Kadınların aşık olma nedenleri çok değişkenlik gösterir ve her kadın için farklılık gösterebilir. Bazı kadınlar, lüks bir yaşam sunan erkeklere ilgi duyabilirler, ancak bu her zaman böyle değildir. Kadınlar genellikle güvenilirlik, saygı, anlayış, sadakat, uyum ve benzeri özellikleri ararlar. Ayrıca, fiziksel çekicilik, mizah anlayışı, zeka, tutkulu bir kişilik gibi faktörler de kadınların aşık olmasında etkili olabilir. Yani, kadınların aşık olma nedenleri farklılık gösterir ve sadece lüks bir yaşam sunan erkeklere olan ilgi ile sınırlı değildir.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 266,1b cevap paylaştı.
u +1 yılEvet genel olarak türk kızlarının %99 bu şekildedir. yani paraya bakarlar kim lüks yaşam verirse ona giderler ama geri kalan %1 kadınların sadece lüks bir yaşam sunan erkeklere aşık olmaları doğru değildir. Kadınların aşkı ve ilgi duyguları, birçok farklı faktörden etkilenir ve sadece maddi durum bu faktörlerden biridir. Kadınlar, bir erkekte sadakat, dürüstlük, sevgi, saygı, anlayış ve güven gibi kişilik özelliklerini ararlar. Ayrıca, kadınlar bir erkeğin hayatındaki tutkularına, hedeflerine, ilgi alanlarına ve zekasına da ilgi gösterirler. Bu nedenle, bir erkeğin kadınları etkilemek için sadece lüks bir yaşam sunması yeterli değildir.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
56Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 65,5b cevap paylaştı. Son zamanlarda hangi kadınla konuşsam derdi para , gelirin , evin araban var mı.
Kimsenin aşk sevgi yaşayacağı kalmamış
13 Yorumla- +1 yıl
Vah ki ne vah 😅
- +1 yıl
Ühüü 🥹😅
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılHayır alakasi yok, en azından benim için
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 420 cevap paylaştı. Aslında kadınlar bahçeden koparıp gelen bir gül tanesine o yoksa, güzel olmasa bile düşünülüp yazılmış bir iki cümle şiir vs yani böyle şeylerle de mutlu olurlar. Ama şu bir gerçek arkadaşlar para varsa her şey daha iyidir çünkü para yoksa stres vardır bu streste tartışmalar kavga vs sebep olur ama işte arada bir iki küçük basit şeylerle karşıdakinin gönlünü yoklamayi bilmek lazım. Bazen öylece bankta oturup cips aldım yiyleim demek bile yeter. Kadinlar aslidna harcadığınız para vs değilde onları düşündüğünüzu vs hissetmek ister. İnsan olarak Sevgi ilgiye ihtiyaç duyarız para olsa bile ilgi göstermeyen insan kadın olsun erkek olsun ilgi yoksa içi çürür be insanın yanağımi sıkıp öpüp sarilmayan adamın parası batsın.
27 Yorumla- +1 yıl
@28murat bunu sağlamak lazım. Elde etmek adına lüks lüks para vs öne sürüp sonrada kesmek yerine başta neysen o ol uymazsa gitsin çokta mühim değil sonradan kötü olacağına baştan biter. Günümüz dünyasında da para her şey oldu. Çünkü herkes iyi şartlarda yaşamak istiyor. Asıl mesele kadınların erkek üzerinden tüm hayatını kurması evlenirim adam bakar bu kafa yapısı asıl sorun bu
- +1 yıl
@28murat bu kafayi değiştirmek lazım. Kadın değil birey yetiştirmek laizm. Neden aciz bir varlık gibi erkeğe muhtaç olalım. Bu durumda erkekler de birini bulayım da bana baksın diye evlensin.. gerçi eskiden öyle iid evdi işti yemek vs yapsin etsin diye erkek evlendirilirdi şimdi tam tersi biri baksın diye kız evlenme derdinde bunlar aslına bakarsan çok derin bir mevzu her birey kendi için bunu düzeltme adımı atlama çocukları böyle yetiştirmeyerek mesela. Ben çalışmak istiyorum mesela bana evlen diyorlar evlenince de adamdan para dilencen ki heves ettiğin bir şey alasın ya da blah blah işte off yani cidden
Şimdi hayır falan diyecekler ama söyle bir gerçek var ki o da aşık etme olasılığı çok yüksek olması. En yakın arkadaşının bile senin rahat edebilmen için sana lüks bir ortam sunması bile insanın hoşuna gider. Kendini değerli hissedersin. Bunu sevgili parası yemek gibi algılandığı için hemen hayır aşık olmam moduna alıyoruz kendimizi ama oluruz da olmayabiliriz de sonuçta aşk kapımızı nereden çalacağı belli olmuyor.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılHer tarz erkeği serbest bıraktım, ben lüks yaşamı öncelik edinecek denli ruhsuz ve kâlpsiz olmam, nett. Sadece aşka inanıyorum daima.
