yaptığın bir şeyi çinileri geçiyorum atalarına bağlaman çok ayıp
woww sen ayıp nedir onu da biliyorsun :)
Abartma sen bilmediğin için gözüne çok görünüyor :D
hiç bilgi olmayan yerde küçük bir ışık görsem bile abartırım ki biraz daha bilgili olsun zıra bu kafayla çok yaşanılmaz :D
Son cümleden bir mana çıkarmalımıyım :) bu arada sen iyice çekilmez bir kız oldun ha neden erkekleri tavlama kitabı aldığın belli oldu
çözüm basit yorum yazmaktan vazgeç bende seninle uğraşmıyım hatırlatırım sen başta başlattın erkek konusuna gelince elimde yeterince var ve senin gibi birini bile buradan kendime bağladım sadece daha ne kadar bilgili olabilirim diye uğraşıyorum inan senin gibi adamların iki lafıyla benden bişi eksilmez :):D
Bu kadar alınacağını bilseydim yazmazdım gerçekten beni bağlamaktanda kastın nedir anlamadım ben insanları severim her kese eşit degerini ve hakettiği cevabı vermeye çalışırım sen bundan bir anlam çıkardıysan çok umutlanma derim
görende çok düşünceli birisin zanneder bana bir küfür etmediğn kaldı be insan sevdiği kişilerden alınır tanımadığım bir insanın lafıyla nasıl alınabilirim işne bak sadece benimle uğraşanlara herzaman bir cevabım vardır helede yersiz konuşanlara
Aaaa o kadar hukukumuz var beni sevmediğini söylüyorsun cidden alındım şimdi ödeştikçe yani üzülmene gerek yok hem ben sana cevap vermeyide öğreticektim hani olurda bir gün biri senle uğraşırsa bir cevap verebil diye ama kısmet değilmiş napalım
amman almıyım zira kendin cevap vermesini bilmezken bana nasıl öğretmeyi düşünüyorsun
Görsel hafıza teknikleriyle
ben de seni bakırköye sevk ediyorum çıkınca haberleşelim :D
rodeo öğren
o ne
pozisyon
Aşık ederim
nasıl
verme
Selam ver tavlarsın
Ormantik ol
Bakışlar
Erkeğine Göre