49 Yorumla- +1 yıl
@tuba-sueda ee sen birltirdin hepsini 🥲senin aradigın tarz kalmadi 🤣
- +1 yıl
Tabiki var güzel kâlpli nice kadın. Dilerim siz de denk gelirsiniz arkadaşlar 😎
- +1 yıl
@tuba-sueda ben Ankara yazdim sen kanka yaziyon.😡
- +1 yıl
Anlamadım güzel kardeşim. İyi dileklerimi sundum içtenlikle 😎Yaradan dilerim iyi insanlara denk getirsin.
- +1 yıl
@tuba-sueda ben kötü kadin var demedim lakin. ben her zaman güzel kalpli. insanlara guzel kötü kalpli insanlara gotüyüm düm demek. istedim kardeş şimdi oldumu
- +1 yıl
Neyse selametle
- +1 yıl
@tuba-sueda neyse sizede selametle😎
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Üniversitelerin itiraf sayfaları olur eskiden takip ederdim kızların itirafı siyah audili çocuk çok tatlıydı beyaz Mercedesli çok karizmatikti işte görürse yorum yapsın bir tane kızda torosa binen yakışıklı çocuk beni bulsun yazmazdı yani sizce kadınların derdi para değilde ne
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Herkes için geçerli değil tabi ama genel olarak gençler paralı erkeklere bakıyor, yaşları ilerleyince karakterli erkek arıyorlar bu sefer de erkekler genç kızlara bakıyor. Böylece çoğu kimse asıl istediğine tam olarak veya zamanında ulaşamıyor. 😏
10 Yorumla
+1 yılerkeklerde kuş beyinsiz olmasınlar hani yav parana gelen kadın yarın öbür gün herşeyi kaybetsen demek ki lüks yaşam yaşayamıyor diye aşkı bitecek basıp gidecek böyle bir durumda oysa ki menfaatsiz seven ne yapar gerekirse ayağını yorganına göre uzatır gene sevmeye devam eder.. başta söylediğim kuş beyinsiz dememin nedeni de bazı erkeklerde kuşlarda ki kadar bile beyin yoktur
20 Yorumla
+1 yılŞahsen öyle düşünüyorum yani o yüzden evde ihtiyaç kalmadı kadını kullanır bırakırım kadının güzelliği duruyorsa başka bir erkek kullanır yani Tadımlık diyorsunuz ya siz Tadımlık Ay kız diye yani sizinle kullanırlar sıkıntı yok var mı kullanılmıyorsunuz yani
10 Yorumla
+1 yılÇok büyük etkendir para ama tek başına yetersiz. Altın kafese koyup mutsuz ediyorsa anlamı olmaz.
https://youtu.be/4kGvlESGvbs11 Yorumla- +1 yıl
Geçenlerde bunu dinliyordum ☺️ Love it
Öyle kadınlar var evet ama bazı kadınlarda kaderinde ki insanı bekliyor yani kadınların hepsi öyle değil
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,7b cevap paylaştı. kadınlar onları mutlu eden güldüren anlayışlı sempatik merhametli fakir erkeklere aşık olur ama zengin erkekler ile evlenir yani lüks yaşamını sürdürür iken lüks evinin balkonun da kahvesini yudumlayıp gecenin sessizliğin de ayı izlerken aşık olduğu fakir erkeği düşünür 🙂
10 YorumlaHayır, para maddiyat aşık olma sevme sebebi olamaz. Ama şöyle bir şey var paranın hissettirdiği şey güçtür. Dolayısıyla bir erkek zenginse eğer karşısındaki kadına güçlü bir erkek gibi de hissettirir. Yani aslında kadın parayı değil gücü sever
31 Yorumla
+1 yılİbrahim Tatlıses, Ali Ağaoğlu, Acun Ilıcalı... Bunlar birkaç örneği... :D Kadın taş devrinden beri gücü sevmiştir. :D
14 Yorumla- +1 yıl
Doğru kadın gücü sever
- +1 yıl
Gücü severim. Her iki cinste de.
- +1 yıl
😂😂
+1 yılBana değerli olduğumu hissettiren birine aşık olmuştum yıllar önce. Sonrasında da 2 tane zengin erkek aşık etmeye çalıştı beceremediler. Yani eywallah para güzel bir şey ama ondan daha güzel bir şey varsa birisi tarafından sevilmek.
10 Yorumla
+1 yılLüks yaşam ancak bedeni ve eko, yu süsler kalbin ve ruhun herzaman muhtaç, dır.. asla anlayamayacaklar hayatın gerçek tadını.. aptallaşmaya hep iki adım daha yakşırlar herşeye sahib oldum derken önemli olanları çoktan kaybetmişsindir artık..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,6b cevap paylaştı. Evet kadınlar paraya aşık oluyor. Kötü yanı bunu normalleştirmeleri fkdkdk
110 Yorumla- +1 yıl
Alakası yok be hepsi değil 😅
- +1 yıl
Evet çalışmasın :D kimse görmesin
- +1 yıl
Göremezler evden çalışsın djdj
- +1 yıl
Niye olmayayım yahu 🙄
- +1 yıl
Maço adam evde çalışmaz mı? Ne alaka yani 😒
Bildiğim ve gördüğüm tek şey karaktere, sadakate, dürüstlüğe ve gerçek sevene ve aşka çok değer vermeyip daha çok maddiyata ve tipe aşık oluyorlar. En azından günümüzde böyle. Bu yüzden hala yalnızım 😀
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılLüks yaşam sunması şart değil. Hem de kime göre lüks. Arap şeyhi olması lazım lüks olması için yani. 🤣 Bazı insanlara göre kira derdi olmadan küçük bir evi olması da lüks gelebilir..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKadının bedenıne bakan ya da benımle bedenım ıcın birlikte oldugunu hıssettıgım bırıyse maalesef bende maddı beklentımı yüksek tutuyorum. Askta olsa maddı beklentım artıyor. Bu bence çoğu ınsanda böyle
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 300 cevap paylaştı. Lüks erkek peşinde koşanların sonlarını görüyoruz örnek verecek olursak magazin camiası kumbarayı bozdurduktan sonra oturup ağlıyorlar
20 YorumlaHer kadın için öyledir diyemeyiz tabii. Erkekler her kadın ona lüks yaşam sunan erkeklere aşık olur fikrinde sanırım 😄
20 YorumlaParayla saadet varsa anca kısa süreli olur. her şey kanaatkar olarak sürerse hem maddi hem manevi o zaman güzel olur.
10 Yorumla
+1 yılLükse değil, anlayışa verdiği değere incitmeyişine güzel sevişine aşık olur. Gönlünü hoş edin kırmayın yeter
10 Yorumla
+1 yılÖyleleri vardır ama çoğu bu sebepten sevmez bence. Yani en azından gerçek sevgi tipe, paraya bakmaz.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı. tencere kapağını buluyor. para ile mutlulık arayanaa mutlaka para karşılığı ilgi gösteren denk geleir.
her kadın ve erkek bu durumda değil.10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 573 cevap paylaştı. Kadınlar üçe ayrılır
Paraya, şatavata tapanlar
Diline bakanlar
Tipe bakanlar 😂😂😂12 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılSıkılırsam basar giderim aynen öyle. Bana kraliçe gibi davranmayacaksa onu da istemem. Parasız erkeği
gitsin anası sevsin.10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı.
+1 yılO kadından kadına değişir beni mesela maddi güç değil ama manevi güç beni daha çok etkiliyor
20 Yorumla
+1 yılAşık olmuyor, tav oluyor. Hepsi için geçerli değil tabii.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 409 cevap paylaştı.
+1 yılHayır. Sevdiği bunları yaparsa dünyanın en mutlu kadını olur.
20 Yorumla Kadınlar, kendini üzen erkeklere aşık oluyor.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. Evet aşık olduklarını sanmıyorum mantıklıksal bakıyorlar erkeğe çoğu da aldatıyor diye düşünüyorum
10 Yorumla
+1 yılBen bana dünyaları vereni değil, dünyasını paylaşanı seçerim. Diğerlerini bilemem ‽
10 YorumlaBöylesine aşık olan çok... sanirim bir benim buna bakmayan 😬
10 Yorumla
+1 yılOlabilir, değer verdiklerini düşünüp kopamayabilirler.
10 YorumlaÜlke, kültür, din ayırmaksızın tüm dünyaca bilinen bi gerçek zaten doğru yani
10 YorumlaPara varsa huzur vardır ama bazı tiplerde var sevmiyor parası var diye yanında duruyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
+1 yılParası olup sevilmeyen erkek görmedim. Parasız olup sevilen erkek görmedim.
10 Yorumla
+1 yılhepsi boş. kadınlar savaşçı erkek seviyor. uzun boylu kaslı yapılı cesur erkek istiyor
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılBen onlara olmuyorum. Hatta hiç etkisi yok diyebilirim.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Hayır her kadın bir değil. Bazıları mutlu olalım kuru ekmeğe de razıyız der xhxbsn
10 Yorumla
+1 yılHayır lüks bir yaşam sunmasıyla birlikte beni sevip bana aşık olması lazım
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 11,9b cevap paylaştı. Her türden insan olduğu için öylesi de var gönlüne düşkün olanda
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılBütün kadınlar değil az bir kesim var para ile işi gücü olmayan ☺️
10 Yorumla
+1 yılEee yani günümüzde çoğu kadın adama değil cebine bakiyor
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Maalesef öyle ve bu yüzden kişilerin sevgisi değilde rahatlığın sevgisi ağır basıyor erkeklere
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılAynen öyle paraya ve fiziğe aldanıyorlar sonrası zaten izliyorsunuz müge anlı kadın sığınma evi ya da mahkeme salonu
10 Yorumla
+1 yılMantıklı bir çıkarım abla kesinlikle kuru kuruya aşk olmaz
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılen sevdiğinden zamanında darbeyi yemiş ve artık hayatın gerçekleriyle yaşamak zorunda kalan kadınlar lüks hayat için sevmedikleri bit adamı sevebilir
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 13,7b cevap paylaştı. Gram aşk yok bence. Sırf parası için, rahat yaşamak bedavadan para yemek için
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAşk değildir o duygunun tarifi sevgi de değildir çok daha başka bir tarifi var da neyise
10 Yorumla
+1 yılHayır diyen kadınlara yalancı gözüyle bakmaktansa onları takdir ediyorum
Umarım böyle kadınlar çoğalır20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Bunu her kadın ister 😂
11 Yorumla- +1 yıl
Gel gör ki, en mantıklı hareketi onlar yapıyormuş 😃
Kadına göre değişir ya bir kısmı evet bir kısmı hayır
10 YorumlaKadinlarin ne dusundugunu kime asik olduğunu cozmek imkansiz.
12 Yorumla- +1 yıl
Ye babam ye ye ye 😂
- +1 yıl
@Miray_0003 Nasil yani🤔
+1 yılLüks yaşam sunan kadın olsa bizde onlara aşık oluruz mevzusu o ise eğer :)
10 Yorumla
+1 yılKendisini ucuza satan kadınlar evet.
40 YorumlaHayır, aşık numarası yapıyor.
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 805 cevap paylaştı.
+1 yılÖyle olsa zenginler aldatılmazdı
10 Yorumla - Devamını Gör (42)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler